prisontable Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ya seviyorum wp7'i ama wp8'in su anki telefonlara gelmeyisi ve wp8 app'larinin wp7'de calismayacak olmasi sacmaligin daniskasi... zaten dandik diger platformlara gore su anki market, artik hic gelismez, boyle kalir wp7 market'i :/... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 wp8'i de bırakabilir developerlar. Daha bir mevsim olmadı bir suru fanfare ile lumia 900 satmaları, simdi wp8 ve applarıyla uyumsuz diyorlar. guven yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 evet abi, yani ben first generation aldigim halde sinirliyim, yeni lumia 900 alan biri olsam cildirirdim herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Masaüstüne mesaj/email vs. widgetları koyup boyutu ayarlanabilir yapmışlar, gayet güzel de; said: No other phone can do anything like this nasıl bi yalan lan bu ohahaha. Ayıp. Bildiğin ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 o kadar social bi adam değilim. winphone kesinlikle benim için üretilmiş bir ürün değil yani -reklamlardan anladığımız kadarı ile en azından. dahası İŞTE KİŞİSELLEŞTİRME!! dediğiniz olay 2 tane karenin boyutunu ayarlamak, rengini değiştirmek değildir. kişiselleştirilebilen tek os'un "hâlâ" android olması ne kadar komik. istesem bunu da yaparım androidimle, iphone ekranını da. ha ister miyim? elbetteki hayır. ben ekranlarımı olabiliğinde temiz ve kullanışlı seviyorum. bu kadar karmaşa, ya da minicik folderlar içinde gruplamak zorunda kaldığım appler.. hiç bana göre değil. yine de 2d ve minimal görünümlü iconlar olayını hoş karşıladığımı söylemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 biz daha 7yi göremedik adamlar 8i çıkartıyo. türkiyeye sıfır destek verildi bu winphonelar konusunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 O_O WINMO7 ÜRETEN VAR MIYDI!!!!!! şaka bir yana.. zayıftı zaten. ha gerçi destek vermediklerine sevinmen lazım. ölü bir telefonun olacaktı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 E 7 böyle patladıktan sonra 8i neden alalım? Ya 9 çıktığında o da ölürse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 O_O almayı düşünüyor muydun? kuzum sizin derdiniz ne? win8 ok ama phone 8.. no wai /edit: benim yaklaşımım bu şekilde. alıp kurcalarım milletin elinden.ama bu telefon bana göre değil. o kutuları falan sevmiyorum. normal ekranımda bile sadece basit bi şarj göstergesi daire ve hava durumunu gösteren basit bir ikon var. ben ne yapayım o kadar kutuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Düşünen olursa diyorum. Sanki vardı buralarda düşünen. Gerçi buralarda ayfon ayped falan alan da var, iyice köy kahvesine döndü buralar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 GERGE said: wp8'i de bırakabilir developerlar. Daha bir mevsim olmadı bir suru fanfare ile lumia 900 satmaları, simdi wp8 ve applarıyla uyumsuz diyorlar. guven yok aynen. bildiğin kendi işlerine balta vurdu adamlar, çok büyük aptallık lumia serisine update gelmeyecek olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Windows Phone iyi girdi gibirdi ama Microsoft sağ olsun, firma sırf epic fail mobile konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ballmer elini sürdüyse alınmaz zaten, dokunduğu her proje batıyor sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 dasaaa said: /edit: benim yaklaşımım bu şekilde. alıp kurcalarım milletin elinden.ama bu telefon bana göre değil. o kutuları falan sevmiyorum. normal ekranımda bile sadece basit bi şarj göstergesi daire ve hava durumunu gösteren basit bir ikon var. ben ne yapayım o kadar kutuyu? fazla kutu koyunca telefon küsüp üç gün açılmıyodu en son, motorola vardı bi, o telefon mu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Şimdi bunda w7 uygulamaları çalışacak ama w7'de w8'ler çalışmayacak mıymış? Abi bu kararı alanları, Balmer'ı falan hazır ola geçirip hayvan gibi tokadı basmak lazım. Nasıl çırpınıyor şu firmalar anlam veremiyorum. Sony, Microsoft, Google falan hala anlayamadı olayı. Beyinler basmıyor diyeceğim en beyin adamlar onlarda yani. Apple'a en yakın google şuan, ama oda tam olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 abi bunların kompleks sebepleri falan vardır diye kendimi kandırıyorum ben. yoksa 6 yaşındaki çocuğa sorsan ms olarak gidip nokia ile anlaşma yapıp marketinge argeye milyarlar aktardık ve orataya çıkan umut vaadeden en çok satan tek adam gibi ürünümüze desteği 6-7 aydan sonra durduruyoruz desen aa niye ki der yani. demeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 abi daha 2 ay once lumia 900 aldim, simdi 2 ay sonra win8 cikiyo ve tel desteklemicek saka gibi.. app leri gotumuzde test ederiz artik bak o kadar sinir oldum. cidden moron bu adamlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 goldbären said: fazla kutu koyunca telefon küsüp üç gün açılmıyodu en son, motorola vardı bi, o telefon mu sdfs işte o ölü motorola olm! zombie artık. IT'S ALIVE! ama kutuya göre çalışmıyor. random yaratılmış durumlara göre çalışıyor veya çalışmıyor. suya girdikten sonra kendine gelemedi canım benim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar