Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Magus down !!!! Ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 http://kotaku.com/nintendo-pulls-3ds-feature-says-kids-were-sharing-off-1456565997 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 beynim eridi :) nerelere gitti oyun. geliyoruz bebegin elimizde... kizlar grubu olduk. ulan magusda meger kimmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 donkey kong ve mario 3d land aldım, mario 3d land geyik çok zor değil ama dk tam bir piskopat platformcu oyunuymuş. yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Asıl piskopat bölümler her dünyada dünyayı tam bitirince açılan yerler. Oraları geçemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ama iksininde 3D çok kaliteli sadece biraz göz yordu bir süre, demek nitnendo özel olarak çaba göstermesi lazım 3d olayına oda masraflı oluyor herhalde. Pokemonda durağan combatlarda takılıyor oyun Donkey kong gibi fps düşürücek bir çok etken olmasına rağmen çok güzel çalışıyor 3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Ahah yeto musun gerge challenge orasi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Yok abi, platform oyunu oynamaya çalıştıgım zaman aletin ergonomik problemleri ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Valos robot halinde 2.form one shot atiyor eger oyunun sonu ise kasmiycam item vs icin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Lavos'u nerede ve nasil gordugune bagli. Neredesin? En son ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Kafasini kestim magara kapisi acildi ivinde mahzende ilerleyince karsima cikiyor. Beni kesince zaman degismiyormus demekki gibisinden bir yazi cikiyor.. 900 min cani car karakterlerimin 1200 vuruyor abi ben daha hic bir vurus yapmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 The Ocean Palace'desin sanirim. Devam et, normal. yenemiyorsan bulasma. Orada yenmek oyunun en zor ulasilan sonlarindan biri. Ner Game+'da ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Orda degilsen de oyunun bir yerinde Lavos'u buluyorsun ama cok guclu diyip sonraya birakiyorsun, o da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Su end of times zoneundan girdim iste. Lavosla savasmak istiyotmusun dedi ok dedim yendim daha sonra magaradaki formu agzima one shot basti gecti 3-4 kere.. Burayada bebekle bizim ana kahramani zamani durdurup geri getirdikten sonra denedim. Ihtiyar lavosu surda burda vs de yenebilirsin dedi yani.. Sanirim bir cok sondan en kazigi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Hersey bitince her karakterin bir yan gorevi var, sonra bir de Lost Sanctum var. Onlari yapinca epey gucleniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 yine de strateji gerekiyor o fightta, iyi bi takım kurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ahhahaha internet üzerinde friend code paylaşımı sonrasında millet birbirine siq toşak fotosu gönderiyor diye letterbox servisini kapatmış nintendo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Abi chrono`nun tum hikayesini okudum sayenizde, oyunun kartusunu nereme sokayim simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Olmadı GERGE. Sen böyle spoil ediyorsan random pati ne yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 neyse siliyim öle bir son vardır belki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Spoiler nerede? Oyun sonunda yan gorevleri yap dedim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 abi spoiler tanimlarimizda 1995 de cikan bir oyun dizi film gibi seyler icin spoiler kullanma sorumlulugumuz yok artik :D saka bir yana ciddi spoiler degil sunlar. spoiler olamayacak kadar minik seyler. hani sunu surada yenmen icin bunu sunu surada yapmis olman lazim desek tamamda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 O kural diziler sadece, oyun da bir acidan film sayilir yani =) Ilk 1-2 saatinden sonrasini anlatmak ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Bu arada 3 günde 70'e Donkey Kong 60'a Super Mario 3D land 80'ede fire emblem awakening aldım. ikinci el pal biraz daha iyi oldu gerçi ikinci elleri ntsc 0 fiyatına alıoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 o değil de kendi başlığında tartşın bari, gelip nintendo 3ds başlığında anlatmayın oyunda ne oluyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar