reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Sawer said: Amazon.com buraya 3ds xl yollar mı acaba 1000 liranın altında oluyor oyunla beraber ondan gümrükte sıkıntı çıkarmazlar diye tahmin ediyorum Yüzde 20 veriosun işte gümrükte 45 tl ardiye masrafı varmış birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 GERGE said: Avalon Code A Witch's Tale Radiant Historia Luminious Arc 1-2 Covenant of the Plume My World, My Way Infinite Space Şunları bi deneyeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Sawer said: Amazon.com buraya 3ds xl yollar mı acaba 1000 liranın altında oluyor oyunla beraber ondan gümrükte sıkıntı çıkarmazlar diye tahmin ediyorum Ben yurtdışından aldım kargo ile. Takıldı gümrükte, gittim gümrük merkezine vergisini ödeyip aldım. 1 iş günü kaybettim ama. Gerçi alırsanız sizinki de takılacak diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 golden sun'in grafikleri hosuma gitti bu tur olacak bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ucleme o. GBA oyunarindan basla dstwo geldiginde. Puanlari: 1 - 34/40 2 - 33/40 3 - 33/40 Famitsu puanlari bunlar. IGN 9,7/9/7,5 vermis sirasiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 once chrono.. GBA Golden Sun GBA Golden Sun: The Lost Age DS Golden Sun: Dark Dawn noted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 the world ends with you oyna abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ok.. sirayla gidicez artik. bu ne abi boyle. neye baksam 9+ not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Golden Sun filan guzel ama en olumculler sunlar: Chrono Trigger The World Ends with You Radiant Historia Valkyrie Profile: Covenant of the Plume Bunlari gor sen once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 hepsi hazir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Bu arada radiant historia fiyatı 24 dolara inmiş bi ara 38 dolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Covenant of the Plume mesela moral choice kavramını en iyi işleyen ve kullanan oyun gördüğüm, tüm platformlar arasında. O olay ilgini çekiyorsa tapılacak oyun. İki kere bitirmen gerek, bir iyi, bir kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 kanuni srpg/jrpg'ye özel başlık vardı, onda bir aratırsan bayağı yazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 HALP! pattisliborek said: almayi dusunuyorum ama xl fazla pahali geliyor. duzunu alicam heralde. birkac sorum var ama 1- hatuna gaming sevdirecek oyun tavsiyeleri istiyorum. nintendo konsept olarak iyi gibi baslangic icin. 2- r4 kart olayi ne oluyor? 2ds oyunlarini kirilmis olarak mi oynatiyor 3ds cihazda. 3- pokumon disinde best of 3ds dediginiz neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 GERGE said: reampage said: The world ends with you 60 liraya geliyor ya, en merak ettiğim o herhalde neyse alayım bari, bitirince GERGE'ye satarım :) Sen getir, 50TL + senin odeyecegin kargoya alirim. Direk soyluyorum bunu. Bazen indirim olunca daha ucuza satılıyor. http://www.play-asia.com/the-world-ends-with-you-paOS-13-49-en-70-2lnx.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 hamsilipilav said: eshopa koysalar şunları anlamıyorum nasıl bir zorluğu olabilir ki koymanın çünkü çağın gerisinde şirket. 25 yıl önce ne kadar saygım vardıysa hepsini sıfırladılar bu yıl içinde. 200 yıllık gameboy oyunlarını koyup ds oyunlarını koymamak cidden işbilmezlikte sınır tanımamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Vardır bir bildikleri, JAPONDAN İYİ Mİ BİLECEKSİN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 japon var, japon var. (:P) adamlar japonya'nın apple'ı gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 amazon türkiye açılsa ne gzüel olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 amazon türkiye açılsa da shooter/yarış/futbol hariç bişi getirmezler. halkımız ondan anlıyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ne gerek var ki, ds kartuslari zaten 3dste calisiyor. adamlar nostaljik oyunlari portlamaya ugrasiyor su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Aynen. Bulunmayan DS oyunlarini de dstwo ile oynuyoruz iste, GBA da oynuyoruz. Iyi alet. Eski DS emulator isini bu kadar iyi kaldirmiyordu da, bu daha iyi o konuda SoC olmasa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Hızlı bir sorum var. 3DS ya da 3DS XL alsam eski pokemon oyunlarını ya da DS oyunlarını oynayabilir miyim? Evet ise nasıl? Yani PS Store'daki gibi eski oyunları e-shoptan mı alıyoruz yoksa remake'i olanlar mı var sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 eShop'tan almıyorsun; Amazon'dan, PlayAsia'dan, Gittigidiyor'dan ya da eBay'dan filan DS oyununun kartuşunu alıyorsun. Ya da DSTWO ile korsan oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Sam said: amazon türkiye açılsa da shooter/yarış/futbol hariç bişi getirmezler. halkımız ondan anlıyor. :p http://i250.photobucket.com/albums/gg242/markomaro/oie_3211838F298oIKE_zps13daeada.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar