Feamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Rock, metal v.b. müzik dinleyenin, arabesk müzik dinleyenden farkı nedir? Ama sadece müzik olarak, müziği dinlerken oluşan duygular olarak davranış v.b. sosyolojik konular hariç. bu arada konu dışını 3. sayfaya çevirdik tecavüz haberleri gırla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ama şimdi ya ama yani, trollenir ki bu bak zor tutuyorum kendim, bi üçbeşonbeş sene geç açılmış başlık deil mi ki ehehe. http://fizy.com/#s/1ajewo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Muzik bolumune tasiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 tasinmadi hala. rock müzik derken neyi kastediyorsun. satanist olaninimi. hani böyle kendine zarar veren cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 kro olmuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 http://www.posta.com.tr/yasam/HaberDetay/Rock_duskunlugu_ilk_insandan_geliyor.htm?ArticleID=125334 /Thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 müslüm gürses esliginde raki balik yapiyorsunuz ama orda bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Haber linkinden alıntı said: “İÇİMİZDEKİ HAYVAN DIŞARI ÇIKIYOR” G.O.R.A da Cem Yılmazın hayvan gibi sevişmeni istiyorum'u aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 rock cok farklidir. bi kere cok genis bir kavram. tarz olarak duygu olarak cok farkli. ne tur rock olduguna bagli. metal demissin de rockla metal de farkli. ama mesela anathema falan dinleyenin arabeske laf atma hakki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Arabesk arap ezgisinden geliyor.Rock kayadan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 şarkı sözleri, işlediği konular v.b. olarak: müzik bölümüne açmadım, orada müzik paylaşmak daha doğru olur. işte kendine zarar verme, kıroluk falan gibi değil nasıl diyelim: müziği dinleme/tatmin olma ile alakalı olarak. çıkış noktam, ferdi tayfunun kızına soruyorlar, özetle diyor ki ben arabeski sevmem rock müzik yapıyorum. bence şarkıların çıkış noktaları o kadar da farklı değil, kamyoncu şarkıları hepsi tabi türü var, söyleyeni var, o ayrı genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ikisi de satanis http://www.youtube.com/watch?v=qcegvHM3p4I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 arabesk yerine rock dinlemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 mesela The Animals ve dönem grupları: mesela parçalar yapı olarak: "When I Was Young" "House of the Rising Sun" "Don't Let Me Be Misunderstood" daha gider güncel olarak fark ola bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 peki rock kalıplarını kullanarak arabesk yapan orhan gencebay ilk dönem şarkıları dinleyenle rock veya arabesk dinleyenin farkıyla orhan gencebayın şimdiki yaşının toplamı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Rewendor said: ama mesela anathema falan dinleyenin arabeske laf atma hakki yok. Ahahahaaha doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 rock: http://www.youtube.com/watch?v=xU7N93DAYRo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 arabesk kabullenmişliğin ve durağanlığın müziği. her türünde ve grubunda olmasa da rock/metal biraz daha umutlu, işi tam bitmemiş, dünya için olmasa da en azından kendi hayatı için kıvılcım arayanların durağı bence. dinleyenler açısından fark bu gözümde. aslında yüzeysel dinleyiciden çok rock ve arabeski hayat tarzı yapmışlar arasındaki temel fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 80s Heavy Metal ruhu başkadır her zaman içimde olacak =) Baskılı tişört falan giymem ama 60tan sonra giymeye başlayacam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 biri rock dinliyor öteki arabesk fark bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hangi rock kardeşim? anadolu rock dedikleri şey de var saykodelik rock das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bin tane rock müzik var hangisi? rocknroll ise mesela arabeskle karşılaştırmak çok saçma olacak ama emre aydın tarzı rock ise pek bir fark yok daha modern tınıları var sadece. throynla aynı şeyi yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 lisede arabesk dinleyenlerin universitede rock dinlemesi mesela. kazaninca anlarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ikisi de birbirinden boktan muzikler, ikisini de dinleyen gereksiz ve boktan insanlar. Hicbir farki yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 yukarıda yazmayı unutum, ferdi tayfunun kızı örneğini vermiştim. kızın ve bir çok "rock" müzik dinleyicinin takındığı hava bu şekilde, "babam arabesk yapıyordu çok avamdı, ben rock müzik yapıyorum daha modernim, daha kültürlüyüm" şarkı sözlerine ve hitap etiği kesime bakınca ben bir farklılık görmüyorum. ama seraphiel değindiği gibi ufak farklılıklar var. sonuç olarak, son dönem batı müziği Rhythm & Blues a dayanır ve onunda çıkış noktası ortadadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar