Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 önceki sayfada açıkladım ben durumu, tldr gerçi ama yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ben ikinci cumhuriyetin kurulacağı günü bekliyorum. - Her etnik grubun eşit vatandaş olduğu - Her dile, kültüre, inanca eşit mesafede yaklaşan devletin olduğu - Askerin, asker olduğu. - Ülkedeki heykellerin %99'unun tek bir adama ait olmadığı. - Anayasasında Türklük gibi, değiştirilemez maddeler gibi zırvaların olmadığı, - Yazarların kafalarına sıkılmadığı, nobel ödüllü edebiyatçıların vatanhaini ilan edilmediği, - Okulların militarist öğelerden arındırıldığı, ant içirilmeyip süt içirildiği. - Üniversitelerden diploma alan öğrencilere "bu diplomayı eski bir askerin ilke ve inkilaplarına aykırı bir şekilde kullanmama yemini" ettirilmeyen üniversitelerin olduğu bir ülke istiyorum. takdir edersiniz ki böyle bir ülkede diyanetin yeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Seele said: 80 yildir bisi yapilmamista suc badem biyiklilarin mi. yapmayin allah askina. tevhidi tedrisat kanununun 4. maddesinde devlet din işlerinin icraası için memur yetiştirilir yazdığı halde hala inkar yolunu seçiyorlar. bu kanunu da feto yaptı, diyaneti de feto kurdu onlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 throine said: Ben ikinci cumhuriyetin kurulacağı günü bekliyorum. - Her etnik grubun eşit vatandaş olduğu - Her dile, kültüre, inanca eşit mesafede yaklaşan devletin olduğu - Askerin, asker olduğu. - Ülkedeki heykellerin %99'unun tek bir adama ait olmadığı. - Anayasasında Türklük gibi, değiştirilemez maddeler gibi zırvaların olmadığı, - Yazarların kafalarına sıkılmadığı, nobel ödüllü edebiyatçıların vatanhaini ilan edilmediği, - Okulların militarist öğelerden arındırıldığı, ant içirilmeyip süt içirildiği. - Üniversitelerden diploma alan öğrencilere "bu diplomayı eski bir askerin ilke ve inkilaplarına aykırı bir şekilde kullanmama yemini" ettirilmeyen üniversitelerin olduğu bir ülke istiyorum. takdir edersiniz ki böyle bir ülkede diyanetin yeri yok. o devleti 3000'li yıllarda görürüz belki şu an için devlet diyaneti elinin altında kontrol edebileceği bir yerde tutmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 throine said: Seele said: 80 yildir bisi yapilmamista suc badem biyiklilarin mi. yapmayin allah askina. tevhidi tedrisat kanununun 4. maddesinde devlet din işlerinin icraası için memur yetiştirilir yazdığı halde hala inkar yolunu seçiyorlar. bu kanunu da feto yaptı, diyaneti de feto kurdu onlara göre. yani böyle olunca laik olmuyoruz,oglum bin tane adam yazdı yukarda anlamıyor musun,diyaneti feto kurmadı belki ama içine feto sıçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 throine said: Ben ikinci cumhuriyetin kurulacağı günü bekliyorum. - Her etnik grubun eşit vatandaş olduğu - Her dile, kültüre, inanca eşit mesafede yaklaşan devletin olduğu - Askerin, asker olduğu. - Ülkedeki heykellerin %99'unun tek bir adama ait olmadığı. - Anayasasında Türklük gibi, değiştirilemez maddeler gibi zırvaların olmadığı, - Yazarların kafalarına sıkılmadığı, nobel ödüllü edebiyatçıların vatanhaini ilan edilmediği, - Okulların militarist öğelerden arındırıldığı, ant içirilmeyip süt içirildiği. - Üniversitelerden diploma alan öğrencilere "bu diplomayı eski bir askerin ilke ve inkilaplarına aykırı bir şekilde kullanmama yemini" ettirilmeyen üniversitelerin olduğu bir ülke istiyorum. takdir edersiniz ki böyle bir ülkede diyanetin yeri yok. şunların hiç birine kimsenin bir itirazı yok, kimsede bunların gerekliliğini tartışacağını zannetmiyorum ama, sence kim kuracak bu 2. cumhuriyeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ben sizin yüzünüzden kactim oralardan biliyorsunuz dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 throine said: tevhidi tedrisat kanununun 4. maddesinde devlet din işlerinin icraası için memur yetiştirilir yazdığı halde hala inkar yolunu seçiyorlar. alıntıyı doğru kabul ederek; adam ne güzel yazmış, suni, müslüman falanda belirtmemiş, istediğiniz gibi yazmış yani, uygulamada kim niye sıçmış içine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Feamer said: uygulamada kim niye sıçmış içine? yine bu kanunu yapanlar tabiki. bu ülkenin %100ü müslümandır diye düşünmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 iyide kanunu yapan adam niye içine sıçsın, direk kanunu öyle yapar. bana saçma geliyor. malkom x dediği gibi: taşı iyi nişan almak lazım, kuklacıyı değil kuklayı vurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bilmem, onu diyaneti kuranlara sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Feamer said: malkom x dediği gibi: taşı iyi nişan almak lazım, kuklacıyı değil kuklayı vurmak lazım. burada kuklayı değil kuklacıyı vuruyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 daha önce dediğim gibi türkiyede devam eden devlet siyaseti vardır demek bana inandırıcı gelmiyor. devlete falan saldırmak gereksiz. uygulayan partilerin siyasi kimlikleri ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 throine said: Ben ikinci cumhuriyetin kurulacağı günü bekliyorum. - Her etnik grubun eşit vatandaş olduğu ... - Üniversitelerden diploma alan öğrencilere "bu diplomayı eski bir askerin ilke ve inkilaplarına aykırı bir şekilde kullanmama yemini" ettirilmeyen üniversitelerin olduğu bir ülke istiyorum. takdir edersiniz ki böyle bir ülkede diyanetin yeri yok. Tartışılır, bence var. Diyanet, devlet adına dinin kontrolünü eline alacak ki birileri çıkıp etnik grup ayrımcılığı yerine bu defa din/mezhep ayrımcılığı yapmasın. Mevcut konjonktörde din insan hayatını etkileyen en kuvvetli sosyal olgu ve başıboş bırakılınca doğurduğu olumsuz sonuçlar ortada. Dini reformu tamamlayamamış toplumlarda hocaları rahipleri sahipsiz bırakırsan bu defa üniversitelerde eski bir askerin ilkeleri değil de kurtarıcımız mehdinin ilkeleri adına yemin edilmesi tehlikesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 throine said: Ben ikinci cumhuriyetin kurulacağı günü bekliyorum. - Her etnik grubun eşit vatandaş olduğu - Her dile, kültüre, inanca eşit mesafede yaklaşan devletin olduğu - Askerin, asker olduğu. - Ülkedeki heykellerin %99'unun tek bir adama ait olmadığı. - Yazarların kafalarına sıkılmadığı, nobel ödüllü edebiyatçıların vatanhaini ilan edilmediği, - Üniversitelerden diploma alan öğrencilere "bu diplomayı eski bir askerin ilke ve inkilaplarına aykırı bir şekilde kullanmama yemini" ettirilmeyen üniversitelerin olduğu bir ülke istiyorum. türkiye cumhuriyeti'ndeki sistemde var bu aslında, ama ikinci cumhuriyetci gazetelerinde bunu belirtmiyorlardır. işin komik yanı, bunları isteyen, gidip bunların tersini yapan bir hükümeti destekliyor, manşetlerde bu aktiviteleri öve öve bitiremiyor... ama gel gör ki, bu adama ne kadar dil döksen de anlamıyor, çünkü anlamamaya yeminli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 throine said: laik bir devlet kurduğunu iddia edip devlet eliyle imam yetiştiren okul açan, diyanet işleri başkanlığını kuran çarpık, çapsız zihniyetin ürünü ne de olsa. sana gore su anda dunyada halkina gore yonetilen en iyi devleti, ve nedenini yazarmisin? amerikami, japonyami iran mi, turkiyemi baska bi devletmi. merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dMQdqO4RV3w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 throine said: Feamer said: malkom x dediği gibi: taşı iyi nişan almak lazım, kuklacıyı değil kuklayı vurmak lazım. burada kuklayı değil kuklacıyı vuruyorduk. cevap vercekmisin soruma dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 reyou said: sana gore su anda dunyada halkina gore yonetilen en iyi devleti, ve nedenini yazarmisin? amerikami, japonyami iran mi, turkiyemi baska bi devletmi. merak ettim. mutlak bir iyi tabiki yok. ama amerika çok iyi. toplumu özgür, tabuları yok, devleti değil bireyi yüceltiyorlar, ekonomisi liberal, kuvvetler ayrılığı çok keskin, meritokrasi hakim, say say bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Başka devletlerin insanlarına karşı çok acımasız ve umarsızlar. En temel hak olan yaşama hakkını yalnızca kendilerine ait görüyorlar. ABD diyince benim aklıma Amerika'daki değil Irak'daki "demokrasi" geliyor. Nasıl iyi bir örnek olarak görebiliyorsun hayret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 throine said: reyou said: sana gore su anda dunyada halkina gore yonetilen en iyi devleti, ve nedenini yazarmisin? amerikami, japonyami iran mi, turkiyemi baska bi devletmi. merak ettim. mutlak bir iyi tabiki yok. ama amerika çok iyi. toplumu özgür, tabuları yok, devleti değil bireyi yüceltiyorlar, ekonomisi liberal, kuvvetler ayrılığı çok keskin, meritokrasi hakim, say say bitmez. AHAHAHAHA, Her biri ayrı yanlsı söylediklerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 hangi amerika o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 amerika dediğimiz ülke iki parmağı kopupta sağlık sigortası tek parmağa yettiği için tek parmağı dikilen adamın ülkesi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Amerika'yı betimlemede fail'ler topluluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 sicko izleyen gelmiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar