Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilemiorum ben kullanmadım, gerek duydum bir aralar mario kart oynarken çok kastırıodu, zelda felan, ama bunda gayet sakin oynadıgım içn sorun olmuor. Donkey Kong alıcam belki o yorar biaz.
Mesaj tarihi:
ya kid icarus için alacaktım ben onu 3ds için satan yer var mı istanbulda nintendocudan anlastık bi cocukla gerizekalı bozuk şeyi getirmişti sdf
Mesaj tarihi:
shopto fiyatı en iyidi onun ya, valla bne pokemondan sonra hergün alıyorum yanıma, büyümesi dezavantaj zaten büyük, ama ideal aslıdna bir cebimde note 2 bir cebimde bu, bana çanta lazım galiba ya
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Ds oyunu su sekil oluyormus.

http://img.gawkerassets.com/img/17w90idr0oyj9jpg/medium.jpg

Ellerin buyuksede xl..

ds oyunu benim 3ds'te bütün ekrana yayılı durumda, böyle çevresinde boşluk yok. ayarı vardı sanırım onun.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Iki save farkli sey soyluyorsa bir corruption filan var. Kac kere oynadim bu oyunu, mahkeme saglam yani, ne yaptiysan onu soyler.
Mesaj tarihi:

Yemek caldim ilkinde calmadim dedim, prensesle ilk etkilesimi kim yapti dedi prenses dedim ilkinde, zenginliginde gozun varmi dedi var dedim ilkinde idammm. Ikinci loadda caldim dedim, ben carptim dedim, parasinda gozum yok dedim hic olmadi dedim 4-3 not guilty.

Ama sonuc ayni oldu .. Hapis.. Consellor pislik tip.
Mesaj tarihi:
Mahkemeden oncesinde saveim vardi mahkeme sonucunu alip baska slota saveledim sonra mahkeme oncesini loadladim. Yani iki kere mahkemeye ciktim. Anlatamadim sanirim saveler corrupt diil yani.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...