Novichok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Aluriel said: Novichok said: Aluriel said: evet hiç op değildi 3 sn smokescreen, çok hakkı yendi demon hunterlarin Sadece tooltipleri bile değiştirmeden, tek kelime açıklama olmadan laylaylom metin2 stayla değişiklik yapıyorlar dedim. Gelen atara bak. Abi biraz rahat ya. zaaxd çok ıkınıyorsun da olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 sen öyle diyorsan öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 zenci kardesim gelen nerf ile bir destek olmak yerine vampiric moblara respawn timer beklerken healing well olarak hizmet etmeye basladi, cok yasa blizzard. 12 sn de 25% healledi boss u demin, goddamn nigga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 işte hep bir vur deyince öldürme, 45k'dan 1,5k'ya lol. 45k yaparken aklınız neredeydi, 1,5k yaparken aklınız nerede? shit-tier company ilelebet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bu hatalar nasıl yapılabiliyor acaba?Bu blizzarddaki designerlar felan toptan böyle mal mı acaba?Şu oyunda bariz abuse edilebilecek chestleri goblinleri dmgleri koyarken ki neyin kafası acaba?Hadi 1 olur 2 olur bu tasarım hatası açıklar.Hemde o açığı kullanabilmek için biraz debelenmek gerekir felan.Burada mevzu öyle mi, oyunu oynayan en mal adam bile 2 kere görev esnasına ölsün doğduğu yerde spawn olan goblinden kıllanır yani.Eh şimdi bu adam abuse etmesinde sana şikayet mi etsen bre mal blizzard. Dear blizzard Dün gece oyunumu oynarken farkettim bir treassure chesti ve bir goblin oyunu ne zaman kapatsam ne zaman açsam hep orada.Ben bunu abuse ederim sende bunu 25 gün sonra patchleki bende buradan itemler düşüreyim zengin olayım.tamam mı? Birde oyunun seyrinde level 60 olmak çok malca.Benim için koyduğun o power levelling bosslarınıda görmedim değil.Çok teşekkür ederim ama, karakter üretme penceresine bir "Bu karakteri 60 levelde üret" şeçeneği koysan.Hem bunu herkes seçmez.Oyununu oynamak isteyen gene oynar.Hobi için oynar.Benim zamanımı çalmasan? best wishes Hadi diyelim böyle mail atan adamlar yok(asfdasfasdasdfsdfasf), youtubedaki 30000000 tane diablo 3 videosu böyle nasıl farmlanır nasıl power level nerde item kurgulu.Bütün videolarda abuse üzerine kurulu.Arkadaş bu adamlar youtubeda mı seyretmiyor acaba?Lan orada youtube yasak mı yoksa? Adamların insanlara beta diye oynattıkları oyun muhtemelen alphaydı.Şimdi daha yeni beta1 çıkıyo.Beta2 ... derken RCler gelecek daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 zoltun kulle üzdü ya. barbarı kasarım diyodum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Aluriel said: evet hiç op değildi 3 sn smokescreen, çok hakkı yendi demon hunterlarin Caltropu nerflerlerse o zaman olay cikar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 %80 caltropun üzerinde benden hızlı koşuyor fast moblar, nesini nerfleyecekler ki heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 lol sam'in yazdığı şey yüzünden bıraktım ben oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Caltrop'a "Hocam buraya bir şey dökülmüş, alalım bunları paspasla" diye 1 sn bir şaşkınlıkla bakıp aynen seni kovalamaya devam ediyor mob auohfsjıpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 8 June Diablo 3 Hotfixes General In cooperative games, monster damage will no longer increase when additional players join the game. Please note that monster health will still scale based on the number of players in a party Bug Fixes Tyrael no longer has collision when he is your active follower Pots of ashes in Act I and vases in Act IV will now drop less gold when destroyed Fixed a bug where players could turn in the same quest repeatedly and always receive rewards as though they were completing the quest for the first time coop nerfü gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 saçmalığı düzeltmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 oh be. inferno coop yaparız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graxer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 tyreal 45k vuran haliyle bile faydadan çok zarar getiriyordu. dünya kadar goblin kaçırmıştım onun yüzünden. şimdi 1,5k vuruyor. komple zarar... yanına almama gibi bir seçenek de yok (muhtemelen ''atmosfer'' icabı). sokayım atmosfere. 50 kere aynı yeri farmladıktan sonra neyin atmosferiyse.. blizzard nerf ve buff konusunda cidden ne kadar ayarsız olduğunu bir kere daha gösterdi. 45k'dan 1,5k'ya nerf nedir birader? wow'da da bunu çok yaptılar. cata'nın başında priest'in sheild'ına %250'ye yakın buff gelmişti. efsane diablo'nun geldiği hale bak. collector's edition alanlara yazık yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Fixed a bug where players could turn in the same quest repeatedly and always receive rewards as though they were completing the quest for the first time Bu hikaye yalan gibi ya.Ben 44k ve üstü expli questleri 2-3 kere tekrar ettim hepsinde de 44k geldi.Belki gelen para azalıyodur ona dikkat etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Tyrael'in damage vurması baştan hataydı. Kendi companion'ın dışında herhangi bir NPC'nin combata senle birlikte dahil olması, pozitif veya negatif biçimde gidişatı etkilemesi yanlış. ha event olur "raise the catapults" tarzında mesela o zaman NPC ile etkileşimli işler yapılır başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar