Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.3 ile meleelerin dönüşü ve rangelerin çöküşü

Hannibal44

Öne çıkan mesajlar

Osie16 said:

Sen bana saçma sapan 6kat repairi savunma ben ağlamam canımın içi.

Hayırdır yav bi atarın var bu günlerde. Herkese bi giydirme çabası falan? Ergen tripleri mode ON

Repairi savunmuyorum, sadece range mobsuz farm yapabileceğin bir yer var ve burda rahat rahat kasabiliyorsun. Hatta düşen itemlarla DH ye 3 legendary çektim AH de satarak. Bu kadar raht kasılınca rp cost artsa ne olur artmasa ne olur
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:

Osie16 said:

Sen bana saçma sapan 6kat repairi savunma ben ağlamam canımın içi.

Hayırdır yav bi atarın var bu günlerde. Herkese bi giydirme çabası falan? Ergen tripleri mode ON

Repairi savunmuyorum, sadece range mobsuz farm yapabileceğin bir yer var ve burda rahat rahat kasabiliyorsun. Hatta düşen itemlarla DH ye 3 legendary çektim AH de satarak. Bu kadar raht kasılınca rp cost artsa ne olur artmasa ne olur

Dediğim gibi, pony3 değil oyun diablo3,kasmak istemeyen olabilir ponyde o yüzden repairin x6 olmasının savunulcak hiçbir yeri yok.

Ayrıca ponydede gayet reskill atan packler var.
Neyse ya x6 ile mutluysan ne güzel pony3 oynamaya devam
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu oyun Diablo 3, pony 3 değil evet. Ama Diablo dediğimiz oyunda ölünce insanın sinirleri zıplardı. Ben arka arkaya 2-3 kere ölünce sinirden ya direk oyunu resetlerdim ya çıkar yarım saat mola verirdim.

Diablo 3'te arkadaşla 5 dakikada 10ar kere ölüp bir rare kesince seviniyorduk, ohh bana 1 sarı düştü diye nerdeyse göbek atıyorduk. O mobdan düşen gold ve vendorlanan maviler full kırılmış gearın parasını çıkarıyordu. Böyle Diablo olmaz, Diabloda ölünce ekrana bir küfür sallamıyorsan o oyun diablo değildir.

O sebeple ben oyuna 6 kat repair parası gelmesini değil, oyunun bu haliyle çıkmamış olmasını daha tuhaf buluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

diablo2'de inferno zorluğu gibi saçma bir zorluk yoktu, olabilecek taş çatlasa en zor şey hell ligtning enchanted multiple shots filan gelirdi. veya lord de seis pack filan. buradaki her iki packten biri le ms'lerden bile daha zor. act boss'lar garanti endgame gear da düşürmüyor. 300 saat played 3-4 tane dandini ötesi legendary.

kısacası d2'deki gibi ölüm cezası (xp barın yarısının gitmesi, o zaman xp'nin bir anlamı vardı heh, yarım günlük uğraş gidiyordu) olsa zaten millet hell'de takılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen diablo 2 tadında oynamak istiyorsan infernoyu ignore ederek gene hellde oynayabilirsin. Sonuçta Diablo 2 nin heli ile Diablo 3 ün helli aşş yukarı aynı ayarda. Ve hell de gayet helle göre end game gear düşüyor.

Oyuna bir üst zorluk eklediler ve siz şikayet ediyorsunuz, komik ya. Eklemeseler "off tam konsol bebelerine göre oyun yapmışlar" ekleseler " bu kadar zor oyun mu olur saçma"
Sosyal ağlarda paylaş

Eee güzel birşeymiydi o? Değildi işte gayet brokendı. Düşmesin öyle itemler saçma sapan yerlerden. Neyi nerden farmlayacağımızı bilelim aşşa yukarı.

Ben 100 kere mmephisto kesmişken bende 30 level düşük biri "hehe nightmare'den bu düştü" diye benim için bis item göstermesin zaten. Öyle oyun istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

günde 2-3m? wat?

Iskatu yandan beri el sallayarak 4-5m diyor. (du ki nerfleniyor.)

Gel gelelim bu 4-5mi kasmak için "Nerves of Steel" gerekiyor. 50snyede bir posta Iskatu kesmek suretiyle oynarken çok bunalıyor insan.

@freemoon.

kaçırdığın bir nokta var. "Nightmare'den bu düştü ehi ehi" ler sayesinde insanlar hell'de de yavaşta olsa ilerleyebildi. Diablo 3te ise duvarın allahına tosuluyor. Eyvallah düzeltilecek ancak range karakterler farmın öylesine cılkını çıkarttı ki..

Aslında tam şu anda bir item reset olsa.... Ufff. Keşke...
Sosyal ağlarda paylaş

manve said:

Diablonun güzel yani o zaten ole olsa keşke

Diablo 3 de vazo ve goblin farmdan ne kadar nefret ediyorsam diablo ikide yapılan nightmare farmlardan da en az o kadar nefret ederdim. Bu tarz şeyler oyunu zar atma oyununa dönüştürüyor. Eline 10 tane D20 zar alıp 200 atmak için 3 saat zar atmak ne kadar zevkliyse bu tarz şeylerde o kadar zevkli benim için.

Gidip act 1 de bile tek elite atlamadan en kasıntıları bile temizlemek 100 kat zevklidir bu tarz farmdan.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Eee güzel birşeymiydi o? Değildi işte gayet brokendı. Düşmesin öyle itemler saçma sapan yerlerden. Neyi nerden farmlayacağımızı bilelim aşşa yukarı.

Ben 100 kere mmephisto kesmişken bende 30 level düşük biri "hehe nightmare'den bu düştü" diye benim için bis item göstermesin zaten. Öyle oyun istemiyorum.

güzel bir şeydi. yani sen kendi item ını kendin kasabilirdin. fix dediğim diablo 3. meh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...