Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Ayvayı yedik ya... http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20743390.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 şuan bunu tartışıorz kamyonlar nolcak lan ahahajha istanbul felç akeora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Nihoahahha Her sabah ve akşam köprüden geçecekler düşünsün... ABV! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Kimse 3 ay ne yapacaklar söylemiyor, el oğlu 3 ayda yeni köprü yapıyor. Böyle bir adam tarafından yönetilen bir kurumun baktığı köprüden geçmemek lazım http://webtv.hurriyet.com.tr/2/33590/0/1/3-aylik-trafik-cilesi-basliyor.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 hem durmak yok diyolar hem de yolları kapatıyorlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 abi çok kötü oldu bu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 fsm bana memur köprüsü gibi gelirdi hep bana gri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 FSM ne diyorum ben de, fılayink sıpagetti manstır mı acep diyordum, meğersem fatih mehmet sultan imiş. mfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 yarısını kapatıcaklarmış tamamen kapanmıycak ya azcık okuyun. 3.köprü iyikide yapılıyo dedirtcekler insanlara üstelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 hahahh üstte ibretlik bi post var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Loex said: yarısını kapatıcaklarmış tamamen kapanmıycak ya azcık okuyun. 3.köprü iyikide yapılıyo dedirtcekler insanlara üstelik abi ben bunu başkasına bırakıyorum ya, ben rezil ederim şimdi ayar veriym derken. fistan fln hakkından gelir bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 aha aggro aldım rezil et beni moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Ben böyle trafiğin AMK okuyarak geçeceğini sanmam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Zaman oku, geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Jeeztro said: Loex said: yarısını kapatıcaklarmış tamamen kapanmıycak ya azcık okuyun. 3.köprü iyikide yapılıyo dedirtcekler insanlara üstelik abi ben bunu başkasına bırakıyorum ya, ben rezil ederim şimdi ayar veriym derken. fistan fln hakkından gelir bunun. Adam ters birşey dememiş ki olacak olanı söylemiş. Yaptığınız yapacağınız işi s...... sizin. Allah belanızı versin. Beyinsiz herifler pazar günü sizin yüzünüzden 3 saatte evime geldim. Anasını ağlatıcaklar 3 ay boyunce trafiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ben eminim bizi kızdırmak için yapıyolar. Kesinlikle köprünün bakıma ihtiyacı yok veya 1 haftalık işi 3 ay da yapıyolar para çalmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 3 ayda 15 katlı otel dikiyorlar. merak ettim ne yapıcaklar 3 ay köprüye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 benim tahminim o kadar sürede ayaklarını falan değiştiricekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 kopruleri tamir etmek 3 aydan basliyomus bizim nalbur soylediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 nalbur yüksek inşaat mühendisi sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 şimdi dasaaa gelir 6 günde yapılan otelin videoyu kor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 herkes gene uzman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 görmeden bişey diyemem ama tr için normal süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 yok nalbur alçak inşaat mühendisiymiş, o yüzden pek isabetli söyleyememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ooh kasıma kadar istanbul dışındayım negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar