Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ayrıca adamların support callu free değil LeL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 o yüzden mail attım ben de 2 kere bi daha deniyim şansımı ya belki denk gelen herif üşenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 knox said: suna imzanizi ekleyin,belki bazi kafalar degisir nintendo'da http://www.change.org/en-GB/petitions/nintendo-stop-region-blocking-make-the-3ds-and-wii-u-region-free "YIKILACAK BU SALTANAT, BU DUVAR!" diye yazacaktım imzanın altına ama anlamazlar diye vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Hakliymissin Sam, Lunatic Classic olmuyor, asiri kasiyor. Lunatic Newcomer gidiyorum. Normal SRPG gibi oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 evet classic mümkün olsa bile keyifsiz olur, shop ve dlc adasını açabilecek kadar ilerleyebilseydim sonrası ağır grind ile açılır da yani o kadar kasılacağım süreye gidip başka oyun oynarım heh. advance wars duruyor zaten köşede onu da açamadım hala. bakalım belki hard denerim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bastım imzayı ama daha benim cihaz gelmedi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 gateway 3ds ile region lock'u kırarlarsa, o zaman seve seve kaldırır nintendo. EU'da oyunlar hem geç çıkıyor hem de fahiş fiyat çekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Fin said: http://www.gamefaqs.com/boards/997614-nintendo-3ds/66073632 eklemişler hepsine bedava oyun var diyemi böyle yaptı anlamadım gerçi sonu fagle biten siteyede ne kadar güvenilir. Sonu fag ile değil FAQ ile bittiği için güvenilir. Nintendonun yeni konsolu Wii U: Faq U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 eShop bize kapali, daha da sorun cikabilir yani Turkiye'den olup da Irlanda'dan baglaninca. Sam sagolusun bu arada, hepimiz Dublinli'yiz sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Warhero said: Fin said: http://www.gamefaqs.com/boards/997614-nintendo-3ds/66073632 eklemişler hepsine bedava oyun var diyemi böyle yaptı anlamadım gerçi sonu fagle biten siteyede ne kadar güvenilir. Sonu fag ile değil FAQ ile bittiği için güvenilir. Nintendonun yeni konsolu Wii U: Faq U tier2 pleb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 akşama kadar support cevap yazmazsa zaten bi tane daha oyun alırım promosyon bitmeden luigiyi normal alır animal cross eklerim bide ynaına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Fin said: tier2 pleb. Hep Nintendonun oyunları bunlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Son saniyede alirsan kacirabilirsin, eShop oyunlari 5-6 saat gecikebiliyor Nintende Club'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 aldım ya animal crossu şimdi her türlü alacaktım kardeşime zaten diğer kötü oyunları almadım ona yalnız 2.promosyonda olmuyormuş yalnız ocağıma incir ağacı diktin nintendo bu ay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Okusaydin abi, sartlari sonuna kadar okumadan boyle 240 Euro filan tutacak bir ise girisilir mi? Nintendo'nun sucu yok burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 yok abi zaten hepsi alacağım oyunlardı onların 4-5 tanesi x2 almak zorunda kaldım kardeşimde istedi. promosyondan bagımsız alacaktım zaten her türlü bi monster huntera biraz pişman oldum en az zararlı cıktıgımda o gerçi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 522.5€ tuttu totalde sdf 100€'da bonus geldi mastercarddan onlada kadıköy store a gidip mariokart falan alıcam daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Olmayan promosyon hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 buy3 get 4th freede 6tane alınca totalde sonuncuya code gelmedi bide kardeşime aldıgım bi oyun vardı onuda cihazı register etmeden almıştım o iptal oldu animal cross aldım onada bi üçlü tamamlamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Hic biri olmuyor iki kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 halloldu hepsi pokemon x e kadar store girmem dedimde shinigami megamen falan gördüm 2-4€ ya aldım cogunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 tam almaya karar vermiştim, siparişimi iptal ettiler mahkemeye vermek lazım bunları. şimdi ikinci ele mi vericem 200 küsür lira ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 GERGE said: eShop bize kapali, daha da sorun cikabilir yani Turkiye'den olup da Irlanda'dan baglaninca. Sam sagolusun bu arada, hepimiz Dublinli'yiz sanirim :) irlanda gibisi yok :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 http://kawaii-mobile.com/wp-content/uploads/2012/02/Fate-Zero.Lancer-Diarmuid-Ua-Duibhne.320x480.jpg ONURUNU CIGNEYIP OLDURDUNUZ http://s4.zerochan.net/Lancer.full.767969.jpg MASTERINI OLDURUP ZULMEDEREK ACI CEKTIRDINIZ http://www.celticworld.it/immagini/wiki/fg_184_739.jpg YEDIRMEYIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 http://25.media.tumblr.com/b73203a6aa10139ccd57c31573ee928b/tumblr_mlbb8imNvA1s2zc2co1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar