Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Efendim ben bir hanımkızla konuşurken ''son konuşmamızdan sonra nasıl bu kadar rahatsın'' tepkisi aldım ve ''istersen konuşmayalım'' dedim, ''sen bilirsin'' demesi üstüne sildim faceten. Akabinde kız ''ne de olsa bir yıl aynı sınıfta kaldık o yüzden soruyorum nasıl gidiyor çalışmalar'' diye bir mesaj attı, ben de kızı tekrar ekledim Halini hatrını sordum sonra ''kendi kendine sildin ettin amacını anlamadım tribinle uğraşamam'' dedi, ''konuşmana kıl oldum o yüzden sildim'' demem üzerine ''ben silersem bir daha eklemem'' diyerek bir ayar daha verdi. ''sil beni ekleme'' demem üzerine ''uğraşamam işim var'' diyerek beni iyice ayar manyağı etti, bu noktada hanımkızımızın ayar kotasını aştığına kanaat getirerek ''sen yorulma ben siler eklemem'' dedim ve tekrar sildim. İyi etmiş miydim muhabbeti her şeye rağmen sürdürsem bana bir getirisi olur muydu, bunu soruyorum patiler Troll serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 /first konuya gelirsek, boşver başka hanımkız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 2. ekleyişte hata etmişsin cevap vermeyecektin 3. kez eklersen zaten git çamurda yuvarlan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 daha da eklemem zaten van minütümü çektim gittim edit: yine de kafama takıldı işte farklı mı davransaydım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 'ne de olsa bir yıl aynı sınıfta kaldık o yüzden soruyorum nasıl gidiyor çalışmalar'' Böyle bariz bir tuzağa yatarak gole izin vermişsin. Çok samimi değilsen hiçbir kız işi düşmediği sürece halini hatrını sormaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ver biz ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 halini hatrını sorsan da eklemeyecektin dostum, yanlış hamle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 birşeylere kızmış hıncını senden almış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 serin hikaye birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 liseli topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 kız kim, link ver, hep beraber req gönderelim, gerekirse intikamımızı alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 böle biraz daha kavga edin sonra o hışımla sert bi sevişme yaşarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://www.kotusozluk.com/img/2011/04/tesekkuru-bir-puanla-kacirdim-kanka_16589.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 eve çağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 @reyou artık güldürmüyor be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=f8JpbXOZ8Nw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 aktiftablet said: kız kim, link ver, hep beraber req gönderelim, gerekirse intikamımızı alalım Buna anırdım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 al dedi git sil dedi face den beni dedi sil dedi git dedi face den dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 silmişsin ama gayet de pişman olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 trip yapan kıza trip yapcan sonsuza kadar sürerdi tribiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 jail bait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://galeri.uludagsozluk.com/66/ultra-liseli-detected_145712.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 memati olan profil resmini değiştirip c.ronaldo yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar