souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 oha be hakikaten nvidia gtx 570 ekran kartı ile açmayalım mı oyunu. Yok kart yandı lapto alev aldı yazanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 yangin söndürücü var mi evde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ahah ghom deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ati de hafiften sıçışlarda. kasılıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bu arada her butcher run'da bi tane mutlaka 62+ silah çıkıyor. 63 çıktığını görmedim. bir de herifin birine peşpeşe iki mobdan doombringer düştü legendary. birinin dps 310 birinin 350 çöptü ama peşpeşe düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Benim laptop 64 dereceyi geçmedi. Nvidia Gforce 310M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 laptop yattara. oyun iyi kasılıyo, mob arasına girdim kasıldığı için yattım. bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 grafik ayarlarını düşürücez mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 d3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 grafiksel olarakta mı değişiklik yaptılar patch ile ne yaptılar ya. grafik hataları coşmuş milletin. eve gidince özellikle sıcaklıkları kontrol edeceğim ne olur ne olmaz. yakmayalım kartı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 tamam olay yeni grafik ayarları eklemeleriymiş. 16x antialias açmış kendi kendine.. onları duzeltin, grafikleri de smooth seriden cıkartıo normal high a falan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 @df: imza guzelmis. bu arada benim de sorunum var ama onceden de vardi, su stuttering sorunu yazan forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 dün gece us ten bi elemanın streamini izlerken söylemişti, 1.03 te anti aliasing ve vertical sync tikli geliyor anları kaldırmayı unutmayın diye. bazı sorunlar ordan kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 laptopla ilgi sorunlari yazdiktan 20 dk sonra ekran karti yandi bu arada. kotu olan alienware, tamiri kendinden pahali. bu da son damla oldu benim icin. satiyorum accountu. oyunu oynamak icin aliyoruz testerlik ediyoruz, diablo oyniycam diye hem masaustu hem laptop gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Adamların yuzunden olan bu problemden kaynaklı bir şekilde para isteme hakkın falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 nasıl kanıtlamayı düşünüyorsun? trollük babında alma harbiden bir yolu var mı öğrenmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Blizzard veya Nvidiada bir şekilde kabullenirse hatasını o zaman kasılabilir ama nasıl kanıtlanır bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 lanet olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 abi dosya adlari ... icra kurulu iran sunum kargo darbe.doc nerde calisiyorsun sen sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 düzgün çalışan her şeyi bozan patch çıkarıyor adamlar. tortanic'i geçecekler az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bisi sorucam, donanim gurusu degilim ama kart oyle yazilimla yanmaz ki. Eskidendi o, hepsinde koruma var artik, otomatik kapatir kendini. Yaniyosa kart ta zaten bi sorun vardir dicem. Yazilim yakamaz oyle kolay, bilgim dahilinde konusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 yaniyor asiri yüklenmeden vs rami ucuyor cpusu ucuyor. yasadim biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Gerçekten oyun kaynaklı ise bu kart yanmaları (official forumlarda da [eu ve us] bir çok kart sorunu yaşayanlar var) rezilliktir. Akşam eve gidince "Oyunu açsak mı, açmasak mı?" diye düşünücez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 iste yeni donanimlarda otomatik voltage vs olcen engelletyen sistem var. yaniyosa defect urundur zaten yani yazilimda degil urunun kendisinde vardir o sorun. Zaten o yuzden de garanti kapsaminda butun onlar. Kendin su dokup yaksan garanti disi mesela, garanti icinde olmasi urunun bozuk olmasindan, normal saglikli calisan donnaimda bi ton engelleyici teknoloji var. Eskiden virusler vardi donanim yakiyodu simdi neden yok mesela, bu yuzden o onlemleri koydular. Yani demem o ki, diablodur yakan ama urun zaten defecttir o yuzden, diablo yaksama yarin baska prog yakardi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ya roket bilimi degil, donanım gurusu olmaya da gerek yok, hiçbir sıkıntı sorun yaşamayan iki birbirinden tamamen bağımsız donanım diablo ile başlayan aşırı yüklenme sonucu bu hale geldi. hatta şu forumlara yazdıklarım olayın birebir çok güzel bir anlatımı olmuş, diablo patch'ini yaptım, diablo'ya girdim - 2 dk sonra ekranda flicker oldu, flicker yoğunlaştığı anda simsiyah bir ekran geldi (forumlarda black screen diye milletin spamladığı), bir iki kere farklı özelliklerle denedim (SLI kapadım, oyun içi çözünürlük ve ayarları değiştirdim) sonuç farklı olmadı yine siyah ekran verdi, en son siyah ekrandan sonra pc'i açtığımda bios ekranında ve bütün takip eden ekranlarda artifactler belirdi driver'ı silmeden windows açılmıyor, driver'ı sildiğimde donanımsal olarak ekran kartlarını görmüyor (unknown) yazıyor. çözünürlük değiştirilmiyor ve her yer artifact renkler 256 falan sanırım. şimdi gelip de ya diablo ile ne alakası var zaten yanmış kart demenin anlamı yok, diablo'yu açana kadar en üst çözünürlük ve grafiklerde saatlerce EVE açıktı bana mısın demedi, bir saniye fps düşmedi, kart en ufak ısınmadı. masaüstü problem değildi, garantisi vardı kartın yenisi veya üst modeli gelecek. bu gerçekten son damla oldu, alienware'ın servisi olmadığı gibi garantisi biteli de 1 yıl oldu. en kötüsü, sıçayım oyuna afedersiniz, işte kullandığım pc - deli gibi çözüm arıyorum ama yok yani ne çözümü olacak gg olmuş kartın. @nedanko: 2008'den beri bu laptop ile mmorpg oynuyorum. defect falan yoktu kartta, eğer varsa da etkilemiyordu hiçbir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar