screwy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 bu ve vikings dısında tarihi eventleri bol kadın ve kan esliginde sunan baska ne dizi var ya aklıma gelmisken sorayım. kan zorunlu degil kadın bol olursa artı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Rome Tudors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Rome izle direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ben borgias ı da çok sevdim ama dizi iptal edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 rome un ilk sezonunu izlemistim 2 yi de izliyim bari. tudors a da hemen bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 rome, tudors bir de white queen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 İlk gün ki gibi izlerim. Spartacus gibi diziler lazım bizlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Alıntı The gods have granted Spartacus fans a miracle. Starz has greenlit the new 10-episode drama series Spartacus: House of Ashur with the return of Steven S. DeKnight to the franchise serving as showrunner and executive producer. Nick Tarabay will reunite with DeKnight to reprise the role of the titular Ashur, the baddy from the mothership series you can't help but cheer for while equally despising him. Starz describes the series as "a history-bending, erotic, thrilling, roller-coaster experience" that builds on the original series, Spartacus. It will ask, "What if Ashur hadn't died on Mount Vesuvius at the end of Spartacus: Vengeance? And what if he had been gifted the gladiator school once owned by Batiatus [John Hannah] in return for aiding the Romans in killing Spartacus and ending the slave rebellion?" Ashur'u lu yeni dizi çekiyorlarmış. 10 bölüm what if ashur yaşasaydı temalı. Ceasar ve Marcus Crasus lu devam çekemediler bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 yaşlanmıştır bu eleman yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 Daha da ötesi fantezi olmuş konu. yaşasaydı diye dizi çekmek çok zorlama... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 abi orası öyle ama bu dizinin kendine has bi alameti farikası var. kaç kere izledim bilmiyorum. o dünya çok hoşuma gidiyor. ufak da olsa bir süre dertten kederken uzaklaştıracak izlence olması güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Beni bu diziye en çok bağlayan şey Rome'a nerden bağlanacak muhabbeti idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Batiatus Reis her carsiya gittiginde yine umumi helaya mi girecek diye gerim gerim geriliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 BiTcH_oFBaT, 27.11.2023 15:06 tarihinde dedi ki: Beni bu diziye en çok bağlayan şey Rome'a nerden bağlanacak muhabbeti idi Crassus'un oğlan Sezar'ı masaya...çok feci çok...bağlanamadı o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Aket-Atum, 29.11.2023 18:38 tarihinde dedi ki: Crassus'un oğlan Sezar'ı masaya...çok feci çok...bağlanamadı o yüzden. o olaydan sonra çağrıldığında yan yere bakışı efsaneydi ya hahahahaha profil fotosu filan yapmıştım fb'de... ne günlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar