Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jrMJS6XZ3Wo aras dinle bunu transatlantic yeni grup kurmuş çok iyi.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ya siz ekmeğe çok şeyapmayın. bu çocuk bir gospel okur varya ağlarsın ağlarsın
Meov Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 asdasdasd ving ilk videodaki birinci kısım seni anlatıyor bak. murat cemcir sensin. hah öyle işte.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Meov said: Xenocide said: Meov said: abi gayet kötü akıcı olmayan bir motor lan source. nası ya. baya. bi hon bi lol daha akıcı. ona source kötü motor denmez, dotaya gitmemiş dersin anlarım da SOURCE KÖTÜ MOTOR NE DEMEK LAN
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konunun cok disina ciktiniz burada, cope atiyorum bunu artik.
kek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 o kadar post kasmıştık :( dotaya yavaş diyen kafaları anlamıyorum. bi lol stream izleyeyim dedim herşey tospağa hızında...
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 gerge neyin artisligini yasiyor ise artik. adam mod olunca hareketleri yuruyusleri degisti resmen. dota bolumunden garbage'e konu tasimak nedir ki? yeni forum aciyorum beyler gelin orada tartisalim.
Meov Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Xenocide said: Meov said: Xenocide said: Meov said: abi gayet kötü akıcı olmayan bir motor lan source. nası ya. baya. bi hon bi lol daha akıcı. ona source kötü motor denmez, dotaya gitmemiş dersin anlarım da SOURCE KÖTÜ MOTOR NE DEMEK LAN Kötü lan işte. Allahım ya.Kötü lan. Pis. Kötü.
Meov Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 cempostaci said: gerge neyin artisligini yasiyor ise artik. adam mod olunca hareketleri yuruyusleri degisti resmen. dota bolumunden garbage'e konu tasimak nedir ki? yeni forum aciyorum beyler gelin orada tartisalim. Neden? Adam daha önce söyledi zaten topikte garbagea taşırım susmazsanız dedi. Git bir garbage ne demek öğren sonra gel küçükbaş hayvan.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 laflarina dikkat edersen sevinirim seviyeni takin
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Istediginiz kavgayi edin simdi; yariniz icin ban isteyecektim zaten bunu yapmasam, baskasi banlar simdi ama Garbage'da daha alt uygun davranis siniri.
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Meov said: Kötü lan işte. Allahım ya.Kötü lan. Pis. Kötü. kaka eksik kalmış
Meov Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 cempostaci said: laflarina dikkat edersen sevinirim seviyeni takin ha sen istediğini söyle yok o bu bunun artisliğini yaşıyor, konu taşımak nedir bilmemne vs diye cahil cahil, sonra ben seviyeli olayım. olur nps.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sen cok yanlis anlamissin ya durumu. yazik olmus gencecik cocuga.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 beslenme cantana sarelleli ekmek yerine haslanmis yumurta mi koydularda boyle bi tramva gecirdin sen yoksa?
Meov Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sus uzatma tamam, ne mal olduğun belli zaten forum genelinden.
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bu konudan cacık olmaz, çöpe atılması doğru. Gerge'nin tek hatası kitlemeden atmış olması çöpe, o kadar kusur kadı kızında da olur.
Öne çıkan mesajlar