Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Veya rangedlerin o eliteleri kesmesinin tek yolu o zerg death olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ses said: ben meleelerde range kadar kolaymı demişim herhangi bi yerde anlamadım? oyunun mevcut camera distance'ı bazı durumlarda anlamsız zorluk çıkarıyor dedik, biri atladı range çok kolay öyle bi handikapınız olmalı diye. Bizde zor demedik zaten ama attack range'inin yarısı kadar camera distance kafa yapıyor bu yani. Abi 5 sayfa boyunca yazılanlardan hiç bir şey anlamamış olmaları efsane zaten, Urduca falan mı yazıyoruz onu anlamadım. Range'ler zaten OP, DH zaten imba, biz sadece kestiğimiz şeyi ekranda görmek istiyoruz diyoruz, buff istemiyoruz, ağlamıyoruz, meleeler güçsüzse git yapana çemkir bizden ne istiyorsun ahah. anlamayan neyini anlamıyor onu anlamıyorum. Ayrıca haritada 3-4 tane yerde sıkıştırıp kesebiliyoruz nasıl bir failgüman ya, sanki bütün oyunu sadece o noktalarda oynuyoruz. Kaldı ki ben bugla değil normal kesme taraftarıyım savunduğunuz şeylere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 bir de sanki ekran dışından saldırıya uğramak sadece rangelerin sorunuymuş, normal bir şeymiş gibi konuşuyorsunuz sırf dhler en çok zarar görüyor diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Tamam sizin görüş açı probleminiz var muhtemelen düzeltilir camera distance değeri eklenir filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 _ILuVaTaR_ said: bir de sanki ekran dışından saldırıya uğramak sadece rangelerin sorunuymuş, normal bir şeymiş gibi konuşuyorsunuz sırf dhler en çok zarar görüyor diye sdf E iyi de ben kendi açımdan oynadığıma göre kendi açımdan konuşuyorum Senin bir problemin varsa sen de yazarsın. Ortada hiç bir şey gözükmezken çat diye ölüp dert etmiyorsan ben napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 said: 1.3 ile memelerin dönüşü ve rangelerin çöküşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 aente said: _ILuVaTaR_ said: bir de sanki ekran dışından saldırıya uğramak sadece rangelerin sorunuymuş, normal bir şeymiş gibi konuşuyorsunuz sırf dhler en çok zarar görüyor diye sdf E iyi de ben kendi açımdan oynadığıma göre kendi açımdan konuşuyorum Senin bir problemin varsa sen de yazarsın. Ortada hiç bir şey gözükmezken çat diye ölüp dert etmiyorsan ben napayım. ediyorum zaten tersini söylemedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Durun siz kardeşsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 bush&ahmedinecad kardeş olur bunlar olamaz.biri melee biri range:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 kardeş katili yapma la beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 mnuahauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 BramStoker said: said: 1.3 ile memelerin dönüşü ve rangelerin çöküşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 meleeler rangelerin agladiginin 10'da birini aglamadi su oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 cunku melee dediginin biri barbar, digeri monk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Hepsi range açtı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 bu sayfadaki yazılarin hepsini okudum ve mahmut,sen haksizsin in be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Blizzard'ın oğlu bu oyunda ne açmış ? Demon Hunter diyorlar arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Hem DH hem barbar oynayan biri olarak DH'nin ÇOK rahat farm yapabildiğini söyleyebilirim. Ha rangeden yada LoS'dan 1 shot yemiyor mu? yiyor tabi ama diğer classlara göre inanılmaz bir farm olayı var. 150k dps ile pony level farm yapıyordum şahsen. Öldün mü? Koş hemen kesmeeye devam et :) Barbar ve monkların durumu içler acısı. Şu drop şekli acilen düzelirse herkes aynı noktaya gelir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Tamir ücretlerini unutmazsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 abi geldimi patch simdi live felan dio download yapmadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Cute said: Tamir ücretlerini unutmazsak. Tamir ücreti 6k Droplar her zaman 6k dan fazla. Kesinlikle kaybetmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 6 kat oluak tamir ücreti canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Osie16 said: 6 kat oluak tamir ücreti canım benim. E olsun? Anlamadığım tek başına pony yapabiliyorsam ben bi zahmet o kadar da para vereyim yani. 1 item düşürüyorsun 2-3M rahat gidiyor. Günde 2-3M kasabiliyorsun pony de. O kadar para da verilsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 kasamiyosam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Ayrıca diablo3 oyunu adı pony3 değil, sürekli ponyde kasma zorunluluğum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar