Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 daha iyisi 60€ işte ağlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Popeye said: yuksek damage varsa cop degil. 100k vursan 600 heallıyor çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 20k dmg ile gezersen çöp gibi gelir tabi life steal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 dual wield + barbar belti % 9 yapiyor life steali. % 3 uzerinden hesaplama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 30-40 euro vardı hesapta hala satıyorum ama birkaç gear aldım arkadaşada item aldım sattım elde ayakta birşey kalmadı :s Monk'a kalkan şekli yapmayın arkadaşlar stormshield aldım çok işe yarıyor ama duel weapon life on hitli ve iyi dodge oranı(dex çok önemli 600 700 damageli yeterli) tanklanmayıcak birşey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 life stealin en güzel yanı vurduğun dmg üzerinden heallemesi.loh 150k critleyince de aynı miktar, 30k hitte de. ayrıca aoe ile scaling çok kötü lohta. mesela birden fazla hedefe vuran çoğu skillde baya düşük yüzde loh için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Monk ve barbarda 150k crit vurabilsek ahh ahh...Neler yaparım neler :D Defansif kasmaktan dps'ye dayanamıyoruz biraz zırladım ama durum bu :D (Benim için en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 barbarianla vuruluyor rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 70int 6 atakspeed 20 crit dmg ringi 7.60€a falan sattım sanırım. ilk satışım bu proc.ta bekliyor şu an. ne zaman gelir? diğer itemleri de satıp gw2 parasını çıkarırsam emekli olmaya düşünüyorum sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 monklada vuruluyor 150k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 http://i.imgur.com/dLEg1.jpg bunu 57€ dan satmışım. 47€ kazanç ^^ ne zaman aktarırcak paypala peki? ulan satılınca da ucuza mı gitti acaba kafasına girdim şimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 150 ye yolu varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 3 güne paypala geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bugün bana iyi günümdeyim herhal. 3. itemi de sattım and. visage 120int+socket 11.11€. tüm itemlerimi satabilirsem gw2 için ekran kartı param çıkar herhal oh mis 4 oldu oh. nazar değmesin 6.50€den bi item daha sattım 520dps, 900loh,crtdmg + socket fist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Aluriel said: http://i.imgur.com/QiDBw.jpg http://i.imgur.com/DegcP.jpg ilk resimde 100k buyout ile aldığım silah 29€'dan gitmiş. anlamıyorum abi bu rmah olayını ben. neyse biriksin balanceta da amulet falan bişeyler alırım yada silah upgrade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Bende anlamadim bu rmah olayini super itemlar koyuyorum uygun fiyata gitmiyolar, sonra gidip 1M a Ah den item aliyorum buyout 100 tane felan oluyo o itemdan trink 30-40 Euro..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 arama sisteminin dandikliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Seperate said: Payment method olarak accountuna paypal giriyorsun ,daha sonra item koyarken balance değil paypal seçiyorsun ben bikaç item koydum paypal var ama üşendim girmeye ondan bliz acc seçtim bliz accden paypala atmak için de para ödeyecek miyim? ya da doğrudan hesaba aktarılabiliyor mu blizzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 O parayla anca item alırsın. Aktarılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Aktarılamıyor anca bir arkadaşın paypal üzerinden 1 item koyacak, sende onu çekeceksin öyle transfer ediceksiniz bşka yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 vay anasını sayın seray severler satılmaz o zaman işallah:P paypal varken item'a para mı yatırıcaz biz bu işin ithalatını ihracatını gerekirse imalatını yapmalıyız.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 AH düzgün çalışmaya başlayınca biri DÜÜT desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 paypal balance ile yurtdışına ödeme yapılamıyormu, yoksa bende mi sorun sadece? RMAH karttan çekmiş hiç bilgi bulamıyorum, bi paypal gurusu el atsın sonra netten bişey almayı denedim kredi kartı seçeneği çıkıyor sadece ödeme yapmaya çalışınca :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yanlış ödeme seçmişsindir, eşyayı alırken paypal/bnet balance/visa xxxx gibi seçenek sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 paypal balanceden sadece yurtiçi çekiyor ya benimde 5 dolar var 1 senedir duruo öyle sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar