Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Animal Crossing de iyice sardı beni. Çok oynamıyorum, üç gündür sabah bir 15 dakika, akşam bir 15 dakika. Real time gitmesi güzel.

Tekrar tavsiye edeyim buradan, 3DS'yi 3DS yapacak oyunlardan.
Mesaj tarihi:
ya valla oynayasım geliyor onu da videolarını izledim baya saracak gibi duruyor. bi fire emblem var zaten o bedava oyun kampanyasından luigi's mansion, DK ve animal crossing patlatsam mı diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
2. fire emblemi alıcam kardeşime verdim yeni alet aldım oyun yok içinde rs cartta gitmiş QQ

su ay sonuna kadar devam ediyor işte luigi donkey kong fire emblem alırım 4.ye de bişi seçerim artık sfd
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Luigi's Mansion'u almadım ama DK ve Animal Crossing iyi çok. Hazır kampanya varken al para varsa yatıracak. Zamanla alınacak oyunlar çünkü hepsi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Download key veriyor, kime istersen verirsin. 4 oyun ucuza geliyor Monster Hunter promosyonuyla birleşince. 2,5 oyun fiyatına 4 oyun oluyor. Böyle yaptım ben de.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ikinci Monster Hunter icin herkes icin degil ama, sadece 3DS'yi yeni alanlar kullanabiliyor. Herkes kodu alabiliyor ama yeni alan biri indirebiliyor oyunu sadece.
Mesaj tarihi:
Animal Crossing : Wild World
Mario Kart 7
Pokemon Black aldım

2-3 tane daha DS oyunu kaldı adamda alabiliceğim.

Bu arada konsol fiyatları 540 lara düşmüş sanırım dahada düşecek diyor. 3dsxl.
Mesaj tarihi:
hala çok bence. 400'e alınır. sony zaten ps+ ile bedava oyun dağıtıp duruyor bunda 40 eurodan başlıyor bir oyun. o parayı verene kadar gidip üzerine biraz daha koyup 3ds + ikinci el vita alayım diyorum.

cepte taşınabilmesi büyük avantaj. 3ds xl cepte rahat durmaz herhalde bilmiyorum. ds lite'dan 3ds'e geçince büyük upgrade olur zaten
Mesaj tarihi:
birde yeni alacak olanlar çıkan 3ds oyunlarının derlemelerini şurdan izleyebilirler. oyun seçmede yardımcı olabilir

http://www.youtube.com/user/palancas7/search?query=upcoming+3ds
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Biriniz bunu kapın: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-nintendo-ds-advance-wars-days-of-ruin-kargo-bedava-128905468/detay
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...