Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.3 ile meleelerin dönüşü ve rangelerin çöküşü

Hannibal44

Öne çıkan mesajlar

ses said:

ben meleelerde range kadar kolaymı demişim herhangi bi yerde anlamadım? oyunun mevcut camera distance'ı bazı durumlarda anlamsız zorluk çıkarıyor dedik, biri atladı range çok kolay öyle bi handikapınız olmalı diye. Bizde zor demedik zaten ama attack range'inin yarısı kadar camera distance kafa yapıyor bu yani.

Abi 5 sayfa boyunca yazılanlardan hiç bir şey anlamamış olmaları efsane zaten, Urduca falan mı yazıyoruz onu anlamadım.

Range'ler zaten OP, DH zaten imba,

biz sadece kestiğimiz şeyi ekranda görmek istiyoruz diyoruz, buff istemiyoruz, ağlamıyoruz, meleeler güçsüzse git yapana çemkir bizden ne istiyorsun ahah.

anlamayan neyini anlamıyor onu anlamıyorum.

Ayrıca haritada 3-4 tane yerde sıkıştırıp kesebiliyoruz nasıl bir failgüman ya, sanki bütün oyunu sadece o noktalarda oynuyoruz.

Kaldı ki ben bugla değil normal kesme taraftarıyım savunduğunuz şeylere bak.
Sosyal ağlarda paylaş

_ILuVaTaR_ said:

bir de sanki ekran dışından saldırıya uğramak sadece rangelerin sorunuymuş, normal bir şeymiş gibi konuşuyorsunuz sırf dhler en çok zarar görüyor diye sdf

E iyi de ben kendi açımdan oynadığıma göre kendi açımdan konuşuyorum

Senin bir problemin varsa sen de yazarsın. Ortada hiç bir şey gözükmezken çat diye ölüp dert etmiyorsan ben napayım.
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

_ILuVaTaR_ said:

bir de sanki ekran dışından saldırıya uğramak sadece rangelerin sorunuymuş, normal bir şeymiş gibi konuşuyorsunuz sırf dhler en çok zarar görüyor diye sdf

E iyi de ben kendi açımdan oynadığıma göre kendi açımdan konuşuyorum

Senin bir problemin varsa sen de yazarsın. Ortada hiç bir şey gözükmezken çat diye ölüp dert etmiyorsan ben napayım.

ediyorum zaten tersini söylemedim ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Hem DH hem barbar oynayan biri olarak DH'nin ÇOK rahat farm yapabildiğini söyleyebilirim. Ha rangeden yada LoS'dan 1 shot yemiyor mu? yiyor tabi ama diğer classlara göre inanılmaz bir farm olayı var.

150k dps ile pony level farm yapıyordum şahsen. Öldün mü? Koş hemen kesmeeye devam et :) Barbar ve monkların durumu içler acısı. Şu drop şekli acilen düzelirse herkes aynı noktaya gelir tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...