FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Lootu kısmak nasıl rmah kullanımını arttırabilirki. Tam tersine aşırı loot düşerse fiyatlar hızla düşer herkez her item için rmah kolaçan etmeye başlar , item başına 1 dolar-euro dan ciddi para kazanılır. Yoksa çok az loot düşse 100+ dolarlı kaç item satılacak ta bunlardan 1 dolar kesile kesile ne kadar toplanacak (%15 kesen paypal, blizzard item başina 1 dolar-euro alıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Lootlar aşırı derecede düşmedi zaten , rare, legendery drop şansı,kalitesi, tahminimce %20-30 falan azaldı. Yüksek seviyede baya fazla item var zaten şuan ah da.Bi taraftan bliz kendide item pompalıyor olabilir rmah ile.Baya kişi ağlıyor zaten forumlarda şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 inferno act i'de rare düşme sayısında hiç problem yok da, bir butcher run'da düşen 17 rare'dan lvl 55+ olanı sadece 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 3 tane act 2 ye geçmeye korkan arkadaşı gazlayıp bi butcher run sonrasında act 2 geçirdim.yoldaki kestiğim ilk sinekten http://i47.tinypic.com/35a3sbq.jpg düştü. sonra 2-3 saat elite kestik aynı adamlarla tek başıma başka takımlarla.valor 5 ken bi halt düşmedi. act 2 ye korka korka başladığım ilk gün kestiğim ilk elitten de http://i47.tinypic.com/2moa0ib.jpg düştü. akabinde kestiğim bi ton elitte çöp attı.bunlar da çöp sayılır ya en azından biraz makyajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 2h dusuyor canim kullanilmayan seyler dusuyor :) belki bana denk gelmedi onceden gunde bir tane isime yarayan altlarima giden arkadasa verdigim ya da satmaya calistigim bir sey cikardi. zaten gunde 10 tane demiyorum 1 e raziyim ben. an icin dusmuyor dusende nasil kotu anlatamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 3 pack kestim 5 stack nv oldu şimdi, oyunda bi gariplik var ama galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Bazı elitelerin minionlarını da boss olarak görüyor. Bir de mesela act2-3de o yanınıza koşup patlayan şişko şeyleri de saymıyor eğer followera koşup kendilerini patlattılarsa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 çok pis nerflemişler, az önce bir elit kestim hiç bir şey atmadı, health globe, potion, gold falan da yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 O eliteten 1 tane daha kalmıştır orda bir yerde. Bazen oluyor böyle 1 tane eleman yerden çıkmıyor, alakasız yerde takılıyor, çıktığı yere teleport oluyor vs, hepsini kesiyorsun birşey düşmüyor sonra onu gidip bulunca o atıyor lootu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 yok ya, champion değildi sarılardandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 valor da verdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 amaçları nedir anlmaıorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 5 valor siegebreakerdan 3 rundur 150 dmg altı silah dusuyor. amacsız hareketler serisi blizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Zegna said: 5 valor siegebreakerdan 3 rundur 150 dmg altı silah dusuyor. amacsız hareketler serisi blizden. Duşen beyaz silahlar genelde sarilardan daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Lootlar problemli bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 act 3 te 330 mf ile düşen lvl 51 lerden baydım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 weapon rack lar bile boş atıyor şu anda komedi ötesi sağol blizord. Linkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 mor bosslar da loot düşürmüyor şaka gibi lol, molten mortar boss geliyor sıfır loot. bilizort ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bundan 2 hafta once youtube'da "inferno act 4 farm" yazdıysanız mor (rare?) bosslardan niye loot çıkmadığını anlarsınız :) millet 1400-1600 dps silahlar çıkardı hiçbir zorluk çekmeden haftalarca. blizzardın bu noktada yaptığı tek hata farmlana bilen noktaların lootlarını kaldırmak yerine bütün rareların lootunu kaldırmasıdır. klassik yaklaşım, kaş yaparken apandisit çıkardılar. http://www.youtube.com/watch?v=UAHDX8VI20I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 e o mor bossları hem avanak hem hp'siz bırakmalarından ötürü olan bir exploit'ti, waypoint'ten 2 adım ötede zaten. bana sorsalar ben söylerdim oraya onlar konmaz diye. ama işte 10 yılda bu kadar düşünüp tasarlayabilmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Oraya o bosslar koyulurda, hani asiri kolay %90i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 sandıklarda mf itemlar işe yaramıo artık diye duydum. doğrumu ya? ne saçmalıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Mor bosslara 5 kere vursan ölüyor lan zaten beyaz mob gibi düşürmeyiversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 1.0.3 Drop Changes Explained and Dev Blog Soon Act 3/4 Loot Act 3/4 loot is bugged, and not dropping loot as intended. We're going to look into this. We're not aware of any issues, but of course that doesn't mean there isn't one. I used to get ~5-6 ilvl 63 rares every 15 minutes, now I get about 1 per hour. This makes me wonder if this isn't just a perception issue? We didn't expose ilvl before 1.0.3, so could this be because there was some expectation of "if an item was good it was ilvl 63"? Of course that's not necessarily true. A well rolled ilvl 61 could be better than a 63. Hey Genius, Those that did a lot of farming knew what the names of ilvl 63 items were. God you are so stupid. Hi! Not a people person? A simple "We know the base items." would have sufficed. Thank you for your assistance. The irony is delicious. He's just responding to you in the typical douchey tone you're so fond of responding to people with. Please point me to where I call people stupid. As a civil person I would like to thank you for your response and I do hope you guys look into this issue. I literally went from playing 12+ hours a day to 1 hour simply because its unrewarding to see ilvl 51-56 rares drop from a champ and rare packs in Act III. The risk/reward just ain't worth my time anymore. I really want to like this game but I just can't right now Hah. Well, thanks. I'll get back as soon as I hear something. way to dodge the OP questions....... You trolling? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Çakallara bak ya lootun içine etmişler birde hiçbir şeyden haberleri yokmuş gibi davranıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar