hexadecimal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 merhaba pati ahalisi :) senenin o donemi yaklaştı ve bende egitim hayatıyla vedalaşanlardanım lakin her mezun olacak erkegin agzında sakız olan sorudan bir turlu kurtulamadım , "once askerlikmi iş mi?" eger aramızda bu evreyi daha once yasayıp atlatmıs tecrubeli arkadaslar varsa kendi fikirlerini paylaşabilirlermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bölüm ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 askere gitme kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 önce iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mezun oldum ve askerlikten kaçıyorem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 once kari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 açıkçası şu anda benim kafamı kurcalayan en buyuk olaylardan biride onumuzdeki tahmini birkaç yıl icinde acaba askerlik sisteminde major herhangi bir deişikligin olup olmayacagı , bu aralar her kafadan ses cıkıyor , evet ortalıkta bıseyler var ama malum burası turkiye , valve time gibiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bedelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 aquila said: once kari. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 daha yeni mezun olduguna gore bedelli hemen olmaz ya yurtdısında 1000 is gunu calisacan ya da paşa paşa gidicen askere ertelemen senin yararına olmaz isin hazır degilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 hangisi önce denk gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 askerlik baya kötü ama önce yapıp kurtuldum ve kafam çok rahat. ileride önemli bir şeyleri bölüp gitmekten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Benzer bir ikilemde kalmıştım ve gidip aradan çıkartmaya karar verdim. 5.5 ay için değmez. http://forum.paticik.com/read.php?13,6268645,6268645#msg-6268645 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 yani, bunu anlamamakta ısrar edenleri anlamamakta ısrar ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 valla krize mezun olup bi 3-4 ay iş bulamadıktan sonra "aman yaee yakar giderim askere " dedim. iyi ki de yapmışım ciddi bi engel kalkıo önünden. bide şey var, yurt dışında kalma zorunluluğun olmadığı için, misal dışarıya çıktın orada patrona atar yapabiliosun. içtede daha rahat iş buluosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 df said: askerlik baya kötü ama önce yapıp kurtuldum ve kafam çok rahat. ileride önemli bir şeyleri bölüp gitmekten iyidir. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Direk askere git. Şimdiki aklım olsa öyle yapardım. İş dünyasında askerliğini yapmış eleman her daim tercih sebebidir. Bunu da düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bölüme, hedefe, adama bağlı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vekt0r Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 önce en mantıksızı yap askere git(dönünce nasıl olsa herşey daha mantıklı gelecek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 iş bulabiliyorsan önce 2 sene çalış sonra askere git. yoksa direk askere gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Git kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 önce askerlik lakin, hayatta bir noktaya geldikten sonra ama 15 ay ama 5 ay askerlik gibi lüzumsuz bir ortama girip dönünce eski performansına dönemezsin.önce bu dönemi atlat sonra hayatının yönünü çiz. 20bin tl paran yoksa o askere sevmeye sevmeye gidicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 işe gir, yüksek lisansa yazıl, işte yüksel, istifa et, askere git, işe geri gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 yeni mezundan en güzel asker olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ya ben alakali olarak bisey soracagim 1.5 yil tecilim var daha, diyelim ki yurtdisinda is buldum calisiyorum 1.5 yildan sonra ulkeye dondugum anda ~1 ay sureyi asinca direk hadi askere mi yapiyorlar yoksa boyle 1 sene 1 sene tecil gibi biseyi var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar