barnacle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 1 sezonda bitmez ki bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 stadın suyunu kesçeklermiş izin vermezsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Şu saatten sonra işi yokuşa sürmek lazım hakikaten... Emrederiz oynatırlar'a takıldım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Şu saatten sonra izin verilse de beşiktaş o stadda iyi karşılanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bizim yönetimin çalışma biçimi biraz agresif. Açıkçası stadyum ve Ergin Ataman (Muhtemelen takımın yarısı da bize geçecek) hadiseleri kuralına uygun ve yasal hamleler olsa da Beşiktaş gibi zor durumda olan bir camiaya en azından biraz destek vermemiz gerekirdi. Şike sürecinde takındıkları tavır ve bu sene İnönü'deki maçlar nedeniyle anlaşılabilir olsa da çok yakışmadı bizim gibi bir kültüre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 emrediyorum gelsinler benimkiyle oynasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 eksik bişey var diyorum eksik bişey var en sonunda algıladım http://www.youtube.com/watch?v=r6oy1zu-_Qk aha eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 biz de inönüne ye gideriz deniz kenarı daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 BJK'nin Arena'da oynama gibi bir hakkı yok bence. GS olimpiyatta oynadı BJK'de orda oynamalı stadı yapılırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 http://i46.tinypic.com/2nbcd9x.jpg http://i45.tinypic.com/5kivcy.jpg http://i50.tinypic.com/zlhte.jpg Sonuç http://i45.tinypic.com/2dihjyd.jpg Bari yalan atma be Fikret Orman. Bi gidin işte, istenmiyorsunuz Arenada. Zaten İnonuden cikip seneye X yerde oynarsa Bjk, 6-7 ay sonra devlet buraya stad olmuyormus diyince cok eglenicez iste. Kapi kapi yalvardiginiz adamlar 2 dakikada alivericekler semti elinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 yahu daha ortada planı projesi olmayan, yıkılıp, hafriyatı çıkartılıp, sıfırdan yapılacak, anıtlar kurulunun yakın takibinde ve şehir trafiğinin en civcivli olduğu yerde o çapta bir inşaatın 1-2 senede bitebileceğine inanan salaklar var mı hakikaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 AMKgastesi'nin çıktığı ülkede herkes birbirine düşman, hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Suat Kılıç askerde cok dayak yemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 said: Kılıç, "İnönü Stadı yenilenebilir. İstanbul'a yeni bir stat kazandırmada kararlıyız. Saraçoğlu yenilendiği gibi, Galatasaray'ın Ali Sami Yen Stadı TT Arena olarak yenilendiği gibi Beşiktaş İnönü Stadı'nın da hem depreme dayanıklı hem de modern çağın gereklerine uygun stadyum olarak yeniden inşa edilmesini arzuluyoruz. Çok bilinmeyenli bir denklem değil. Az bilinmeyenli bir denklem. Bu denklemi de taraflarıyla çözeceğiz. Kulüp başkanları ile bugün bir görüşmemiz olacaktır." şeklinde konuştu. bence kesin taşıyacaklar inönüyü hayal kurmayın yerine yapılacak diye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 abi taşımazlarda tahminen çok sağlam çıkar ilişkileri ve Arena benzeri bir kontrat imzalayıp orayı da ele geçirmeyi hedefliyor olabilirler. Yeni stadyumda İnönü Türkçe Olimpiyat günleri veya AKP kongresi tarzında şeyleri bolca göreceğiz gibi hissediyorum. Ayrıca başta Çebi'ler olmak üzere -ki BJK yönetiminde Arena'da oynamayı en çok arzu eden kişi Çebi'dir- ihale yolundan sağlam paralar kazanacaklardır. Arena'dan Çebi'ler çuvalla para kaldırdılar. İnönü'den de çıkarları var ki istiyorlar bu kadar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bu kongre ve turkce olimpiyatları olayına neden bu kadar takıldınız acaba? daha once de baska stadlarda, salonlarda vs. yapıldı bunlar. o zaman hic sesiniz cıkmıyordu. simdi buyuk kuluplerin stadlarında yapılmasında ne gibi bir sakınca goruyorsunuz anlamadım ben. zaten adamlar istedikleri yerde yapabilirler yani. gs, bjk, fb diye sectiklerini mi sanıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 GOLOTOSOROYON SOZ HAKKO YOK. STOD DOVLOTUN! http://www.ntvspor.net/haber/futbol/67219/arena-zirvesinde-cevap-hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Genel kurula gitmemiz lazım ama benim oyum tek başıma hayır laflarıda palavra çıktı böylece =) Olimpiyatı bakıma almasınlar orada oynayalım bana yakın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ünal başgan canıms yaa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Darksun said: Genel kurula gitmemiz lazım ama benim oyum tek başıma hayır laflarıda palavra çıktı böylece =) Olimpiyatı bakıma almasınlar orada oynayalım bana yakın =P genel kurula yönetim götürecekti zaten. kafadan yönetim karşı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ne saçma polemikler ya, prosedür neyse bellidir. başvurulur, kimin söz hakkı varsa konuşur, kabul edilir ya da edilmez. bu ne saçma laf dalaşlarıdır, içim sıkıldı stat muhabbetinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ayrıca http://www.firmasayfasi.com/resimler/urun/large/logar-rogar-kapaklari-6o4fi-4300.jpg bir de insan gibi gelip şu kadar para verebiliriz burada oynamak istiyoruz deselerdi kiraya vermesek bile rezil olmazlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Masquerade said: GOLOTOSOROYON SOZ HAKKO YOK. STOD DOVLOTUN! http://www.ntvspor.net/haber/futbol/67219/arena-zirvesinde-cevap-hayir Cehalet son derece tehlikeli bir şey. Galatasaray Spor Klübü Ali Samiyen Stadının üst hakkına sahip idi. Bu hak, sahibine eşya üzerinde tasarruf yetkisi veriyor idi. Bu tasarruf hakkını kullanan galatasaray, Ali Samiyen stadını bıraktı.Bir kez daha söylüyorum üst hakkı sahibi eker biçer keser doğrar yıkar yapar. Hayatım boyunca anlayamayacağım şekilde galatasaray dediki benim param yok size 450 milyon dolarlık arazi vereyim sizde bana stad yapın ki onun bedelide resmi kaynaklara göre 160 milyon dolar. Aradaki para pastayı cebe indirmek için halen bir sürü dava sürüyor. Konuya dönelim,Galatasaray klübü yine anlaşılmasına mümkün olmayan bir şekilde Prof Dr Mehmet Helvacının hazırladığı protokol aracılığı ile yeni statda üst hakkı sahibi değil biranda kiracı oldu. Ve dahada inanılmaz olan söz konusu kira protokolü Galatasaray'ı hiçbir şekilde korumuyor.Böyle saçma sapan bir protokolün altına nasıl imza atıldı. Galatasaray bugün basit bir kiracıdan daha kötü durumda zira kira sözleşmesi kiralayana söz konusu gayrimenkul kullanımı üzerinde tekel sağlarken Galatasarayın imzaladığı sözleşme bu imkanı ortadan kaldırıp sadece ilgili devlet kurumlarının lütfu ile maç oynar hale getiriyor. Galatasarayın İstanbulun en değerli arazisini verip, bir hukuk profösörünün gözetiminde nasıl böyle çırak çıktığı araştırılması gereken bir konu. Sonuç olarak Galatasaray, basiretsiz yöneticileri sayesinde bugün basit bir kiracıdan daha az hakka sahip olduğu gibi üçüncü kişilerin gayrimenkulü kullanımına ilişkin her hangi bir söz hakkına sahip değildir. Ne galatasaray başkanının ne taraftarının ne genel kurulunun nede ulu manitunun vermiyorum demesinin herhangi bir değeri yoktur zira kendsinin olmayan bir mal üzerinde beyan vermesi mümmkün değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 galatasaraylılar neden istemiyor bunu ben hala anlamadım. interle milan aynı stadı paylaşmıyor mu? bir hafta biri oynuyor bir hafta diğeri. şampiyonlar ligi de ona göre ayarlanıyor. çok mu zor çimleri falan güçlendirmek. neden bunu bu kadar namus meselesi yapıyor galatasaray? bana kalsa kadıköy'de oynasın beşiktaş. ama kadıköy fenerle özdeşleşmiş bi semt, maç günleri kavga çıkabilir vs. arena'nın etrafında in cin top oynuyor maç dışında galatasaraylı taraftar yok. en iyi yer orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 tiner çimlere zarar veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar