Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayalimiz gerçek mi oluyor - CLANG Kılıç dövüşü simülasyonu projesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekrana bakmak yerine kafaya takılan bir monitörle ve gerçekten kılıca benzeyen bir aletle yapılırsa olur.

sonuçta insan vücudu elinde tuttuğu şeyin ağırlığı ve salladığı zaman ki eylemsizlik momentinden tut dönerken verdiği hisse kadar herşeyi algılıyor ve onun da bir katkısı oluyor olayı ne kadar gerçekçi algıladığına. bu aleti yapıp adamın eline yine kumanda verirlerse pek gerçekçi durmaz.

mesela 3d sinema dedikleri hareketli koltukları olan sinemaların sorunu da bu, koltuklar ne kadar seni sallarsa sallasın bir vagon simulasyonunda vücut ileri gittiğini hissetmiyorsa yalan o hiç bir his uyandırmıyor. vücutta bu tarz şeyleri algılayan bir sürü merkez var onları inandırmadan olmaz bu iş sdf
Mesaj tarihi:
bi star trek seyine gitmistim oyle, borglar yakalayip probluyo muydu neydi, koltuktan bisey cikmisti bam diye, ona baya inanmistim ben, hala bazen borg oldugumu zannediyorum.
Mesaj tarihi:
fizik bilgilerim paslı da kumandanın ucuna orasına burasına merkezcil kuvvet tırıvırı destekli agırlık simüle edebilecek elemanlar takılabilir ?
Mesaj tarihi:
varmış öyle bi mekanizma ya kılıç mesela parry yediği zaman kontrollerde bunu hissedebileceğimiz, ama ilk başta yapılması planlanan kılıcı istenildiği gibi hareket ettirebilmek sanırım
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bungie ve valve da desteklemiş anlaşılan, sırtı yere gelmez adamın. ben gerçi elle kolla savurmalı olayları sevmiyorum ama neyse.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
cidden kickstarter'da dikkat etmek lazım neye para yatırdığımıza heh. böyle infilaklar yüzünden diğer projeler de olumsuz etkilenmeye başlayacak ama maalesef.
  • Yeni Oluştur...