Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 e tabi itemla çözülüo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 sağolsun blizz sayesinde barbarlar için en iyi çözüm dh rerollamak lol. ben act3 barbarımı bıraktım, gangrende aynı şekilde bıraktı, 60'a dinglemek üzereyim dh ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 siegebreaker rundan daha cok item düser bi yandan iyi benim icin ama genel drop rate de artacağı için bu sefer fiyatlar da düser falan karışık işler. ama her türlü üzerimdekilere upgrade olabilecek item satılacak itemdan daha iyi tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Blizzort at balance Melee geari cekince god mod on gezicek gene sonra oops hata yaptik diyicekler 10 senedir alistigimiz geyik artik Petlerin dusuk gearda parti bufflari ile playerlardan cok damage yapma sorununu speci yok ederek ortadan kaldiran bir balance anlayisina sahip bir isletme blizz, o zamanda dedik yapmayin etmeyin millet geari bulunca denge oturucak diye dinlemediler Sonuc 4 senedir raidlerde BM hunter yok, bu kadar guzel batirilir bu is Mass QQ karsisinda sirf susturmak icin nerfliyorlar sonra senelerce bekle dur duzeltsinler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 blizzort'un anladığı tek balance bank balance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Aluriel said: abi melee oynadınmı bilmiyorum ama şu an ki sorunu bu şekilde çözmek o kadar saçmaki. 1.10 patchi ile monk ve barbara bi ton buff yagacak muhtemelen. 1.03'de act 2 kulle farmla gearimi dizer beklerim artik gdf. ;p sonra 1.10 da bufflanan bis gearli meleeler 3 packi birlestirip kestigi yutup vidyolari doseyecek. rangeler aglayacak. biz hala yatiyoruz kite faillayinca qq diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 o yüzden viç doktür hariç herşeyi 60'ladım, artık sırtım yere gelmez heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Bu patch ile birlikte yüksek lvl li silahlar baya ucuzlar herhalde,şimdilik para harcamamak lazım sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 balance olayına riot'tan adam tutsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Dark_Soul said: Bu patch ile birlikte yüksek lvl li silahlar baya ucuzlar herhalde,şimdilik para harcamamak lazım sanki. o patche daha rahat 20 gün var 20 gün esir olmaktansa paraya biraz kıyıp daha iyi bir weapon alırsan zaten 20 güne onun parasını hayli hayli çıkartırsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Ben şimdiden Attack speedsiz ring ve necki hazır ettim. 1.03 10 15 gün sonra geldiğinde dmg'ım 20k düşceğine şimdi 10k eksik dps'le survival'ı yüksek itemlarla oynuyorum. Gerçi şu an bile 5k hp, 150 all resist ve 500 life on hit 10k dps'ten daha kullanışlı. Yeni force armor anladığım kadarıyla hp pooldan daha büyük olmayan rakamlar için çalışıyor sadece o yüzden resist ve hp tekrar önem kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 IAS tamamen kalkmayacak bence. Diminishing return gelecek çok büyük ihtimal. Bu kadar item kastıktan sonra biz kaldırdık hacı bunu demek nedir ? Ayrıca IAS olmadan melee classlarda çöp olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Sam said: blizzort'un anladığı tek balance bank balance. Ama buna rağmen paşa paşa aldın oyunu? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ohyeah said: IAS tamamen kalkmayacak bence. Diminishing return gelecek çok büyük ihtimal. Bu kadar item kastıktan sonra biz kaldırdık hacı bunu demek nedir ? Ayrıca IAS olmadan melee classlarda çöp olur dr değil de cap gelebilir bence move speedteki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Aluriel said: ohyeah said: IAS tamamen kalkmayacak bence. Diminishing return gelecek çok büyük ihtimal. Bu kadar item kastıktan sonra biz kaldırdık hacı bunu demek nedir ? Ayrıca IAS olmadan melee classlarda çöp olur dr değil de cap gelebilir bence move speedteki gibi Ha bak bu da olur. Cap söylenir ona göre kasılır. IAS stackleyerek 3.00 attack /sec olan adamlar var. Boku çıktı harbiden ancak tamamen kaldırmak mümkün değil. Herkes yalan olur sadece DH de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 move speed cap kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 25% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 axedice said: Ama buna rağmen paşa paşa aldın oyunu? (:P) içeriden çalışıyorum, anlatmıştım bunu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 mevcut geardaki degerlere dokunamiyor blizz gear RNG oldugu icin, wowda tek base item var onun yiginla kopyasi var o mantikla rahat oyniyorlardi itemlarla diabloda bi base itemin ustune 5-6 random roll ile stat ekleniyor, ortada her dropta clonelanip oyuncunun cantasina giren bi base item yok ya attack speedi wowda crit icin yaptiklari gibi % degilde rating formatina getiricekler, ya cap gelicek, ya DR gelicek yada son ihtimal normalization ile AS kac olursa olsun skilleri weapon speeden ayiran bir formul yapicaklar, elinde 1.20 silah olanda 1.80 silah olanda ayni attack speed ile ayni degere sahip olucak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 her itemın kendi idsi var zaten, generated ediliği an üretilen. dupe lenmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Muhtemelen cast ve swing için farklı çalışacak şekilde yeniden tasarlarlar düzeltmesi çok sıkıntı değil. Hiç olmadı denildiği gibi ratinge dönüştürürler yüzde yerine. Benim kafamın almadığı bu oyun test edildi yıllarca. Diablo'yu geçtim benzer saçmalıklar başka projelerinde de yaşandı ve işin komiği oyuna zaten attack speed'in ne kadar saçma şekilde op olduğunu gösteren DPS göstergesini eklemişler. Rocket science değil yani, %15 attack speed'in saçma derecede OP olduğunu görmek, oyun hali hazırda itemları değiştirince gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 iste daha oyun piyasaya cikmadan AGA HERKES KESIN LIFE STEAL ABANICAK, BASKA STATIN YUZUNE BAKMICAKLAR diye teori yurutup daha oyun cikmadan life steali cop stat yapacak kadar ilerigoruslu bir firma blizz adsfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 life stealin içine etmişler doğru düzgün çalışmayan çöpten statı niye koyuyorsun kardeşim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 işin komiği ilk zorluklarda life steal'e ihtiyaç yok, ileriki zorluklarda da çöp olduğundan ihtiyaç yok. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 88 tane attribute var oyuna etki eden, ayarı için baya zaman lazım olur, beta testle falan olacak iş değil. wow ilk çıktığında nasıldı ki? gerçi ilk çıktığında 7 yaşına olanlar da var şu anda burada sanırsam, onlar hatırlamaz doğal olarak. bi de her türlü overpowered class > nerf tür, öylesi daha kolay, baştan yıllarca kasıp ayarlamaktansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar