Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Liebe said: abi şu alet teknosada 199 TL diyor ama bir türlü fırsat olmadı sormak, yakın tarihte gidip görmüş olan var mı? ben geçen 6-7 teknosa, incirli gold, bakırköy forum saturn, beylikdüzü saturn, media markt, 3-4 d&R vs. vs. gittim bir tane bulamadım asdfsda en büyük yakınlaşma gold'da oldu. Sordum adama 3DS var mı diye var abi dedi. Gittik onun bölümüne baktık, almışlar dedi. 2-3 gün önce burada vardı birkaç tane dedi :( En son Beylikdüzü'nde tanıdık die Teknosa sisteminden baktırdım bu arada, tüm istanbul'da sadece 2 tane 3Ds gözüküyor stoklarda onlarda teşhir depolarında. ikinci el arayın, başka çaremiz yok. ya da spottan 350TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 eh hiç ümidim yoktu zaten bir şansımı deneyeyim dedim :( pembesi bile 200 civarından 290a fırlamış çok kötü yav. uygun bir fiyata satacak olan varsa pmleyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 şu bayramda fena canım sıkıldı ben de 2 gündür take my money modunda 2. el falan bakınıyorum da denk getiremedim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Aynı durumdayım ya ama bayram bitti lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 heh şimdi nintendocu'ya baktım belki sizin için bir şey bulurum diye de şu buraya da koyulan sıfır 3DS ilanı için adam dönmüş bana, takastan vazgeçildi ilk sırada siz varsınız kesin alacak mısınız diye almıyorum ama tanıdıklar var isteyen dedim, yönlendireyim benim sırama ciddi isteyen ve kesin alacak varsa http://nintendocu.com/classifieds/view/772 ilan şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Pokémon edition alin abi, seneye onları aldığınız fiyatda daha yüksek satarsiniz isiniz bitince, koleksiyoncu kitlesi inanilmaz olan bir konsol nintendo 25.yil zelda edition misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ben o adama mesaj attım imamizer diye. bana dönsün. 1 saat içinde istediği yerde elden alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 DarKRideR said: heh şimdi nintendocu'ya baktım belki sizin için bir şey bulurum diye de şu buraya da koyulan sıfır 3DS ilanı için adam dönmüş bana, takastan vazgeçildi ilk sırada siz varsınız kesin alacak mısınız diye almıyorum ama tanıdıklar var isteyen dedim, yönlendireyim benim sırama ciddi isteyen ve kesin alacak varsa http://nintendocu.com/classifieds/view/772 ilan şu abi alin sunu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 http://nintendocu.com/classifieds/view/483 aynı adam 160 a da kullanılmışını satıyor gerçi. bunumu alsam lan. 60 lira az para mı asdgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 attım ben imamizer'e verin sıramı diye, onu alırsan BANLATIRIM SENİ BURADAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 3ds yeni geek oyun agımı. popi olmadan almak lazım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 mainstream oldu bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 http://nintendocu.com/classifieds/view/483 aynı elemandan ne oyun alayım ya? lego lotr videolarını izledim baya baya eğlenceli görünüyor cut sceneler fln. off ıslandım resmen. alayımda gece olsun, yorganı çekip altında terleyerek nefessiz kalarak oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 legolar çok başarılı değil ya. kid icarus donkey kong pokemon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yok adam dönüş yapmadı. şunu alayım diyorum. aynı fiyat kullanılmış ama 3 oyunlu http://forum.donanimhaber.com/m_82652492/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 al onu bence de gayet iyi paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 rhythm heaven baya başarılıymış asabımı bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 XL çok güzel ama TR de fiyatlar çok uçuk. 3DS fiyat olarak iyi ama yüzde 90 daha küçük ekran. Nasıl 3ds ile performans ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 gözüne ilan çarpan var mı şu aralar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 http://www.sanalpazar.com/3ds-Nintendogs-Oyun-Konsol-Sifir-ucretsiz-Kargo-__isp9940422 şu var ucuzagetiren epey nintendo oyundua getiriyor yeri ataşhehirde ben bizzat tanımıyorum ama çok duydum, eğer yerine gidersen bir miktar indirimde yapar, pazarlık payı bırakıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 numarasını bilen eden var mı şuranın bi arayıp konuşsak? 2. el uygun fiyata buldum ama açıkçası ne sıkıntısı olabilir bilmiyorum. bir türlü araştıramadım lanet makinayı batarya dahili mi oluyor nintendo 3dste? yalama olmuş olabilir mi aklınıza gelen bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 3ds ve 3ds XL arasında çok kararsız kaldım. Bir akıl verin lütfen. 3ds 200 civarı 3ds XL 500 den aşağı değil. Bu kadar farka değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 senin merakına ve oyunu oynadıgın süreyle yerlere bağlı, misal genelde iş yerinde yada evde sabit durucaksa xl alabilirsin, ama yollarda takılırım sürekli cebimde dursun dersen normalde alabilirsin. ben xl aldım memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bende 3ds var çok memnunum. zaten full 3d kapalı takılıyorum... dışarıda falan çıkartmak komik olur o takoz kadar şeyi, bunu cebimde falan rahat taşıyorum. mobilite önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 valla dene istersen gidip bir yerlerde bulursan en sağlıklısı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar