Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RMAH geldi

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

afedersin ama parayla item alan adamın trojan/scam yemesi neden bizi ilgilendirsin masq? oyunun dengesinin allak bullak olması vs pay2win yapmak isteyen birisinin trojan yemesi. zor bir seçim değil yani.

abso, 60$ aldı zaten. o parayla yaparlar 3-5 expansion, diğer bütün oyun şirketleri gibi.

nedanko wow'a da rmah gelir zaten, ona gelmezse sonraki mmo'suna gelir illa ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

İnsanların kızdığı nokta sanırsam diğer firmaların da aynı yöntemi uygulamaya kalkacakları. Oyuna eğlenmek için para öderken aslında oyunda olması gereken şeylerin sonradan satılması filan. Yani bir film aldığınız zaman, görsel efektli halinin ayrıca satılması gibi bir şey bu.

Abi hem o var hemde sırf iki tane itemdan komisyon kesecekler diye beni laglarla uğraştırıyorlar, server maintanencele uğraştırıyorlar. Hani dlc falan satsalar ve oyundan aldığım randımanı etkilemese bana ne yani? Ama etkiliyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Herseyin enhanced versiyonu daha pahalidir. Araba alirsin hic bisiyi yok, metlik renk su bu bi ton ek para verirsin. Sinemaya burada gidiyorum biraz rahat koltuklar icin 5 er dolar oduyorum kisi basi ekstra, 3-5 er dolar 3D sinemada izlemek icin.

Konsere gidiyosun VIP koltuklar 5 kat pahali.

Welcome to the capitalism. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin efekti ayrıca satılan bir lüks değil yalnız. İçinde olması gereken bir şey. Bu örnekler oldukça yanlış. E yapsınlar ozaman tek tuş diablo öldürebileceğin versiyon, ayrı olarak satsınlar bu mantığa göre. Yapabilirlir de, isteyen alırda. Buna kimse laf etmez de herkese aynı muameleyi dayarsan olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

afedersin ama parayla item alan adamın trojan/scam yemesi neden bizi ilgilendirsin masq? oyunun dengesinin allak bullak olması vs pay2win yapmak isteyen birisinin trojan yemesi. zor bir seçim değil yani.

abso, 60$ aldı zaten. o parayla yaparlar 3-5 expansion, diğer bütün oyun şirketleri gibi.

nedanko wow'a da rmah gelir zaten, ona gelmezse sonraki mmo'suna gelir illa ki.

Alacak adam d2'de de aliyordu 10 yil evvel $ ile item diyorum. Oyun competitive degil, bir yaris yok. 250$ basip silah alan adamin benim oyunuma bir etkisi yok. Alan razi, satan razi, Blizzard da ticari bir kurulus tabi ki komisyonunu alacak.

1.03 patchi olmasa ben de dibine kadar elestirirdim ama gelecek patchle oyun size kendi gearinizi farmlama imkani da sunacak. Dert ne anlamadim. Ha ben 1 peni bile vermem itema. Zevkli olan kismi kendin dusurup upgrade etmek benim icin. Alan adam da alsin, para onun zevk onun.
Sosyal ağlarda paylaş

rmah amerikaya geldi de, gold satma gelmedi mi daha, hala disardan gold satiyolar ? sonradan mi gelecek ?

bir de bakmak icin region'i americas'a cevirdim de, currency'ye tikladigimda yine de "There are no other currencies available." diyor. Biz sadece eu'nun rmah'ina mi bakabilicez ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...