zipzip Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 reampage said: [/img] circle pad pro sağdaki yuvarlak ne için?sadece sağ elle oynamak için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Abi ona özel oyunlar var, monster hunter 3 ve resident evil var destekleyen, oyunların desteklemesi lazım, yoksa sağ sol meselesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 benim de sağ baş parmağı felç oluyor.işe yarıyorsa alayım şundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bilemiorum ben kullanmadım, gerek duydum bir aralar mario kart oynarken çok kastırıodu, zelda felan, ama bunda gayet sakin oynadıgım içn sorun olmuor. Donkey Kong alıcam belki o yorar biaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ya kid icarus için alacaktım ben onu 3ds için satan yer var mı istanbulda nintendocudan anlastık bi cocukla gerizekalı bozuk şeyi getirmişti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bana lazim olan bu degil ileri dogru buyumeli.. Dert degil cok ya :) Ds bence cok kucuk kalir fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 shopto fiyatı en iyidi onun ya, valla bne pokemondan sonra hergün alıyorum yanıma, büyümesi dezavantaj zaten büyük, ama ideal aslıdna bir cebimde note 2 bir cebimde bu, bana çanta lazım galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Kanuni said: Ds oyunu su sekil oluyormus. http://img.gawkerassets.com/img/17w90idr0oyj9jpg/medium.jpg Ellerin buyuksede xl.. ds oyunu benim 3ds'te bütün ekrana yayılı durumda, böyle çevresinde boşluk yok. ayarı vardı sanırım onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ikiside bosluklu iste, ikiside kaplayinca oran ayni kalir. Evet baslarken starta basili tutuyormussun sanirim.. Bir tus ama hangisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 hoppa geldi dstwo.. chrono time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Gözün aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Tek tavsiyem var: Mahkemeye cok dikkat. Yeri gelince anlayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ok master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Beyler japonyadan alınmış 3ds xl, nstc mi oluyor bu amerikadan gelen oyunlarla sıkıntı çıkarır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 NTSC-J ise evet. Japonyadaki sadece Japonca oyunlari calistiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 çıkarır benim bildiğim 3 region yok mu ntsc pal bide jpjpjbiji? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 NTSC-J, NTSC, PAL. Bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 biz ne dedik gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 JP olan da NTSC diye yaziyor. Japonya'dan alinan NTSC sadece Japon olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Yemegi yedik pendanti satmaya calistik :( Guilty!! Ne yaparsam yapayim olmadi pis bi herifim utandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Oha yok simdi not guilty Iki save biri guilty digeri not.. Dobra dobra aciklamistim simdi vaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Iki save farkli sey soyluyorsa bir corruption filan var. Kac kere oynadim bu oyunu, mahkeme saglam yani, ne yaptiysan onu soyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Yemek caldim ilkinde calmadim dedim, prensesle ilk etkilesimi kim yapti dedi prenses dedim ilkinde, zenginliginde gozun varmi dedi var dedim ilkinde idammm. Ikinci loadda caldim dedim, ben carptim dedim, parasinda gozum yok dedim hic olmadi dedim 4-3 not guilty. Ama sonuc ayni oldu .. Hapis.. Consellor pislik tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mahkemeden oncesinde saveim vardi mahkeme sonucunu alip baska slota saveledim sonra mahkeme oncesini loadladim. Yani iki kere mahkemeye ciktim. Anlatamadim sanirim saveler corrupt diil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Btw.. Gozum agriyor gene birde pil bitiyor beyaaa Yaslimiyim neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar