Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

abi şu alet teknosada 199 TL diyor ama bir türlü fırsat olmadı sormak, yakın tarihte gidip görmüş olan var mı?

ben geçen 6-7 teknosa, incirli gold, bakırköy forum saturn, beylikdüzü saturn, media markt, 3-4 d&R vs. vs. gittim

bir tane bulamadım asdfsda

en büyük yakınlaşma gold'da oldu. Sordum adama 3DS var mı diye var abi dedi. Gittik onun bölümüne baktık, almışlar dedi. 2-3 gün önce burada vardı birkaç tane dedi :(

En son Beylikdüzü'nde tanıdık die Teknosa sisteminden baktırdım bu arada, tüm istanbul'da sadece 2 tane 3Ds gözüküyor stoklarda onlarda teşhir depolarında.

ikinci el arayın, başka çaremiz yok.

ya da spottan 350TL
Sosyal ağlarda paylaş

heh şimdi nintendocu'ya baktım belki sizin için bir şey bulurum diye de şu buraya da koyulan sıfır 3DS ilanı için adam dönmüş bana, takastan vazgeçildi ilk sırada siz varsınız kesin alacak mısınız diye

almıyorum ama tanıdıklar var isteyen dedim, yönlendireyim benim sırama ciddi isteyen ve kesin alacak varsa

http://nintendocu.com/classifieds/view/772

ilan şu
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

heh şimdi nintendocu'ya baktım belki sizin için bir şey bulurum diye de şu buraya da koyulan sıfır 3DS ilanı için adam dönmüş bana, takastan vazgeçildi ilk sırada siz varsınız kesin alacak mısınız diye

almıyorum ama tanıdıklar var isteyen dedim, yönlendireyim benim sırama ciddi isteyen ve kesin alacak varsa

http://nintendocu.com/classifieds/view/772

ilan şu

abi alin sunu direk
Sosyal ağlarda paylaş

numarasını bilen eden var mı şuranın bi arayıp konuşsak?

2. el uygun fiyata buldum ama açıkçası ne sıkıntısı olabilir bilmiyorum. bir türlü araştıramadım lanet makinayı batarya dahili mi oluyor nintendo 3dste? yalama olmuş olabilir mi aklınıza gelen bir şey var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...