Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.03 Patch (NVidia Ekran Kartı Sahipleri Dikkat!)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

iste yeni donanimlarda otomatik voltage vs olcen engelletyen sistem var. yaniyosa defect urundur zaten yani yazilimda degil urunun kendisinde vardir o sorun. Zaten o yuzden de garanti kapsaminda butun onlar.

Kendin su dokup yaksan garanti disi mesela, garanti icinde olmasi urunun bozuk olmasindan, normal saglikli calisan donnaimda bi ton engelleyici teknoloji var. Eskiden virusler vardi donanim yakiyodu simdi neden yok mesela, bu yuzden o onlemleri koydular.

Yani demem o ki, diablodur yakan ama urun zaten defecttir o yuzden, diablo yaksama yarin baska prog yakardi zaten
Sosyal ağlarda paylaş

ya roket bilimi degil, donanım gurusu olmaya da gerek yok, hiçbir sıkıntı sorun yaşamayan iki birbirinden tamamen bağımsız donanım diablo ile başlayan aşırı yüklenme sonucu bu hale geldi.

hatta şu forumlara yazdıklarım olayın birebir çok güzel bir anlatımı olmuş,

diablo patch'ini yaptım,

diablo'ya girdim - 2 dk sonra ekranda flicker oldu,

flicker yoğunlaştığı anda simsiyah bir ekran geldi (forumlarda black screen diye milletin spamladığı),

bir iki kere farklı özelliklerle denedim (SLI kapadım, oyun içi çözünürlük ve ayarları değiştirdim) sonuç farklı olmadı yine siyah ekran verdi,

en son siyah ekrandan sonra pc'i açtığımda bios ekranında ve bütün takip eden ekranlarda artifactler belirdi driver'ı silmeden windows açılmıyor, driver'ı sildiğimde donanımsal olarak ekran kartlarını görmüyor (unknown) yazıyor. çözünürlük değiştirilmiyor ve her yer artifact renkler 256 falan sanırım.

şimdi gelip de ya diablo ile ne alakası var zaten yanmış kart demenin anlamı yok, diablo'yu açana kadar en üst çözünürlük ve grafiklerde saatlerce EVE açıktı bana mısın demedi, bir saniye fps düşmedi, kart en ufak ısınmadı. masaüstü problem değildi, garantisi vardı kartın yenisi veya üst modeli gelecek. bu gerçekten son damla oldu, alienware'ın servisi olmadığı gibi garantisi biteli de 1 yıl oldu. en kötüsü, sıçayım oyuna afedersiniz, işte kullandığım pc - deli gibi çözüm arıyorum ama yok yani ne çözümü olacak gg olmuş kartın.

@nedanko: 2008'den beri bu laptop ile mmorpg oynuyorum. defect falan yoktu kartta, eğer varsa da etkilemiyordu hiçbir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...