Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.03 Patch (NVidia Ekran Kartı Sahipleri Dikkat!)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Luriel said:

neden dussun ki ias ve crit olan item gene aynısı olarak kalıcak ias yarıya dusmus sekilde maxsa gene max.

High tier itemler düşmeyebilir ama şu anda, %15 as ve düşük stat yada crit/dmgli itemler gayet güzel paralara gidiyor bunlar allahın emri düşücek.

Sen dersenki %15 AS %6 Crit %40 Crit Dmg 150 Dex glovesım vari o düşmez tabi düşsede çok fzla değer kaybetmez.
Ben dahil şu anda düşük dexte olsa %15 as stackleyip oynuyodum gayet iyiydi.

Birde insanlar artık ias slotlarına crit ve crit dmg stacklicekler patchten sonra bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu nerf amacını anlamadım biri açıklasın şunu

şimdi silahlarda ki as bonus düşünce olucak max 1.60 1.70 aps olur sadece silahlarda ias kullanırsan
ee bu apslerle de oynanmıcağını için mecbur yine ias bonus item alıcam ki 2 olsun en az

yanlış mı düşünüyorum? monk için düşünüyorum tabi ben diğer karakterleri bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

http://d3db.com/news/id/268-datamined-10310057-patch-notes-unofficial/

Weapons
Haste 1: Old: (2-3%) New: (2%)
Haste 2: Old: (4-5%) New: (2%)
Haste 3: Old: (6-7%) New: (2-3%)
Haste 4: Old: (8-9%) New: (2-3%)
Haste 5: Old: (10-11%) New: (3-4%)
Haste 6: Old: (12-13%) New: (3-4%)
Haste 7: Old: (14-15%) New: (5%)
Haste 8: Old: (16-17%) New: (6-7%)
Haste 9: Old: (18-19%) New: (8-9%)
Haste 10: Old: (20-25%) New: (10-11%)
Other Types (Rings, Amulet, Gloves, Legendaries)
Haste 1: Old: (2-3%) New: (2%)
Haste 2: Old: (4-5%) New: (2-3%)
Haste 3: Old: (6-7%) New: (3-4%)
Haste 4: Old: (8-9%) New: (3-4%)
Haste 5: Old: (10-11%) New: (4-5%)
Haste 6: Old: (12-13%) New: (5-6%)
Haste 7: Old: (14-15%) New: (6-7%)
Haste 8: Old: (16-17%) New: (8-9%)

Source: http://d3db.com/news/id/268-datamined-10310057-patch-notes-unofficial/
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

blizzard şöyle bi bomba da yapabilir.

item ların üzerindeki yazan dps ve as değerleri sabit kalır ama silah vurmamaya başlar bi anda sdf

ayıkla pirincin taşını.

diminishing return gelsin boss keserken silah odun gibi kalsın elinde hareket etmesin:)

aynı kapıya çıkıyoda dün konusmustuk arkadaslarla :)
Sosyal ağlarda paylaş

"TL;DR hali" said:

Attack Speed bonus on weapons and armors have been reduced by 50%
High-end items now can drop in earlier acts (see notes for numbers)
Some key class changes (check them out)
Repair costs increases for items level 53-63
Magic Find will no longer be considered when looting objects in the environment such as chests, barrels, vases, pots, and corpses
Unique monsters in Hell and Inferno difficulty are no longer guaranteed to drop two Magic items when slain
Weapon racks will no longer drop weapons 100% of the time
Destructible objects no longer have a chance to drop items, and will only have a small chance to drop gold when destroyed
Blacksmith crating has been reduced by 50% to 75% and cost to level by 50% with many other changes
Various boss changes can be found at the end, such as new enrage timers.
Elite packs (Champion/Rare) now drop an additional item for players with 5 stacks of Nephalem Valor, which is guaranteed to be of Rare quality
Damage from monsters in Acts II, III, and IV in Inferno difficulty has been reduced
Fixed a position desync bug ,aka "rubberbanding", that could happen when some movement skills (Strafe, Whirlwind, Tempest Rush) ended because the player ran out of the appropriate resource
Sosyal ağlarda paylaş

yine klassik bir blizzard vurgunu, millet milyonlar harcadı IAS gearlarına, şimdi o itemların hepsi inanılmaz değer kaybedecek, yine mağdur olan oyuncu*. 1230 dps li silah tahminimce 30% dan 15% e düşünce 100'e yakın dps kaybedecektir. geçmiş olsun daha 2 hafta önce 4 milyon veren bana, şimdi 2 e satsan alan olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...