Luriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 neden dussun ki ias ve crit olan item gene aynısı olarak kalıcak ias yarıya dusmus sekilde maxsa gene max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 zaten 2 ring ve 1 amulet vardı mavi as li intli, onları okuttum. zaten ucuzlardı, içim yanmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Luriel said: neden dussun ki ias ve crit olan item gene aynısı olarak kalıcak ias yarıya dusmus sekilde maxsa gene max. High tier itemler düşmeyebilir ama şu anda, %15 as ve düşük stat yada crit/dmgli itemler gayet güzel paralara gidiyor bunlar allahın emri düşücek. Sen dersenki %15 AS %6 Crit %40 Crit Dmg 150 Dex glovesım vari o düşmez tabi düşsede çok fzla değer kaybetmez. Ben dahil şu anda düşük dexte olsa %15 as stackleyip oynuyodum gayet iyiydi. Birde insanlar artık ias slotlarına crit ve crit dmg stacklicekler patchten sonra bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ben bu nerf amacını anlamadım biri açıklasın şunu şimdi silahlarda ki as bonus düşünce olucak max 1.60 1.70 aps olur sadece silahlarda ias kullanırsan ee bu apslerle de oynanmıcağını için mecbur yine ias bonus item alıcam ki 2 olsun en az yanlış mı düşünüyorum? monk için düşünüyorum tabi ben diğer karakterleri bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 crit e de gidebilirsin sadece ias li item aramak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 simdi silahlardaki ias lar dusunce dps leri de otomatik dusucekmi yoksa dps leri aynı mı bırakacaklar ki yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 o dps ler zaten as eklenmiş hali abi. as yenilince, dps ler de yenilmiş sayılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 tabi bu sadece geyik. =P ama teorik olarak oyle olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 http://d3db.com/news/id/268-datamined-10310057-patch-notes-unofficial/ Weapons Haste 1: Old: (2-3%) New: (2%) Haste 2: Old: (4-5%) New: (2%) Haste 3: Old: (6-7%) New: (2-3%) Haste 4: Old: (8-9%) New: (2-3%) Haste 5: Old: (10-11%) New: (3-4%) Haste 6: Old: (12-13%) New: (3-4%) Haste 7: Old: (14-15%) New: (5%) Haste 8: Old: (16-17%) New: (6-7%) Haste 9: Old: (18-19%) New: (8-9%) Haste 10: Old: (20-25%) New: (10-11%) Other Types (Rings, Amulet, Gloves, Legendaries) Haste 1: Old: (2-3%) New: (2%) Haste 2: Old: (4-5%) New: (2-3%) Haste 3: Old: (6-7%) New: (3-4%) Haste 4: Old: (8-9%) New: (3-4%) Haste 5: Old: (10-11%) New: (4-5%) Haste 6: Old: (12-13%) New: (5-6%) Haste 7: Old: (14-15%) New: (6-7%) Haste 8: Old: (16-17%) New: (8-9%) Source: http://d3db.com/news/id/268-datamined-10310057-patch-notes-unofficial/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 tabloyu biliyorum da, işte dps leri dusuruceklermi onu merak ettim, dusureceklerse cok yalan yani. en azından dpsleri bırakmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 DPS'leri bırakacaklarını sanmıyorum. Ayrıca bütün itemlara ayar gerekir üzerinde IAS olan. IAS weapon varsa çıkarın elden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 improved attack speed seyini duzelticeklermi benim silah'ta var da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Esh said: tabi bu sadece geyik. =P ama teorik olarak oyle olması lazım. Rare drop geldiğinde base dmg eğer proplarda AS gelirse yükseliyor yani geyik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 blizzard şöyle bi bomba da yapabilir. item ların üzerindeki yazan dps ve as değerleri sabit kalır ama silah vurmamaya başlar bi anda sdf ayıkla pirincin taşını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 öle saçmalık olmaz ya. ah'de dolandırılırız resmen o şekilde olursa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Esh said: blizzard şöyle bi bomba da yapabilir. item ların üzerindeki yazan dps ve as değerleri sabit kalır ama silah vurmamaya başlar bi anda sdf ayıkla pirincin taşını. diminishing return gelsin boss keserken silah odun gibi kalsın elinde hareket etmesin:) aynı kapıya çıkıyoda dün konusmustuk arkadaslarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 patch yarin, hadi gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Oyun yarın cillop gibi olacak. Tabii serverlar patch match dalgasına gene patlamazsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 en azından h.sonuna yetişir. kamp yapacağım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 "TL;DR hali" said: Attack Speed bonus on weapons and armors have been reduced by 50% High-end items now can drop in earlier acts (see notes for numbers) Some key class changes (check them out) Repair costs increases for items level 53-63 Magic Find will no longer be considered when looting objects in the environment such as chests, barrels, vases, pots, and corpses Unique monsters in Hell and Inferno difficulty are no longer guaranteed to drop two Magic items when slain Weapon racks will no longer drop weapons 100% of the time Destructible objects no longer have a chance to drop items, and will only have a small chance to drop gold when destroyed Blacksmith crating has been reduced by 50% to 75% and cost to level by 50% with many other changes Various boss changes can be found at the end, such as new enrage timers. Elite packs (Champion/Rare) now drop an additional item for players with 5 stacks of Nephalem Valor, which is guaranteed to be of Rare quality Damage from monsters in Acts II, III, and IV in Inferno difficulty has been reduced Fixed a position desync bug ,aka "rubberbanding", that could happen when some movement skills (Strafe, Whirlwind, Tempest Rush) ended because the player ran out of the appropriate resource Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ya bu patch ne zaman diablofansda blue post nie Diablo III patch 1.0.3 is now live in Europe! dior? http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/227302-patch-103-now-live/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 gece meyintinins tan sonra gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yine klassik bir blizzard vurgunu, millet milyonlar harcadı IAS gearlarına, şimdi o itemların hepsi inanılmaz değer kaybedecek, yine mağdur olan oyuncu*. 1230 dps li silah tahminimce 30% dan 15% e düşünce 100'e yakın dps kaybedecektir. geçmiş olsun daha 2 hafta önce 4 milyon veren bana, şimdi 2 e satsan alan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 1040 dpsli %22 AS'li crossbowu 75 eurodan satmak.. Paha biçilemez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar