Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Yine benden bir korsan konusu, ama bu sefer katılmayan olmayacağını sanmıyorum. H33t'yi biliyorsunuz, genelde sadece güncel şeylerin bulundu büyük bir torrent sitesi. Ama arada sırada (cable-only diziler ve ayda 100 tane çıkan Marvel eserleri için sadece) torrent kullansam da bu son yaptıklarıyla çok ayıp ettiler, hatta küfürleri hak ettiler. Bildiğiniz korsanların kaldırılması DMCA aracılığıyla korsanı var sende benim ya da temsil ettiğim sanatçının eserlerinin, kaldır bunları denmesiyle oluyor. İyi kötü de işliyor sitem torrent dışı ortamlarda. Torrent için pek işlemediği doğru ama bu H33t'nin yaptığı gerçekten inanması zor bir şey. Olay şu: Siteye DMCA uyarısı gidiyor. Site şunu söylüyor: The fee is $50 USD charged per takedown item in each request regardless of number of requests to cover reasonable administration expenses accounted to work we undertake on our network at your behest. If the list of items for takedown ever exceeds 500 total items in a single request then we will negotiate a bulk rate payment schedule Hukuk dilini çözmeye çalışmak istemeyenler için, H33t her telif hakkı ihlali olan eşyayı kaldırmak için 50$ istiyor. Yani içinde 150 şarkı olan bir diskografi için 7500$ istiyor. Hemen ardından tekrar upload edilirse aynı parayı tekrar istiyor. Oha diyorum. Bu kadarı olmaz yani. Her zaman yaptıkları gibi sessizce görmezden gelmek yerine dedikleri bu şey ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 isteyince ne oluyo, veriyolar mı? ayıp nerede bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 http://cdn0.sbnation.com/imported_assets/952334/So-it-begins-the-great-shitstorm-of-our-time.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 helal olsun adamlara. işte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 adamlar da masraf yapıyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Katılıyorum ama H33te katılıyorum. İyi dalga geçmişler ZAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 hamsilipilav said: http://cdn0.sbnation.com/imported_assets/952334/So-it-begins-the-great-shitstorm-of-our-time.jpg bu da herşeyden habersiz meme koymak için gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ayıp mı bilmem de ben esas bunu nasıl yapabildiklerini anlamadım. DMCA gibi siteler canı istediği gibi siteleri kapatma, youtube'dan kullanıcı banlatma hakkına sahip, buna rağmen h33t onlardan para isteyebiliyorsa bu inanılması güç bir durum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 İyi eğlenmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 http://wtfhub.com/wp-content/uploads/2010/11/haters-gonna-hate-plane.jpg Ahahahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 edep ya hu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 adamlar bildigin eglenmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 haha çok iyi eye for an eye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ahahah trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 fede said: helal olsun adamlara. işte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 http://cdn.head-fi.org/1/1c/1cd234e6_half-trollface.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar