Teodor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Şimdi yeni bir kasa kuruyorum ekran kartını, ramleri vs. taktım geriye bir tek açma kapana, restart ve led lerden gelen pinler kaldı. bunlar 2 li ve tekli ve anakart üzerinden genelde 3 lü dörtlü altılı erkekler var. fotoğrafını çekeceğim hangisinini hangisine yerleştirmek gerekl boşta olan pinler 2 hdd led 2 power led 1 open sw 1 restart sw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ikinci resimdeki dikine ilk sıra reset, ikinci power görünüyo. Anakartın kitapçığında yaqzması lazım? Denemek için powerı tornavidayla birbirine değdirirsen açması lazım makinayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 "Anakartın kitapçığı + anakartın üstünde her pinin yanında yazması + her kablonun üzerinde etiket şeklinde yazması" . Burdan fotoalra bakıp şunu şuna tak demek çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 kitapçıkta şu yazıyor ama karışık geldi. usb 3.0 header ve usb 2.0 header arasındaki fark ne, dummy ne gnd ne. şu elde kalanları nereye yerleştireyim tek merak ettiğim bu. 2 hdd led 2 power led 1 open sw 1 restart sw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 yanlış takarsam anakartı cortlatma ihtimali varmı yoksa en fazla çalışmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 çalışmaz anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 usb 3 header usb3 için, usb 2 header, usb2 için. usb3 ile usb2 arasındaki farkı bildiğini umuyorum, bilmiyorsan wikipedia'ya git, usb2, usb3, pci-e, sata gibi şeylerin maddelerini bul ve oku. kasadaki bağlantıları incelerken neyin ne olduğunu daha rahat anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 hep nefret etmisimdir su kablolardan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 powerled hdd led reset vs gibi pinleri buraya takıyorsun, üstünde zaten hangisi nereye yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 işin garibi benim anakartta yazan yerlere takınca olmuyor çalışmıyor. sdfjkshgjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 asus anakartların en sevdiğim özelliği bu http://www.mybroadband.co.za/photos/data/500/q-connector.jpg q connector diye bir şey üretmişler onların üstüne takıyosun sonra o parçayı komple anakarta yerleştiriyosun. kesinlikle yanlış yerleştirmemeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Renklerine göre bağlanış şekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 power ve hdd ledleri taktım. en sağdaki resetse o sıralamada tek erkek var öbürü boş ama dişisinde iki giriş var. onun yanındakide power heralde ama + - deneyerek bulacağım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 geriye tek reset sw ve power sw kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 reset sw sağ üst yatay peki power sw en sağamı yoksa hd led e yaslanacakmı yatay olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ben pinlere tornavida değdirerek çalıştırıyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 E abi çizim bile yaptım. Tak ona göre işte. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 board manual lari daha ne kadar foolproof yapabilirler diye hep dusunmusumdur, neden gerek duyduklarini simdi anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 doğrudur biraz titiz davranıyorum ilk sefer yaptığım için hemde ilk seferde düzgün öğrenilince sonrasında çok daha rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Genelde beyaz kablo - renkli ya da siyah kablo + olur. Siyah/sari ya da siyah/yesil speaker kablosu varsa siyah - sari ya da yesil + olur. Power, reset switch'lerini zaten ters taksan da calisiyorlar. LED'leri ters takinca calismiyordu sanirim. Ama bir seye zarar vermezsin. En kötü ihtimalle acip ters cevircen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 buradan herkese teşekkür ederim hallettim sanırım vaperon özelden bayağı tutorial tadında yardımcı oldu yarın cpu gelecek takınca son durumu burdan söyleyeceğim umarım patlama meydana gelmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Bullbird said: hep nefret etmisimdir su kablolardan sdfs hehe aynen. vidalari tak çıkar, kabloları yerlestir felan acayip işkence geliyor. anakart degistircegim zaman direk yeni pc aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Networku olmayin abi siz. Gun gelir mdf dosemek zorunda kalirsiniz, kalpten godersiniz o durumda sdf http://adsl-install.webs.com/MDF%20Telkom.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Üreticiler şu işi bir standart hale getiremediler. Hepsi birbirinden farklı şekilde sunuyor. Ondan sonra incecik kabloları takacağım diye uğraş, dur. Ayrıca deneme yanılma ile yapılacak birşey değil. Anakartı kasaya takmamışsan ve gözlerinde de sorun yoksa kenarlarında yazar nerede ne olduğu, öbür türlü açacaksın kitapçığını bakacaksın. 2dk nı almaz anlaman ve takman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ufak işler halloldu bugün cpuyuda taktım ve artık geldim son soruya. güç kaynağının anakarta takılması konusunda bir sorunla karşılaştım. birincisi güç kaynağından gelen aynı kablo üzerinde 1x20 ve 1x4 olmak üzere iki tane kablo var birbirine yapışık anakart üzerinde 24 lük dişi slot var. bunları hangi düzende takmam lazım sırf 20 liği taksam sorun olurmu ayrıca güç kaynağında, anakart üzerinde bulunan 12v lık 8 lik dişiye gelecek herhangi bir kablo yok. fotoğrafını gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar