Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 başka yöntem yok yeni çıkacak oyunları bekleyeceksin onlar büyük ihtimal 6.2.0'e yükseltir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Eshoptan oyun alan var mi neler guzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Steam world dig Nano assault ed aldım dun ucuz bayada güzel ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Onu dışında almadıysan luigi's mansion al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Normal oyun degil ya eshop oyunu aldim. Bi eski mario gameboy classicteki bide bomberman blitz aldim. Gunman bilmemneyi de alcaktim ki 7 cent eksik kaldi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 7-10€ luk baya bi oyun aldım bugun neler aldım bakmadım hepsini downloada bıraktım güzel arcade olanlar falanda var oynayıp yorum yazarım ama steam güzel baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 holy shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 hehe adamlar kibarca deliver etmeye devam ediyor. normalde 5.1 update'ini yükleyen oyunu açıyor başta yani o updateleri bypass etmenin yolunu bulmuşlar. üstüne goodbye region lock yazlıktan dönünce kesin sipariş vericem. yanlız yine de versiyon 4.2-4.5 cihaz gerekiyor bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Heh havalimaninda calismak ise yaradi ilk mii'm ile karsilastim. Isvecli bi kizcagiz sayesinde questte light blue shieldli ghostu kestim kizin ustu light bluedu iyi denk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 İsveçli kız bulup oyun mu oynadın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Benim mii de dublinli kiz, zaten pati olarak hepimiz irlandaliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 vay icimizdeki irlandalilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Xenus said: hehe adamlar kibarca deliver etmeye devam ediyor. normalde 5.1 update'ini yükleyen oyunu açıyor başta yani o updateleri bypass etmenin yolunu bulmuşlar. üstüne goodbye region lock yazlıktan dönünce kesin sipariş vericem. yanlız yine de versiyon 4.2-4.5 cihaz gerekiyor bunun için. almak icin daha cok erken, bence biraz daha bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 olurda dublinli kız çıkarsa karşımıza hemen hallenmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bi şifremiz olsun onu soralım bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Plazada 6 tane male var fdsf 2si arda ülkeler uk netherlands falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 reampage said: İsveçli kız bulup oyun mu oynadın :S eheh yok yanından geçen 3dslerin mii'si senin plazana geliyor ziyarete :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 valla pilden tasaruf için bir kere açmadım wireless dışarda açayım artık bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 türkiyede zor spot passla birini görmek boşa açma. anca havalimanı gibi bi yerde falan olcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 yurtdışından getirdi kız arkadaşım bugün. dönüştürücü ile şarj edemiycem mi bunu bit pazarından almayı düşünüyodum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-amp-3ds-xl-sarj-cihazi-charger-87702099 Bu var biraz daha ucuzlarıda var bak işte olmadı usb al kafana göre takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Kız arkadaşın bi de şundan alsaymış süpermiş. Ben direk usb kabloyla her yere bağlayıp şarj ediyorum priz olmasada, portable chargerım var mesela epic oluyor yolculuklarda. http://www.gamestop.com/accessories/3ds-dsi-universal-ac-adapter/28591 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 aldım bi şarj cihazı 20 tl ye. de şimdi eshopa girmeye çalıştığımda system update yapman gerek diyo onu yapayım diyince de battery low, plug in ac adapter diyo. takılı zaten adapter :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Full doldur öyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar