Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölüdeniz depremi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne salladı arkadas bitmek bilmedi. Tras oluyodum banyoda aynaya kendime bakarak kitlendim kaldım resmen sdfdsf.

baslıgı guncelliyim bari. izmir habire sallandıgından kesin bu da izmir'dir diye dusundum ama ölüdeniz'den 6.1 nasıl oluyor da izmir'i, afyon'u sallıyor onu cozemedim.
Mesaj tarihi:
antalya, mugla, afyon, denizli, mersin, aydın. hepsinden hissedenler olmus. daha haber kanallarında bisi yok.

ölüdeniz açıklarında 6.1 miş.
oha amk izmir'i nasıl sallandırır lan bu?
Mesaj tarihi:
haydaaaa, çok enteresan ya. antalya zangır zangır sallanmış ama ben bodrum'da HİÇBİRŞEY hissetmedim ki deprem olurken antalya'dan biri deprum oluyor dediği halde durup dinlememe rağmen. anlam veremiyorum.

geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
Yoldaydım ben birşey hissetmedim de site önünde 50 kişi doluşmus :P ta muğla da olan deprem millet korkudan iyicene panik yapmış dağ evlerine kaçan vardı birton
Mesaj tarihi:
Bodrumda da salladi da 25 saniye deil.

Bitez sahilinde denizden yarim insan yarim domuz seklinde yaratiklar cikmasini bekliyorum, elimde firlatmalik yarim kepekli tost ve icine cokmus nivea 12 faktor krem kutusu var.
Mesaj tarihi:
Kağıthane çok kıymetli olucak ilerde ona göre yatırım yapın beyler heryere cıkılıyor beyler Kağıthaneden .Kağıthanede her yere residans,gökdelen döşüyorlar ona göre hafife almayın Kağıthaneyi.Çok devrik cümleler kurdum kusura kalmayın
  • Yeni Oluştur...