Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Yanlışın var günah lordu niye eşofman dağıtsın.Tyrael le karıştırdın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 throine said: Kaede said: kadınlar niye günaha giriyormuş onu çözemedim kurgudaki hata o da. sdf Onlar gibi dusunmuyorsan onlaran degilsin thorine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 minionları günah yaysın die işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 satan's tool eşofmanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Lan ben eşofmanı bi an kapanma aracı olarak düşündüm aklımdan bikini geçiyordu.Günah çıtası alçaldıydı demi pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 adidas kelimesini 12 kere ters-düz edip okuyunca şeytan yazısı çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Müslüman eşofmanları lazım azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 kurgu oldugunu sanmıyorum kur'an da yazmıyor mu hacı gayrimüslimden dost olmaz,bunlarla dost olan bizden degildir diye,kadınların böyle dediklerine şaşıran kuran ın paris e indigi sanıyo herhalde. İmanlı kadınların kâfirlerle evli kalmaları helal değildir. - Mümtehine 10 İman etmedikçe, müşrik [dinsiz, putperest] kadınlarla evlenmeyin. İmanlı bir cariye, beğendiğiniz, imrendiğiniz müşrik bir kadından elbette daha üstündür. Kadınlarınızı da, iman edinceye kadar müşrik erkeklerle evlendirmeyin! Mümin bir köle, müşrik bir erkekten elbette daha üstündür. Bekara 221 bi mantık hatası yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Bella said: sarıklı ve cübbeli erkeklerin de kendisine sözlü tacizde bulunarak, “Başı açık, yazık yazık şuna bak!” şeklinde sözler sarfettikleri bu ne ya sjdkhfks zamanında da kemalistler yapardı bunu, sarıklı ve cübbeli erkek bindi mi atarlardı dışarı, "başı kapalı, yazık yazık şu memlekete bak" şeklinde sözler sarfederlerdi. devlet düzeni bunu getiriyor, dün dindarlara, bugün kemalistlere. -a.a. http://dagobah.net/flash/dontlaugh.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Black_Hand said: hacı amcalarımız doğru demiş, güzel demişler. genç kızlarımıza örnek olması açısından koyuyorum http://www.itusozluk.com/image/otobuste-turbanli-ile-got-temasi-gerginligi_197933.jpg imajın adı beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 zuhauhahuauhahua şimdi gördüm yarıldım abi imaj ismine hahahahaha of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Vidar said: Black_Hand said: hacı amcalarımız doğru demiş, güzel demişler. genç kızlarımıza örnek olması açısından koyuyorum http://www.itusozluk.com/image/otobuste-turbanli-ile-got-temasi-gerginligi_197933.jpg imajın adı beni benden aldı. Resim photoshop. Yer, Fatih gayet normal. Orası bir 15-20 sene önce çok moderndi şimdi bütün aşırı dinci zihniyet orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Bbari timurtas hocayi alet etmeyin kusmuklariniza,izmirde basortululere katakulli yapanlara ne denmeli? 2 taraf cekisiyor iste bakalim hangisi galip gelecek elimde visne kadehi zevkle izliyorumsdsssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Çelişkiler kitabından garip örnekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Taraf olmayanları bertaraf etme operasyonları... Yakında (ramazanda) çok aşırılarını göreceğiz ve basın bunu NORMALLEŞTİRECEK. bakın görün. şimdiden müslüman memlekette olmaz bunlar lafları başladı. Kimse de çıkıp memleketler, ülkeler müslüman olmaz din kişiseldir diyemiyor artık. Laiklik ise sanki marjinal bir azınlığın sapkın ütopyası olacak buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Vidar said: Black_Hand said: hacı amcalarımız doğru demiş, güzel demişler. genç kızlarımıza örnek olması açısından koyuyorum http://www.itusozluk.com/image/otobuste-turbanli-ile-got-temasi-gerginligi_197933.jpg imajın adı beni benden aldı. ustu tesettur altı pufur pufur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Myshkin said: http://inciswf.com/filmeeeim.swf ahahahah bu ne olm, herif bildigin titriyor konusurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 esofman giyip otobuse biniyorsun bizi gunaha sokuyorsun, sokma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 iyiki yarali sisman binmemis otobuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 sostizm said: Taraf olmayanları bertaraf etme operasyonları... Yakında (ramazanda) çok aşırılarını göreceğiz ve basın bunu NORMALLEŞTİRECEK. bakın görün. şimdiden müslüman memlekette olmaz bunlar lafları başladı. Kimse de çıkıp memleketler, ülkeler müslüman olmaz din kişiseldir diyemiyor artık. Laiklik ise sanki marjinal bir azınlığın sapkın ütopyası olacak buralarda. Biz de aynı şekilde karşı saldırırsak dengelenir bence. Ancak ondan anlıyorlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 O resmi koymanizin amaci ne anlayamadim,kate uptona da biri basortu takip koyabilir pekala photoshopla,memleketin her tarafinda kici basi acik dolasanlar artiyorken siz burada hedef saptiriyorsunuz ,nedir bu ciplaklikla medeni olmayi bagdastirmalar? En medeni yaratiklar hayvanlar o zaman her taraf acikda :s ar ve haya iki tane ici bos sozcuk degil sodomla gomore gibi olcaz yakinda munferit olayi kac sayfa tartismissiniz :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 kate upton a baş örtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Seleph said: O resmi koymanizin amaci ne anlayamadim,kate uptona da biri basortu takip koyabilir pekala photoshopla,memleketin her tarafinda kici basi acik dolasanlar artiyorken siz burada hedef saptiriyorsunuz ,nedir bu ciplaklikla medeni olmayi bagdastirmalar? En medeni yaratiklar hayvanlar o zaman her taraf acikda :s ar ve haya iki tane ici bos sozcuk degil sodomla gomore gibi olcaz yakinda munferit olayi kac sayfa tartismissiniz :s e i diye ph da f diye okunur biliyorsun, oldu mu sana selif, değiştir f ile l'yi ne oldu, sefil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 o resim fake olsa bile ben sokakta gördüğüme inanırım arkadaş türbanlı kesimin azıcık paralı olanları öyle bi süsleniyor ki.giyimleri falanda insanda yoksa bile fantezi uyandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 adnan oktar basbakan olsaydı su an hepimiz çıplaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar