Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lol vs Dota

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
S-H said:

herkesi topic'ten kovmaya çalışıyor sanırım,sahibi olmasın ?

Ekmek said:

adam lol ün hedef kitlesinin ortalaması işte.

Aynı dakikada yazmışız Jim_E_Rustler ile ayrıca adam benim tarafımda niye kovmaya çalışayım hangi kafayı yaşıyorsunuz siz?
Ekmek said:

Ahaha adam zar atıyor sanırım cevap verirken.
One tier.

Çok meraklısın galiba. Tablette yazması uzun sürüyor evet alışık değilim. Oldu mu?
Bir ara eski dota replaylerimden biraz atayım istiyorsan w3'ün eski versiyonları ama ayarlarsın bir şekilde temelin sağlam olsun sdfsdf.

Ayrıca Ekmek'i kovmamın sebebi de şu;
Adam oyuncu sayısı da oynanma süresi de beni ilgilendirmiyor her rağbet gören şey iyi mi demektir arkadaş ben kendi zevkime bakarım manasında bir mesaj atmış.
Öyle mesaj atan birinin bu başlıkta işi yok. Gitsin zar atsın çok seviyor galiba.
Mesaj tarihi:
Zar atıyor yazması uzun zaman alıyor değil saçma sapan random cevaplar veriyor anlamında daha söyleneni anlamayıp zeka muhabbetine girme bence hiç. Argumentum ad populuma karşı çıkmakla forumda durmak arasında çelişki görecek kadar shit tier adam gelmemişti yıllardır buralara.
Kim yapıyor lan sizi?
Mesaj tarihi:
Densiz said:

birşeyin popüler olması onu iyimi yapıyor :P.
KO da en iyi mmo idi ozaman bi ara.

Ko nun pvpsi wowunkinden daha zevkliydi bence sonra zıplayabilmek ağır bastı agfashdas
Mesaj tarihi:
yapmayın arkadaşlar. Pvp si bir kaç skill den ibaretti. Üstüne mükemmel bir pvp sistemi bile olsa support yok, patch yok, hack dolu... Her türlü mükemmel pvp yi çekilmeyecek hale getirirdi :D

kombat ortasında /town yazıyorsun, kaçabiliyorsun :D. Pvp sistemine bak :P Hack araçları yada makro klavyeler tek tıkla %5 canla gidiyor.
Mesaj tarihi:
Eğlenebiliyordun abi işte belli şeylerden kaçınarak. Benim iki el birbirinden bağımsız hareket edebiliyor mesela comboda yardırıyordum. Milletin kağıt sıkıştırdığını/yandaki bebelerden yardım istediğini/özürlü klavyesi kullanığını tek başıma yapabiliyordum o yüzden tatmin duygusu veriyordu. İyiden kasıt baya baya eğleniyorduk yani 2v10 falan yaparken =D

ps: Oynamadıysan nereden bileceksin abi? Bu annenin sen lol oynarken başında bekleyip ne anlıyorsun demesi gibi bişi sdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...