-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 de verilen ifadelerde adamın akrabaları da demiş kürtçe konuştu diye. seninki de havadan nem kapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 İnandırıcılık bile kasmıyor canım adamlar. Arabada kafasını demirlere vurmaya başladı, engelledik. Su verirken kaçtı, çelme taktı düştüm vesaire. Çocuk olsa güler bunlara. Üstüne, "Kürt bu." bonus cümle zaten. Araya sıkıştırdın mı +2 puan veriyor soruşturmada. Diyorum ya işte allah belalarını versin. Hukuk herkese lazım diye boşuna denmiyor. Soruşturmalarında lehlerine karar çıkarsa eğer, o kararı verenlerin kendileri de polis zulmüne/terörüne uğrarlar birgün diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 @bombilo Tamam da Kürtçe konuşmasında ne var yani? Kürtçe konuşan adamın dayak yemesi mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 gerekmiyor tabiki, zaten muhtemelen polislerin verdiği ifadede de bir tek o kısım doğru gibi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ben de diyorum ki bu ülkenin polisi kesin ajitasyon olsun diye demiştir onu. yoksa kürtçe konuşmasında gariplik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Copumun üstüne düştü! Copta dik duruyordu yerde:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 copuma yumruk attıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 rövanş alındı panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 rövanş değil ama işte adamın hayatı karardı. aynısı polisler yapsa adam yine 5 sene falan yerdi polisler de tayin edilirlerdi büyük bir şehre iyi adam dövüyo bunlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 " Polislerin ifadeleri ile ‘Olay Yeri Tutanağı’ ve savcılığa gönderilen fezlekenin de bire bir aynı olduğu görüldü." Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 e öyle olacak tabi, kamera görüntülerini bile saymaz bu muhteşem hukukumuz bizim şimdi. polis>hukuk ülkesine hoş geldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 fixmen said: Kabak dayak yiyene patlayacak yine, dayak atanlar aynen devam edecek, demedi demeyin. Teşekkürler güzel ülkemin, güzel yargısı. Birkez daha yanıltmadın beni. http://www.ntvmsnbc.com/id/25363713 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bu iktidarı basımıza getiren herkesin basına benzer olayların gelmesini diliyorum, tum ictenligimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Ya siktir olup gidebilsem şu ülkeden yaşasın mutlu mutlu çoğunluk kendi hükümetiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 fixmen said: fixmen said: Kabak dayak yiyene patlayacak yine, dayak atanlar aynen devam edecek, demedi demeyin. Teşekkürler güzel ülkemin, güzel yargısı. Birkez daha yanıltmadın beni. http://www.ntvmsnbc.com/id/25363713 Şu kararı verenlerin hukuk diplomalarını teker teker yırtıp kovmak lazım da işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 polisler sokak cetesi gibi dovuyolar adami, oturup ulan o adamin yerinde ben de olabilirdim diye bile dusunemiyo adamlar. yoruma bak "yorum" said: Ya neden bu polislerin üstüne gidiliyor... Bu gün 1 polis ve dünde hastanede hayat mücadelesi veren 1 asker şehit oldu. Ya anlamıyorum ben hangi ülkede yaşıyorum acaba. Şehit olan askerlerimiz bu kadar çabuk nasıl unutuluyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ya adami manyak gibi dovuyorlar kayit altinda, dovenler ceza almadigi gibi adama dava aciliyor falan, simdi bu adam aihm'e falan gidip hakkini arayamiyor mu ? p.s: cidden bilmedigimden soruyorum, simdiye kadar yasal olaylara isim dusmedi hic neyse ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 AİHM'e gidebilmek için iç hukuk yollarının hepsini denemiş olması gerekir. Anayasa mahkemesine kadar yolu var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kfg said: ya adami manyak gibi dovuyorlar kayit altinda, dovenler ceza almadigi gibi adama dava aciliyor falan, simdi bu adam aihm'e falan gidip hakkini arayamiyor mu ? p.s: cidden bilmedigimden soruyorum, simdiye kadar yasal olaylara isim dusmedi hic neyse ki... yetmez ama evet diyen zeka küpleri aihm yolunu kapattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 yetmez ama eveeet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 polis devleti mi? dikta mı? chp tam bir nazi hükümetiydi akp ise demokrasi neferi :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Rewendor said: yetmez ama evet diyen zeka küpleri aihm yolunu kapattı. ne bu yav ben bunu bilmiyorum, referandumda bunla ilgili bişeyler de mi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1093176&CategoryID=77 dökülüyo yavaş yavaş ortaya. güç kullanma haklarını kullanmışlarmış. görünüşe göre şüphelinin "direncini kırmak" için öldürmeye kalkmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 malesef böyle polislerin ifadesinin ağırlığı daha fazla. 7 tane şerefsiz bir araya gelip aynı ifadeyi verince de yapacak bi şey kalmıyor. Olayı böyle sanki dünyanın en ağır başlı en yumuşak polisiymiş gibi anlatmış bir de o kamera görüntülerine utanmadan arbede demiş. Bildiğin linç o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Türkiye demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar