Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.03 Patch (NVidia Ekran Kartı Sahipleri Dikkat!)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Blizzort at balance

Melee geari cekince god mod on gezicek gene sonra oops hata yaptik diyicekler

10 senedir alistigimiz geyik artik

Petlerin dusuk gearda parti bufflari ile playerlardan cok damage yapma sorununu speci yok ederek ortadan kaldiran bir balance anlayisina sahip bir isletme blizz, o zamanda dedik yapmayin etmeyin millet geari bulunca denge oturucak diye dinlemediler

Sonuc
4 senedir raidlerde BM hunter yok, bu kadar guzel batirilir bu is

Mass QQ karsisinda sirf susturmak icin nerfliyorlar sonra senelerce bekle dur duzeltsinler diye
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

abi melee oynadınmı bilmiyorum ama şu an ki sorunu bu şekilde çözmek o kadar saçmaki.

1.10 patchi ile monk ve barbara bi ton buff yagacak muhtemelen.
1.03'de act 2 kulle farmla gearimi dizer beklerim artik gdf. ;p

sonra 1.10 da bufflanan bis gearli meleeler 3 packi birlestirip kestigi yutup vidyolari doseyecek. rangeler aglayacak. biz hala yatiyoruz kite faillayinca qq diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Bu patch ile birlikte yüksek lvl li silahlar baya ucuzlar herhalde,şimdilik para harcamamak lazım sanki.

o patche daha rahat 20 gün var 20 gün esir olmaktansa paraya biraz kıyıp daha iyi bir weapon alırsan zaten 20 güne onun parasını hayli hayli çıkartırsın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şimdiden Attack speedsiz ring ve necki hazır ettim. 1.03 10 15 gün sonra geldiğinde dmg'ım 20k düşceğine şimdi 10k eksik dps'le survival'ı yüksek itemlarla oynuyorum.

Gerçi şu an bile 5k hp, 150 all resist ve 500 life on hit 10k dps'ten daha kullanışlı.

Yeni force armor anladığım kadarıyla hp pooldan daha büyük olmayan rakamlar için çalışıyor sadece o yüzden resist ve hp tekrar önem kazandı.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

ohyeah said:

IAS tamamen kalkmayacak bence. Diminishing return gelecek çok büyük ihtimal. Bu kadar item kastıktan sonra biz kaldırdık hacı bunu demek nedir ? Ayrıca IAS olmadan melee classlarda çöp olur

dr değil de cap gelebilir bence move speedteki gibi

Ha bak bu da olur. Cap söylenir ona göre kasılır. IAS stackleyerek 3.00 attack /sec olan adamlar var. Boku çıktı harbiden ancak tamamen kaldırmak mümkün değil. Herkes yalan olur sadece DH de değil.
Sosyal ağlarda paylaş

mevcut geardaki degerlere dokunamiyor blizz gear RNG oldugu icin, wowda tek base item var onun yiginla kopyasi var o mantikla rahat oyniyorlardi itemlarla

diabloda bi base itemin ustune 5-6 random roll ile stat ekleniyor, ortada her dropta clonelanip oyuncunun cantasina giren bi base item yok

ya attack speedi wowda crit icin yaptiklari gibi % degilde rating formatina getiricekler, ya cap gelicek, ya DR gelicek yada son ihtimal normalization ile AS kac olursa olsun skilleri weapon speeden ayiran bir formul yapicaklar, elinde 1.20 silah olanda 1.80 silah olanda ayni attack speed ile ayni degere sahip olucak yani
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen cast ve swing için farklı çalışacak şekilde yeniden tasarlarlar düzeltmesi çok sıkıntı değil. Hiç olmadı denildiği gibi ratinge dönüştürürler yüzde yerine.

Benim kafamın almadığı bu oyun test edildi yıllarca. Diablo'yu geçtim benzer saçmalıklar başka projelerinde de yaşandı ve işin komiği oyuna zaten attack speed'in ne kadar saçma şekilde op olduğunu gösteren DPS göstergesini eklemişler.

Rocket science değil yani, %15 attack speed'in saçma derecede OP olduğunu görmek, oyun hali hazırda itemları değiştirince gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

88 tane attribute var oyuna etki eden, ayarı için baya zaman lazım olur, beta testle falan olacak iş değil. wow ilk çıktığında nasıldı ki? gerçi ilk çıktığında 7 yaşına olanlar da var şu anda burada sanırsam, onlar hatırlamaz doğal olarak.

bi de her türlü overpowered class > nerf tür, öylesi daha kolay, baştan yıllarca kasıp ayarlamaktansa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...