Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu kadarı da ayıp ama

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Yine benden bir korsan konusu, ama bu sefer katılmayan olmayacağını sanmıyorum. H33t'yi biliyorsunuz, genelde sadece güncel şeylerin bulundu büyük bir torrent sitesi. Ama arada sırada (cable-only diziler ve ayda 100 tane çıkan Marvel eserleri için sadece) torrent kullansam da bu son yaptıklarıyla çok ayıp ettiler, hatta küfürleri hak ettiler.

Bildiğiniz korsanların kaldırılması DMCA aracılığıyla korsanı var sende benim ya da temsil ettiğim sanatçının eserlerinin, kaldır bunları denmesiyle oluyor. İyi kötü de işliyor sitem torrent dışı ortamlarda. Torrent için pek işlemediği doğru ama bu H33t'nin yaptığı gerçekten inanması zor bir şey.

Olay şu:

Siteye DMCA uyarısı gidiyor. Site şunu söylüyor:

The fee is $50 USD charged per takedown item in each request regardless of number of requests to cover reasonable administration expenses accounted to work we undertake on our network at your behest. If the list of items for takedown ever exceeds 500 total items in a single request then we will negotiate a bulk rate payment schedule

Hukuk dilini çözmeye çalışmak istemeyenler için, H33t her telif hakkı ihlali olan eşyayı kaldırmak için 50$ istiyor. Yani içinde 150 şarkı olan bir diskografi için 7500$ istiyor. Hemen ardından tekrar upload edilirse aynı parayı tekrar istiyor.

Oha diyorum. Bu kadarı olmaz yani. Her zaman yaptıkları gibi sessizce görmezden gelmek yerine dedikleri bu şey ne yani?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...