Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: War of the Damned (2013) - Starz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

final

Abi çok iyiydi ya, sonu gerçekten çok duygulandırdı.

Spartacus yerde yatarken surat Andy'e ne kadar çok benziyordu, acaba bir şekilde ikisinin suratı mı birleştirdiler diye düşündüm. Adam dizi boyunca hiç benzemezdi, orada tıpkısının aynısıydı. Andy ölmeden önce falan mı çektiler lan acaba dedim de etrafta son sezondan oyuncular da vardı.

Mesaj tarihi:
efsane bir final yapmış ,

ulan sonunu biliyorum ona rağmen öyle bitmesin istedim. hele andy abi çıktı ya içim gitti,

andy abiye saygıyla..

[video]https://www.youtube.com/watch?v=xOkrqolXWjQ?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
mani said:

Silphatos said:

starzdan bi ottoman serisi gelir artık

Kanuni döneminin dizisini çekecekler işte. Şöyle 3-5 oğlan hüpletsin, bizimkiler delirsin.

Kanuniden sonra vardir oglan hüpletmek, kanuni dahil öncesi hardcore müslüman. Davinci's devils i izleyin kendisi yari Türk galiba :) Mentorüde Türk olcak galiba :)
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

final

Abi çok iyiydi ya, sonu gerçekten çok duygulandırdı.

Spartacus yerde yatarken surat Andy'e ne kadar çok benziyordu, acaba bir şekilde ikisinin suratı mı birleştirdiler diye düşündüm. Adam dizi boyunca hiç benzemezdi, orada tıpkısının aynısıydı. Andy ölmeden önce falan mı çektiler lan acaba dedim de etrafta son sezondan oyuncular da vardı.

abi şunu bende fark ettim yanlız yüzü aynı andyi andırdı
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Kolaylaştırdım sizin için

http://www.youtube.com/watch?v=J-e9KkQf5so

Artık nasıl bir ermiş kişiliğim varsa , öngörmüşüm. Alim falan diin siz bana bundan sonra.
Mesaj tarihi:
HarveyQuinn said:

Saçmaydı biraz

çünkü

Gannicus arkadan gelince yener gibi oldular aradan 2 dakika geçti bitek Gannicus kaldı Romalılar etrafını sardı ne çabuk gitti koca ordu ?

ne koca ordusu gannicus arkadan geldiği zaman bile sadece mancınık tarafında ki bölüklere anca yetti ortada koskoca roma ordusu vardı kuşbakısı gösterdiler zaten

Mesaj tarihi:
Güzel finaldi, iyi bağladılar... Sonlara doğru şöyle bi yaşarmadı da değil hani gözlerim

Bitiş jeneriği de ayrı güzel olmuş, sonunda Andy'yi düşünmeleri v.s. haklı ve yerinde idi
  • Yeni Oluştur...