knox Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Sam said: ya ekranda böyle uzaktan bakınca bile her pikselin çevresinde siyah ızgara var gibi gözüküyor, samsung telefonum vardı 10 yıl önce onun ekranını görmüştüm en son böyle. ne bileyim bir ayfon beklemiyorum da vita'ya yaklaşsalardı yakalamasalar bile. psp'den bile geri kalmış ppi ekran büyüyünce. rakama bakıp kendimi hazırlamıştım ama gerçekte bu kadar kötü görünmesini beklemiyordum cidden. the resolution of the beautiful 5-inch oled screen is 960x544 /go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 >tfw homescreen is not a game >tfw youll only play with yourself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 donanım olarak düşünsem zaten hayatta almazdım, onun bilincindeyim de işte çıkmış ve çıkacak oyunlara güvenerek. neyse fire emblem'i yüklüyor şimdi, onu oynayayım da sinirim yatışsın biraz heh. demo fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Diyorum iste, daha ikinci yil bu. 4. ve 5. yil cikti DS'de en sevdigim oyunlar benim. Biraz erken bile aldin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 fire emblem almak için yeterli bi neden ehuehu baska oyun cıkmasa bile memnunum ben, hatta kırmızıyı satıp fire emblem edition alsammı diye bile duşundum gecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 nintendo club üyeliğinde register ederken aleti yazdım zaten, "fire emblem ve benzeri oyunlar çıkacak diye alıyorum ona göre akıllı olun" dedim kibarca ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=e9l7s5b6QBU club nintendo şunu yolladı bana, teşekkurler nintendo! gameboy advance oyunlarımın puanalrını bile saydı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 abi çok iyi aslında şu ya Limited Edition Fire Emblem Nintendo 3DS XL Blue with Fire Emblem: Awakening - £159.99 with voucher £40 off voucher 3DSXLSAVE - Red, Blue or Silver versions of the handheld - Super Mario 3D Land bundle - Mario Kart 7 bundle - Fire Emblem Awakening bundle - Monster Hunter 3 Ultimate bundle $240'a geliyor fire emblem bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 alacak olan varsa pikachu edition alsin derdim ama ben aldiktan sonra sismis fiyati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 dsafsd gene amerikadan 3dsxl+fe:a almaktan daha pahalıya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 aynen daha pahaliya geliyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-metallic-red-85645587 indiridme şunu alsam dram olur mu ? torrentleniyor mu oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 yok. orijinal alman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Aldim bu arada bunu, cok iyi fiyat. 3DS'liler arasina katildim boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ben de aldım :< oyunlarda ucuzmuş ya baya.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 sacrolash said: http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-metallic-red-85645587 indiridme şunu alsam dram olur mu ? torrentleniyor mu oyunları fiyat çok başarılı bende almak üzereyim. siyahıda var bu arada aynısının kırmızı almam ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 fiyat iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Shin Megami Tensei IV bu yaz eShop'a geliyormus. Bu kadar heyecanla bekledigim baska oyun olmadi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ds pack neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ofiste 2 kişi aldık hadi hayırlısı. r4 card alacak yer lazım şimdide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 keşke almasaymışınız ekran ufak haz vermiyor artıkın... xl mi ne vardı onu alsaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 http://2.bp.blogspot.com/-vVUswKDO-fM/UB58jVvWhxI/AAAAAAAAAV0/WTR6aBbu28U/s1600/%C5%9Flklkl%C5%9Fkk%C5%9Flk.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Of of, pokemon x/y'yi gördüm bugün. Şu an tam "shut up and take my all money" modundayım... Pokemon savaşları çok iyi olmuş. Eylül'e daha çoook var amk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Toplu histeri mi oluyor nedir sanırım ben de alıcam. Şimdi fire emblem xl edition nereden ucuza alıyoruz, hangi versiyon tavsiye edilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 xlnin boyutu dışında bir artısı yoksa benim için gereksiz. cebimde ne kadar az ağırlık o kadar iyi. kafamı 20 cm fazla yaklaştırırım görüntü büyür işte :D xlyi ucuza bulman zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar