reampage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ahaha adamlar zaten bu konuyu işliodu dizide isabet olmuş. Yok abi işte sosyal medya dizisi internet ortamından en iyi felan ama demek ki reyting olmadımı olmuo. İnşallah bi şekilde devam eder ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 bolum suresi yariya insin, bolum sayisi azalsin, herkes rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 reytingleri iyi diye biliyordum dizinin, yanlış mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 değil abi totalde hep 20-30 arası zaten ABde en iyi 4.cülüğü var ki zaten ab dizisi ama işte ülkeye fazla bu dizi normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 üsküdara giderkene de aynı bok olmuştu. işler güçlerden de güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 dizi overrated'ta yoklukta gidiyordu işte. paralarını alamıyorlarsa gerçekten ayıp etmiş yapımcılar. başka yapımcımı yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 aquila said: degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 reampage said: değil abi totalde hep 20-30 arası zaten ABde en iyi 4.cülüğü var ki zaten ab dizisi ama işte ülkeye fazla bu dizi normal Bir arkadaş internetten hafif zorla bir kaç parçasını izletti, dandik dandik espriler vardı. Ben mi en kötü kısımlara denk geldim acaba? Ülkeye fazla herhangi birşey yoktu dizide hatta izlerken tam Recep İvedik gibi olduğunu düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 sen salih abili kısımlara denk gelmişin o zaman sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ki salih abi bile tek basına ülkedeki tüm dizlerden daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Yok ya pavyonda salak salak danslar yapıyorlardı falan. Pavyon işinin gerçeği bunlardan bin kat daha komik bir de üstüne üstlük gerçek zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 da o pavyon sahnesinin komikliği orda dans etmeleri değildi ama sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 abi parca parca zaten bir anlami olmuyor dizinin, eski bölumlere gönderme, sosyal medyaya gönderme falan.. bursa cocuguyum her yerde... diyen videoya bile var yani :D o yüzden oturup düzgün izleynce anlıyorsun diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Pavyon sahnesinin asıl amacını bilmiyorum da o daha büyük sıçmışlık değil mi? Gönderme üzerinden mizah yapmak şive komiği olmaktan bir kademe daha iyi sadece. Eğer sürekli göndermeler varsa baya kötüymüş. Gülecek birşey bulamamaktan başka insanların başına kötü birşey gelmedikçe kahkaha atamaz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 pavyon sahnesinde milletin tüm parasını sarı tutku gibilerine yedirmesini güzel anlattılar. benim sarı tutku'dan haberim yoktu mesela önceden. film parasını da yemiş oldular mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 povyon, "sarı tutkuya" göndermeymiş, ben izlemedim izleyenlerin yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 sarı tutkunun altına yatmak diye terim var ankarada. 1000tl dansetmek bile hahaha. karı ise tam bir ankara kezbanı selulüt sarışın. http://www.youtube.com/watch?v=yU-ACX8p3Pk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 askerli var bi tane. nesi nesi yok askere hibe ediyor o acayip aha bu http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ARzyjKtQEho#t=66s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 şunları görünce iyi ki, Tantan bunları istanbuldan kovalamış diyorum eğlenceye bak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 nerde bu pavyon sahnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 19. Bölümün başlarında olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bu sahne değil mi işte bu arada fragmanda cemcir yok ama tanıtım da falan var.nasıl geri getircekler bakalım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Aket-Atum said: reampage said: değil abi totalde hep 20-30 arası zaten ABde en iyi 4.cülüğü var ki zaten ab dizisi ama işte ülkeye fazla bu dizi normal Bir arkadaş internetten hafif zorla bir kaç parçasını izletti, dandik dandik espriler vardı. Ben mi en kötü kısımlara denk geldim acaba? Ülkeye fazla herhangi birşey yoktu dizide hatta izlerken tam Recep İvedik gibi olduğunu düşünmüştüm. bana da aynısı oldu. 3-5 skeç gibisinden youtube'dan açtılar bişeler, sonra bunların bir de filmi varmış, onu izleyince tamam oldu benim. izlediğim tek türk dizi bildiğin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar