cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 lol.icin.iyi.diyenlerin.zeka.seviyesini.merak ediyorum
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 path of exile diablodan çok daha başarılı olmuş bir de onu oynayın
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 en iyisi three corridors beyler gerisi çakma hep
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Çok mu belli oldu ahfasgasgdhaksgf TEMPLE RUN 2 EN BİRİNCİ!
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bence bemece (ko konusuna cevap: edit karakter ile en yüksek lvllarda, create itemlar ile 5-6 ay oynadım. Ankarada bir arkadaş db lere girmişti, oradan bi karakter itelemişti bana) Popülerlik asla "iyi" nin karşılığı değildir. Sayı bir şeyi iyi yapmaz ki? internet kafelerin önünden geçerken, içeri bi girip bakın. Orta okul elbisesiyle 15-20 tane bebenin 10 makinada lol oynadığını görebilirsiniz (2 tane adama ortalama 1 yardımcı düşüyor. Sayı o yüzden böyle :P) Lol e bok atmıyorum. Fena oyun değil. Eğlenceli. Oyunda skiller az vuruyor, kısa cd li. Buda bir şekilde oyunu hızlandırıyor. Seveni var, sevmeyeni var... Benim söylediğim şey sadece popülerite ile ilgili. Birde o oyunun ilk aşamaları ciddi kolay. kısaca popülerlik = kalite veya iyi/kötü değer birimi değil. Piyasada o kadar mmo var, ne yani wow oynamayan herkes aptallık mı diyor. Dota2 nin geçmişi ne? lol ün geçmişi ne. Madem bu şekilde hesaplar yapıyorsun biraz daha detaya gir. "dota 2 betada şu kadar oyuncusu var". Lol ün betadaki dönemlerine bak, ne kadar oyuncusu varmış... Sayı hiç bir şeyi göstermiyor...
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ya lol oynayanların tamamı, ben dahil artık dotanın kalıplaşmasından sıkılmış insanlar bence. oyun yavaş ve kontrollü ilerlediği için en azından bi 15 dk sonrası öngörülebiliyor çok rahat bir şekilde, ha az çok oyuncuları tanıyorsanız zaten picklerden sonra tamam oynamayalım muhabbeti bile olabiliyor. Ben lolde bunu yaşamıyorum, ha ama sorun neden yaşamıyorum diye, çünkü yeni başladım daha bir bok bilmiyorum ^^ o bakıma tartışıp durmayın, islam mı iyi hristiyanlık mı gibi oluyor siz tartışınca. Bu son yazdığım cümleye ilk cevap yazan arkadaşın cevabını tahmin ederekten, git ile biten küfürü ediyorum içimden. işte bu dota. yazacağınız karşı düşüncelerde lol. ayrım budur benim için. kasmayın.
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 oha baya baya dağılın lan demişim sonradan gelip. ama kırmayın birbirinizi, ekmeği severiz bu arada, adam ol kinjo.
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Futbol bölümü gibi burasıda ya ahasjd hiç bişi bilmeden lafa atlayabiliyorsun direk wololo yapıyorlar. Ekmek dediyse haklıdır ama
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 çok bomba gerçekte ya. benim ko bölümünde 3 acc banlandı. biri yaşasaydı şimdiye 12 yıllık accounttu :D
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yok ya girmeyelim o konulara.. o zamanlar patinin anarşist olduğu zamanlar.. karakedi zamanları.. heyt be.. böyle modlar moddu yani, bunlar gibi kıytırık değildi. rage'e girince ban yiyordun direk. ha bu arada bunu okuyan bir tw flm varsa ona söylemedim ben bunu :)
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ekmek said: Zar atıyor yazması uzun zaman alıyor değil saçma sapan random cevaplar veriyor anlamında daha söyleneni anlamayıp zeka muhabbetine girme bence hiç. Argumentum ad populuma karşı çıkmakla forumda durmak arasında çelişki görecek kadar shit tier adam gelmemişti yıllardır buralara. Kim yapıyor lan sizi? LoL. Yazdıklarımı anlamayıp random cevap verdiğimi düşündüysen zaten git camdan falan atla. Gördüğüm çelişkiyi de gereksiz bir şekilde genelleştirmeye çalışmışsın zaten. Shit tier altı adam. Bu arada senin gibileri kim yapıyor söyleme, öğrenmek istemiyorum. Meov said: oha baya baya dağılın lan demişim sonradan gelip. ama kırmayın birbirinizi, ekmeği severiz bu arada, adam ol kinjo. Adamlığı öğret bana!
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kız oyunu oynamayı bırak, gerisini kendin öğrenirsin
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Hala aynı şeyleri tekrarlıyor inanılmaz bir herif ya. Anne tarafında var mı skyrim npc si?
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Hmm evet senin de baba tarafında counter strike botlarından var galiba.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 hon en iyiydi ya. ya rusları falan atmışlar bide. geri mi dönsek hona ya? gerçekten en iyiydi. sırf şu fırlatılan balta için oynanır.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Hon un midi ne iyiydi ya yayla gibi dota nın orta koridoru belediye otobüsü gibi
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 MOBA kötü arkadaşlar bu arada tartışılana değmiyor
Öne çıkan mesajlar