aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 sorun degil, sahane bi fikir blizz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Blizzin para kazanmasına neden bu kadar karşısınız onu anlamıyorum yani verilen para hep aynı miktar sonuçta cebinden. Atıyorum itewm 250dolar. Bunun Blizzardın cebine gitmesi bence kötü bişi değil en azından adamlar expansion için kullanır di,ye düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 item alcam diye cinlilerin trojanli sitelerinde gezmekten, scam yemekten kurtariyor. challenge yok, competitive oyun yok. alan alsin, ustunde paralasin itemlari. ne dert ettiniz yahu. 1,03'le item da farmlanabilir olacak. isteyen butcher donerek gearini dizecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bu arada wow da RMAH yok ama adamlar en yuksek gear i bile satiyolar :) oyunda sahip olabilecegin ultimate gear ler yani, competitive lik olduruyo vs rmah yok biside degismiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 afedersin ama parayla item alan adamın trojan/scam yemesi neden bizi ilgilendirsin masq? oyunun dengesinin allak bullak olması vs pay2win yapmak isteyen birisinin trojan yemesi. zor bir seçim değil yani. abso, 60$ aldı zaten. o parayla yaparlar 3-5 expansion, diğer bütün oyun şirketleri gibi. nedanko wow'a da rmah gelir zaten, ona gelmezse sonraki mmo'suna gelir illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Fakirseniz oynamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 İnsanların kızdığı nokta sanırsam diğer firmaların da aynı yöntemi uygulamaya kalkacakları. Oyuna eğlenmek için para öderken aslında oyunda olması gereken şeylerin sonradan satılması filan. Yani bir film aldığınız zaman, görsel efektli halinin ayrıca satılması gibi bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 esas neden o zaten, "beğenmiyorsanız oynamayın"la olmuyor yani. yarın öbürgün herkes aynısını taklit edince ara ki bulasın oynayacak oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Flameoffear said: İnsanların kızdığı nokta sanırsam diğer firmaların da aynı yöntemi uygulamaya kalkacakları. Oyuna eğlenmek için para öderken aslında oyunda olması gereken şeylerin sonradan satılması filan. Yani bir film aldığınız zaman, görsel efektli halinin ayrıca satılması gibi bir şey bu. Abi hem o var hemde sırf iki tane itemdan komisyon kesecekler diye beni laglarla uğraştırıyorlar, server maintanencele uğraştırıyorlar. Hani dlc falan satsalar ve oyundan aldığım randımanı etkilemese bana ne yani? Ama etkiliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Herseyin enhanced versiyonu daha pahalidir. Araba alirsin hic bisiyi yok, metlik renk su bu bi ton ek para verirsin. Sinemaya burada gidiyorum biraz rahat koltuklar icin 5 er dolar oduyorum kisi basi ekstra, 3-5 er dolar 3D sinemada izlemek icin. Konsere gidiyosun VIP koltuklar 5 kat pahali. Welcome to the capitalism. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 senko said: Fakirseniz oynamayin. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 kotick bu konuyu gormus, ve cok uzulmus arkadaslar. hemen kapattiricakmis rmahi, bundan sonra da oyunlari $25 yapicakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 üstüne para verse oynamam artık!! hıh!! 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 blizzard text based oyun yapsa oynarim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 opse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Yine oynanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Filmin efekti ayrıca satılan bir lüks değil yalnız. İçinde olması gereken bir şey. Bu örnekler oldukça yanlış. E yapsınlar ozaman tek tuş diablo öldürebileceğin versiyon, ayrı olarak satsınlar bu mantığa göre. Yapabilirlir de, isteyen alırda. Buna kimse laf etmez de herkese aynı muameleyi dayarsan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 nedanko'nun dediği olsa olsa collector's ed kapsamına girer. :p hayır filmin efekti filan da değil, onu dlc için diyorduk. bu rmah eşi benzeri hiçbir sektörde görülmemiş birşey yani. en yakın örneği ist sokaklarında değnekçilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 aquila said: kotick bu konuyu gormus, ve cok uzulmus arkadaslar. hemen kapattiricakmis rmahi, bundan sonra da oyunlari $25 yapicakmis. evet Sam'i de danışman olarak almak istiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 beni danışman alırsa yandınız, "%30 değil %50'ye de razılar, text yazın bırakın oyunu" derim. 2 yıla kalmaz dünyanın en zengini olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Sam said: afedersin ama parayla item alan adamın trojan/scam yemesi neden bizi ilgilendirsin masq? oyunun dengesinin allak bullak olması vs pay2win yapmak isteyen birisinin trojan yemesi. zor bir seçim değil yani. abso, 60$ aldı zaten. o parayla yaparlar 3-5 expansion, diğer bütün oyun şirketleri gibi. nedanko wow'a da rmah gelir zaten, ona gelmezse sonraki mmo'suna gelir illa ki. Alacak adam d2'de de aliyordu 10 yil evvel $ ile item diyorum. Oyun competitive degil, bir yaris yok. 250$ basip silah alan adamin benim oyunuma bir etkisi yok. Alan razi, satan razi, Blizzard da ticari bir kurulus tabi ki komisyonunu alacak. 1.03 patchi olmasa ben de dibine kadar elestirirdim ama gelecek patchle oyun size kendi gearinizi farmlama imkani da sunacak. Dert ne anlamadim. Ha ben 1 peni bile vermem itema. Zevkli olan kismi kendin dusurup upgrade etmek benim icin. Alan adam da alsin, para onun zevk onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Olmaz abi biz Türküz kendi paramız değil başkasının kazancı bizi daha çok ilgilendirir. :P O kazanacağına ben batayım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Endorama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 gold/euro paritesi ne olacak bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 of abso, biz berbat oyunlara mahkum olacağımıza o kazansın daha iyi. ne de olsa babamın oğlunun şirketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 rmah amerikaya geldi de, gold satma gelmedi mi daha, hala disardan gold satiyolar ? sonradan mi gelecek ? bir de bakmak icin region'i americas'a cevirdim de, currency'ye tikladigimda yine de "There are no other currencies available." diyor. Biz sadece eu'nun rmah'ina mi bakabilicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar