Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşler Güçler (2012) - Star TV

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

reampage said:

değil abi totalde hep 20-30 arası zaten ABde en iyi 4.cülüğü var ki zaten ab dizisi ama işte ülkeye fazla bu dizi normal

Bir arkadaş internetten hafif zorla bir kaç parçasını izletti, dandik dandik espriler vardı. Ben mi en kötü kısımlara denk geldim acaba? Ülkeye fazla herhangi birşey yoktu dizide hatta izlerken tam Recep İvedik gibi olduğunu düşünmüştüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Pavyon sahnesinin asıl amacını bilmiyorum da o daha büyük sıçmışlık değil mi? Gönderme üzerinden mizah yapmak şive komiği olmaktan bir kademe daha iyi sadece. Eğer sürekli göndermeler varsa baya kötüymüş.

Gülecek birşey bulamamaktan başka insanların başına kötü birşey gelmedikçe kahkaha atamaz oldum
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

reampage said:

değil abi totalde hep 20-30 arası zaten ABde en iyi 4.cülüğü var ki zaten ab dizisi ama işte ülkeye fazla bu dizi normal

Bir arkadaş internetten hafif zorla bir kaç parçasını izletti, dandik dandik espriler vardı. Ben mi en kötü kısımlara denk geldim acaba? Ülkeye fazla herhangi birşey yoktu dizide hatta izlerken tam Recep İvedik gibi olduğunu düşünmüştüm.

bana da aynısı oldu. 3-5 skeç gibisinden youtube'dan açtılar bişeler, sonra bunların bir de filmi varmış, onu izleyince tamam oldu benim. izlediğim tek türk dizi bildiğin hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...