_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Absolut said: 250€luk tek satış yapanımız var mı? bi ilk gün yapmıştım, bir daha da öyle iyi para edecek eşya düşmedi zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 bu aralar rmah de bi durgunlukmu var benmi bişi satamıyorum, sanki eski hareketlilik yok gibi çok zor satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Bonjo said: bu aralar rmah de bi durgunlukmu var benmi bişi satamıyorum, sanki eski hareketlilik yok gibi çok zor satılıyor. millet yavas yavas akillaniyo da o yuzden. ss ler falan var 10k golda cekip 10 euroya satanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 öyle şeyler sürekli oluyor. daha yeni sattım 15 euroya 40kya aldığım bişeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 gbp den euroya nasil ceviriyoruz_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borneon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 2-3 gündür ciddi bir durgunluk var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Fistan said: gbp den euroya nasil ceviriyoruz_ ticket açtım ben ülkeyi türkiye yaptılar. gbp kapandı euro açıldı. gbp'de item bırakma ama geçiş yaparken alamıyorsun kalıyor orada. itemlarım kaldı gbp'de diye ticket açtım bu sefer de önce "veremeyiz itemlarını kusura bakmayın" diye cevap geldi, ben atarlanınca adresi ingiltere yaptılar tekrar aldım itemları. ama hem euro hem de gbp rmah'ı kullanmaya başladım böyle olunca. toplamda 30 item koyabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mammoth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Hiç birşey satılmıyor artık Gold Ve RmAH da.Nerdeyse bedava vericem dropları.Diablo ömrü kısa sürdü gibi.PvP si ile belki canlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Satılıyor satılmasına da çok yavaş gidiyor eskisine göre oynayan sayısı epey azalmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 meanwhile: http://i.imgur.com/Zc4A6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 haftada 100-150 euro toplasak o süper diyoruz adamın eli resmen ekmek tutmuş oyundan lol nerden bu ss ilgili başlık falan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 redditte vardı topiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 millet bırakmış. ne tıkırtı var ne sıhırtı, ederinin onda birine koysam anca satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 9k dolarlık gold satın almıştır. onunla ah den aldığı itemları rmah da kasıp 1k kar yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 günde 8 saatten fazla ah'ye bakıyormuş,ucuza aldığı itemleri rmah'ta satmış filan falan daha diablo bile kesmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 3 gündür full non stop act 3 farm yapıyorum. sadece 4 dolara bir item sattım düşürdüklerimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 act2 farmla niye 3 farmlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 şu item ı 200 doların üstünde sattım diye örnek gösterebilecek biri varmı? ca bu işten zerre anlamıyorum yada harbi kalıcı bir cenabetlik var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Valla açıkcası bu aralar gold ah daha başarılı bence. Euro ile satan çok da alan kalmadı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bana da öyle geliyo eskiye nazaran çok durgun rmah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 illa kredi kartı mı lazım şu paypal işi için ? banka hesabı falan filan olmuyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Kredi kartı şart değil bildiğim kadarı ile, hesap kartı ile de bağlayabiliyorsun hesabını. Ama debit kart şart olabilir banka kartı olarak bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ben ilk önce kız arkadaşımın kredi kartını gösterdim kayıt olurken kredi kartım olmadığı için, daha sonra paypala girip ziraat banka hesabımı tanımladım paraları oraya çektim kredi kartı kullanmanıza gerek yok ama kredi kartı tanımlamadan paypal-blizzard eşleşme olayını yapamamıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Quadrophenia said: Kredi kartı şart değil bildiğim kadarı ile, hesap kartı ile de bağlayabiliyorsun hesabını. Ama debit kart şart olabilir banka kartı olarak bu durumda. orda yazılana göre bankamatik kartları da kabul ediliyor fakat benimkini kabul etmemişti 3dsecure falan açık olduğu halde.bankadan bankaya değişiyor galiba bankamatiklerde... edit:alıntıya basmışım güncelleye basacağıma =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 banka kartını denedim olmadı bi de hesap no deniyeyim bakayım. eh hesap no olmuyor tabi,banka kartını deneyince de Bu kredi kartını onaylayamıyoruz. Lütfen girdiğiniz bilgilerin doğruluğunu kontrol edin. Lütfen kredi kartınızın fatura adresinin PayPal adresinizle aynı olduğundan emin olun. şu hata geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar