Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lol vs Dota

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Myshkin said:

Gizli said:

mesela lol heroları çok sıradan.dotada denge tüm heroların güçlü olmasıyla sağlanıyorken;lol de denge tüm heroların güçsüz olmasıyla sağlanıyor.ee tabi bu da heroları iyice kısıtlıyor.lol de birbirinin hard counterı-antisi olan fazla hero bulamazsınız(hatta hiç bulamazsınız).dotada hero çeşitliliği fazla olduğu için karşı karşıya geldiğinde birinin aşırı eziliği diğerinin ezdiği herolar vardır dotada

hayatında hiç lol oynadın mı?

s1 den beri oynamak yeter mi?
Mesaj tarihi:
http://i.imgur.com/HAcb2l9.jpg

Güçlü güçsüz relatifken, nasıl dengelemek için yapılan editler farkedebilir ki, manyak mısınız?

Dotada bufflıyorlar, LoL'de nerflüyorlar gibi saçma sapan bir argüman duymadım ben.

İkisi de moba. İkisi de zor oyun değil. Burada bık bık eden herkes akşam brolarıyla girip eglenmeye oturuyor.

Bir tane pro yok aranızda competetive olup olmamasını tartışıyorsunuz, aşırı komik oluyor.

LoL daha hızlı ve oynaması eglenceli herolara sahip diye LoL oynuyoruz mesela. Skindir, geyiktir bol, bunlar hep komünite hissini kuvvetlendiren şeyler.

Hanginiz turnuvadan turnuvaya kosacak kadar iyi de böyle abi şu kolay şu zor lafı çeviriyorsunuz? Yarınız tahta ligde olmasa vallahi tartışın diyeceğim de bosuna yoruyorsunuz yani.

Hangisi eglendiriyorsa onu oynayın.
Mesaj tarihi:
Gizli said:

Myshkin said:

Gizli said:

mesela lol heroları çok sıradan.dotada denge tüm heroların güçlü olmasıyla sağlanıyorken;lol de denge tüm heroların güçsüz olmasıyla sağlanıyor.ee tabi bu da heroları iyice kısıtlıyor.lol de birbirinin hard counterı-antisi olan fazla hero bulamazsınız(hatta hiç bulamazsınız).dotada hero çeşitliliği fazla olduğu için karşı karşıya geldiğinde birinin aşırı eziliği diğerinin ezdiği herolar vardır dotada

toptan oyun oynamayı bırak o zaman sen
Mesaj tarihi:
Gizli said:

topicin en yanlış mesajı bu olmuş. zamanında forumun haksızı nilep vardı banlanmasaydı o yazmış derdim o kadar yanlış.
Mesaj tarihi:
mesela ilk cümleden yanlış
dota konusunda haklısın. gerçekten her hero absürd kırık olduğu için oyun kendi içinde garip bir denge kurmaya çalışıyor. ama dengeyi kuran şey herolar değil itemlar. e neredeyse herşeyi itemlarla yapabildiğiniz için aşırı bir homojenizasyon var dotada. zaten 2 skilli olduğu için herolar iyice sığlık yapıyor

lol öte yandan hero counterlarını çok daha belirgin yaparak denge işine ekstra bir parametre getiriyor

yani senin amacının gerçekten tartışmak olduğunu sanmıyorum. büyük ihtimalle lol doğru dürüst oynamadın bile
Mesaj tarihi:
"BURADAKİ KİMSE PRO DEĞİL BU NEDENLE LOL DAHA İYİ"

söylediğim dotada buffladıkları lol de nerfledikleri değildi.böyle söyleyince saçma tabi.lolden dotaya geçenlerin %98 i "UuUuuUu doto too hard herolar çoğh güçlü abartmışlar :(((8" demiyor mu?diyor
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

Gizli said:

Myshkin said:

Gizli said:

toptan oyun oynamayı bırak o zaman sen

hadi abi geçin bunları hiç oynadın mı dediniz evet sizden eski olduğumu gösterdim.yeni şeylerle gelin şimdi
"ööeh sen hiç oynama o zaman .s.s.s" demeyin
Mesaj tarihi:
Aralarından sadece deny wc3 motoru eksikliği yüzünden vardı ama bir önemi yok, dizayn edilmedi diye oyunun integral ve çok önemli bir parçası olmadığı anlamına gelmiyor.
Fakir ve liseli kısmına gelince, böyle düşünmene çok üzüldüm ama 25 yaşındayım ve demin 450 liralık viski açtım. İstersen veririm bir yudum.
Mesaj tarihi:
Gizli said:
lolden dotaya geçenlerin %98 i "UuUuuUu doto too hard herolar çoğh güçlü abartmışlar :(((8" demiyor mu?diyor

http://i.imgur.com/MivEfro.jpg

ama sen gerçekten ne dediğin konusunda hiç bir fikire sahip değilsin. istersen müsade et en azından biraz fikir sahibi olanlar tartışsın. yazılan mesajları okuyarak epey birşey öğrenebilirsin
Mesaj tarihi:
Gizli said:

hadi abi geçin bunları hiç oynadın mı dediniz evet sizden eski olduğumu gösterdim.yeni şeylerle gelin şimdi
"ööeh sen hiç oynama o zaman .s.s.s" demeyin

lol'de counter olduğunu anlayabilmek için oynamayı geçtim turnuva izlemek bile yeterli. sen oynamana rağmen anlayamadıysan ben sana derim ki bırak oynama zaten. ne deyim yani tartışmasız bir şekilde yanlış bir şey yazıyorsun, gir 2 turnuvada pickleri izle
Mesaj tarihi:
bi de "oynadığım oyun daha kaliteli demek ki ben de daha kaliteliyim" kafasında olan çok var bu forumda, hayatlarında övünebildikleri tek şey oynadığı oyunlar olmuş falan, sabah akşam gaming communitylerde diğer oyunları oynayanlarla trashtalk yaparak bi nevi kendi yetoluklarını örtbas ediyorlar. onlar için çok üzülüyorum. gelin eycof oynayalım eskisi gibi.
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

said:
dotada denge tüm heroların güçlü olmasıyla sağlanıyorken;lol de denge tüm heroların güçsüz olmasıyla sağlanıyor.

said:
söylediğim dotada buffladıkları lol de nerfledikleri değildi.

Yüce Isa ya.

ahahahaha

işte "dediğim o değildi diyorum" "sen yanlış anlıyorsun" diyorum bana gelmiş önceki mesajından tek farklılığı alıntılanarak yazılmış mesajı gösterip "al bak böyle demişsin xd" diyorsun

örnek ile anlatayım bu seferde
al void i al dark seer i koy lol'e op gelmezler mi?gelirler.peki bunlar dotadaki op herolar mı?değiller.yani lol'e oranla çok güçlü herolar ama dotada ortalama herolardan.bu da iki oyunda da dengenin olduğunu ama birinde güçlü herolarla sağlandığını diğerinde güçsüzlerle sağlandığını gösteriyor

hadi be kardeşim anla diye örnekledim bile
Mesaj tarihi:
Kaede said:

Gizli said:
lolden dotaya geçenlerin %98 i "UuUuuUu doto too hard herolar çoğh güçlü abartmışlar :(((8" demiyor mu?diyor

http://i.imgur.com/MivEfro.jpg

ama sen gerçekten ne dediğin konusunda hiç bir fikire sahip değilsin. istersen müsade et en azından biraz fikir sahibi olanlar tartışsın. yazılan mesajları okuyarak epey birşey öğrenebilirsin

abi ben gayet biliyorum ne dediğimi de 5-6 lol savunucusunu aynı anda tauntladım yanda sürekli "bir yeni mesaj" yazıyor.hangi birinize cevap vereyim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...