Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Animal Crossing de iyice sardı beni. Çok oynamıyorum, üç gündür sabah bir 15 dakika, akşam bir 15 dakika. Real time gitmesi güzel. Tekrar tavsiye edeyim buradan, 3DS'yi 3DS yapacak oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ya valla oynayasım geliyor onu da videolarını izledim baya saracak gibi duruyor. bi fire emblem var zaten o bedava oyun kampanyasından luigi's mansion, DK ve animal crossing patlatsam mı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 2. fire emblemi alıcam kardeşime verdim yeni alet aldım oyun yok içinde rs cartta gitmiş QQ su ay sonuna kadar devam ediyor işte luigi donkey kong fire emblem alırım 4.ye de bişi seçerim artık sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Luigi's Mansion'u almadım ama DK ve Animal Crossing iyi çok. Hazır kampanya varken al para varsa yatıracak. Zamanla alınacak oyunlar çünkü hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 orası öyle ama iki oyuna da direk 200 tl yatırmak istemiyorum bi yandan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ne zaman bitiyordu bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 4 oyun 270 lira tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ay sonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 oraya bi zelda koysalardı iyiydi 3.oyuna karar veremedim bonus fire emblem alıcam dk luigi sepete attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 kartuş inadım ve ds oyunlarına vericeğim öncelik için şu fırsatı kaçırıcam. chrono trigger artı world ends with you çakıcam amazon.co.uk'den 35 pound direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 aslında 3. oyun yarı fiyatına alınabilir birisiyle anlaşılıp mesela 4. gelen oyunda diğer kişiye yollanır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 oluyo mu öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Download key veriyor, kime istersen verirsin. 4 oyun ucuza geliyor Monster Hunter promosyonuyla birleşince. 2,5 oyun fiyatına 4 oyun oluyor. Böyle yaptım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 o 3 oyundan birini monster hunter seçersen bonus veriyor mu friend code ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 oha öyleyse baya iyi bi avantaj yalnız 3.yü monster hunter al hem ikinci monster hunter gelsin hem 4.oyun gelsin vays çok kötü ama ben monster hunter sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Ikinci Monster Hunter icin herkes icin degil ama, sadece 3DS'yi yeni alanlar kullanabiliyor. Herkes kodu alabiliyor ama yeni alan biri indirebiliyor oyunu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Animal Crossing : Wild World Mario Kart 7 Pokemon Black aldım 2-3 tane daha DS oyunu kaldı adamda alabiliceğim. Bu arada konsol fiyatları 540 lara düşmüş sanırım dahada düşecek diyor. 3dsxl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 hala çok bence. 400'e alınır. sony zaten ps+ ile bedava oyun dağıtıp duruyor bunda 40 eurodan başlıyor bir oyun. o parayı verene kadar gidip üzerine biraz daha koyup 3ds + ikinci el vita alayım diyorum. cepte taşınabilmesi büyük avantaj. 3ds xl cepte rahat durmaz herhalde bilmiyorum. ds lite'dan 3ds'e geçince büyük upgrade olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 birde yeni alacak olanlar çıkan 3ds oyunlarının derlemelerini şurdan izleyebilirler. oyun seçmede yardımcı olabilir http://www.youtube.com/user/palancas7/search?query=upcoming+3ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 XL kot pantolonun arka cebine rahat giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 monster hunter alacak varsa pmlesin iban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 project x zone iyimiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 aldım gitti şundan bende http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-cosmos-black-87771481 1 tane kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Biriniz bunu kapın: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-nintendo-ds-advance-wars-days-of-ruin-kargo-bedava-128905468/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Theridone said: "hızlı kargo güvenilir satıcı teşekkürler GERGE" dememişsin bir tek abi evet şimdi diyorum bunu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar