Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 http://www.kickstarter.com/projects/260688528/clang abi çok heyecanlandım lan, şöyle bişey düzgün olursa süper olurhttp://www.youtube.com/watch?v=2zArYr95MG4&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 CLANG dan daha mantıklı bi başlık açmışım öbürü buna merge edilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 wii de tenis bayıyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 abi tenisi niye wii de oynayasın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ekrana bakmak yerine kafaya takılan bir monitörle ve gerçekten kılıca benzeyen bir aletle yapılırsa olur. sonuçta insan vücudu elinde tuttuğu şeyin ağırlığı ve salladığı zaman ki eylemsizlik momentinden tut dönerken verdiği hisse kadar herşeyi algılıyor ve onun da bir katkısı oluyor olayı ne kadar gerçekçi algıladığına. bu aleti yapıp adamın eline yine kumanda verirlerse pek gerçekçi durmaz. mesela 3d sinema dedikleri hareketli koltukları olan sinemaların sorunu da bu, koltuklar ne kadar seni sallarsa sallasın bir vagon simulasyonunda vücut ileri gittiğini hissetmiyorsa yalan o hiç bir his uyandırmıyor. vücutta bu tarz şeyleri algılayan bir sürü merkez var onları inandırmadan olmaz bu iş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bi star trek seyine gitmistim oyle, borglar yakalayip probluyo muydu neydi, koltuktan bisey cikmisti bam diye, ona baya inanmistim ben, hala bazen borg oldugumu zannediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 fizik bilgilerim paslı da kumandanın ucuna orasına burasına merkezcil kuvvet tırıvırı destekli agırlık simüle edebilecek elemanlar takılabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 varmış öyle bi mekanizma ya kılıç mesela parry yediği zaman kontrollerde bunu hissedebileceğimiz, ama ilk başta yapılması planlanan kılıcı istenildiği gibi hareket ettirebilmek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 kılıcı sallarken o mavi ışık cıkmasa inanırdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 toplamışlar para 11 saat kaldı bitmesine THANK YOU BASED INTERNET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konsepti seviyorum bi rune olsun bi die by the sword olsun sevdiğim oyunlardi kılıcı gerçeğe yakın bir şekilde kullaniyorduk ikisinde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 güzel, ama elde kılıç olmadanda yapılabilir o dedikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Param olsaydı sırf Stephenson ile yemek için verirdim 10k. Büyük adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Becersinler bunu, şöyle yere düşen düşmanımızın karnına sokalım claymore'u sonra da çevirelim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Hummmm.. 500k ya yazik olacak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Mount&Blade var işte mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bungie ve valve da desteklemiş anlaşılan, sırtı yere gelmez adamın. ben gerçi elle kolla savurmalı olayları sevmiyorum ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 pasinian cisimcikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 guzel patlamis bu http://www.gamasutra.com/view/news/200644/Another_highprofile_Kickstarter_runs_out_of_gas.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kanuni said: Hummmm.. 500k ya yazik olacak gibi.. demisim boyle bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 cidden kickstarter'da dikkat etmek lazım neye para yatırdığımıza heh. böyle infilaklar yüzünden diğer projeler de olumsuz etkilenmeye başlayacak ama maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Yalnız bu farklı bir olaydı. Düz bir oyun projesi değildi, yeni bir teknoloji geliştirmeye çalışıyorlardı. Bu tür projeler haliyle daha riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Abi Neal Stephenson'ın orada olması o kadar doğal ve güzel ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yazıq olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar