eldar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Zaten moba bölümünün mod'u lol'cüyse bırakıp gidelim :).
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 BlueDreams said: Dota'yı beceremeyip LoL'e kaçanların LoL savunması çok saçma aslında. Bakın dota2 oynayanlar bırakır gelirse LoL'e orda da eziliceksiniz kaçmanız gerekicek. Uslu uslu oynayın marionuzu işte. 2/10, apply yourself.
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Arkadaşın olmadığım için kalbini kırıcam madem kimse yapmıyor. Komik değilsin Xunn, hiç olmadın hiç de olamayacaksın. Hatta tek komik olduğun yer ekran kartı için ruhunu sattığın zamandı. Aslında aklıma gelmişken 2 tane ram alsak Dota2 daha iyi demeye başlar mısın?
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Xunn facebookta siteye sövüp sövüp loser forum falan diyip tekrar üye oluyor; birde ötmeye devam mı ediyor ya? AHAHAHHA Ağzına sağlık üstteki kardeş :) inb4 reaction image/gif; idc.
Akito Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 konuda mesajım olsun. görüşüm de bildireyim hatta : lol ezer, dota 2 oynayanlar deny yapmaktan beynindeki nöronlar yanmış botumsu zevksiz insanlar. lol çok daha yaygın olduğundan genelleme yapmayacağım yalnız o da yerlerde tabii.
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bu arada lol görsel olarak bana hiç zevk vermiyor. renk paleti, modelleme, heroların koşması, efektler vs çok dandik duruyor açıkcası.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 BlueDreams said: Arkadaşın olmadığım için kalbini kırıcam madem kimse yapmıyor. Komik değilsin Xunn, hiç olmadın hiç de olamayacaksın. Hatta tek komik olduğun yer ekran kartı için ruhunu sattığın zamandı. Aslında aklıma gelmişken 2 tane ram alsak Dota2 daha iyi demeye başlar mısın? Komik olmaya çalıştıgım delüzyonu nereden geldi bilmiyorum. Sadece argümanınla dalga geçtim, komik olmak istesem senin gibi boş konuşurdum.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Loxias said: bu arada lol görsel olarak bana hiç zevk vermiyor. renk paleti, modelleme, heroların koşması, efektler vs çok dandik duruyor açıkcası. İşte bazılarına da Dota vermiyor, ben de bunlardanım. Hangisi gözünüzü elinizi oksuyorsa ona yüklenin, daha zor daha kolay yapılacak bir platform değil moba. Dengenin mümkün olmadıgı bir genre bir kere.
braid Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 S-H said: EVIL_DeaD said: yapılan turnuva sayıları ve oyuncu sayıları hangı oyunun daha iyi olduğunu ortaya koyuyor istediğiniz kadar oyuna bok atın. herkesi kendi zevkine göre yorumluyor,turnuva sayıları ancak oyunun popülerliğini gösterebilir. senin dediğin serdar ortaç yılda 3 tane albüm yapıyor diye iyi müzisyen demekle aynı şey oluyor. ÇÜNKÜ SERTAÇ ORTAÇ TÜRKİYE DEGİL DÜNYA ÇAPINDA BU KADAR ÇOK DİNLENİYOR LOL İSE SADECE TÜRKİYE ÇAPINDA OYNANIYOR SADECE. DAAAAAT LOGIC : Dota 2 player
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 GodBlessStoya said: Xunn facebookta siteye sövüp sövüp loser forum falan diyip tekrar üye oluyor; birde ötmeye devam mı ediyor ya? AHAHAHHA Ağzına sağlık üstteki kardeş :) inb4 reaction image/gif; idc. Site son 2 senedir baya lüzumsuz, giriyorum çünkü çizgi dünyası ve starcraft bölümleri var, oralarda hoş sohbetler kaldı bir tek. 2 sene önceye kadar sizin gibi zibidileri barındırmazdı bu forum.
S-H Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 braid said: S-H said: EVIL_DeaD said: yapılan turnuva sayıları ve oyuncu sayıları hangı oyunun daha iyi olduğunu ortaya koyuyor istediğiniz kadar oyuna bok atın. herkesi kendi zevkine göre yorumluyor,turnuva sayıları ancak oyunun popülerliğini gösterebilir. senin dediğin serdar ortaç yılda 3 tane albüm yapıyor diye iyi müzisyen demekle aynı şey oluyor. ÇÜNKÜ SERTAÇ ORTAÇ TÜRKİYE DEGİL DÜNYA ÇAPINDA BU KADAR ÇOK DİNLENİYOR LOL İSE SADECE TÜRKİYE ÇAPINDA OYNANIYOR SADECE. DAAAAAT LOGIC : Dota 2 player justin bieber olsun,rihanna olsun,bu örneği anlayamayacak kadar yetersiz misin?
S-H Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 kath said: Bi de dota2 grind->win. Lol'da illa grind ediceksin diye bi durum yok kill alarak da para kasabiliyosun deli gibi, arada biraz grindleyip lvlini de alıyosun veya bana böyle geliyor bu durum. dota'da kill'e para vermiyor mu sanıyorsun :O
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 S-H said: braid said: S-H said: EVIL_DeaD said: yapılan turnuva sayıları ve oyuncu sayıları hangı oyunun daha iyi olduğunu ortaya koyuyor istediğiniz kadar oyuna bok atın. herkesi kendi zevkine göre yorumluyor,turnuva sayıları ancak oyunun popülerliğini gösterebilir. senin dediğin serdar ortaç yılda 3 tane albüm yapıyor diye iyi müzisyen demekle aynı şey oluyor. ÇÜNKÜ SERTAÇ ORTAÇ TÜRKİYE DEGİL DÜNYA ÇAPINDA BU KADAR ÇOK DİNLENİYOR LOL İSE SADECE TÜRKİYE ÇAPINDA OYNANIYOR SADECE. DAAAAAT LOGIC : Dota 2 player justin bieber olsun,rihanna olsun,bu örneği anlayamayacak kadar yetersiz misin? yetersiz olmasa niye lol oynasın zaaaaaaaaaaaaaaaa
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Justin Bieber'la Rihanna aynı cümlede geçmiş kapatıyorum şu bölümü bir süre.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Jim_E_Rustler said: GodBlessStoya said: Xunn facebookta siteye sövüp sövüp loser forum falan diyip tekrar üye oluyor; birde ötmeye devam mı ediyor ya? AHAHAHHA Ağzına sağlık üstteki kardeş :) inb4 reaction image/gif; idc. Site son 2 senedir baya lüzumsuz, giriyorum çünkü çizgi dünyası ve starcraft bölümleri var, oralarda hoş sohbetler kaldı bir tek. 2 sene önceye kadar sizin gibi zibidileri barındırmazdı bu forum. 2004ten beri burdayım sıkma canını,ram falan lazım galiba yada psu mu? Ondan gelmişsindir büyük ihtimalle tekrardan.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Bakacak durumda değilim şu anda, 3-4 saat stop diyorum. Şikayet geliyor çok.
kath Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 S-H said: kath said: Bi de dota2 grind->win. Lol'da illa grind ediceksin diye bi durum yok kill alarak da para kasabiliyosun deli gibi, arada biraz grindleyip lvlini de alıyosun veya bana böyle geliyor bu durum. dota'da kill'e para vermiyor mu sanıyorsun :O He vermiyor sanıyorum. Kesiyorum kesiyorum 1 gold.
LethE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 sen tavuk kesiyosundur. lolde ölünce kesemediğin minionlarıdan kaybediyosun. dotada paran gidiyo, death timerlar daha yüksek, yürümesi (bence) daha uzun sürüyor haliyle creeplerden giden gold da daha fazla. lol hakkıdna sağlıklı bir fikrin yok, bence biraz oyna yada boşver sağa sola sataşmayı keselim ikisinide istediğin zaman oynayabilrsin sonuçta. çok şükür ak parti mobalara el atmadı daha ya sev ya terketlere kalmıyoruz, lütfen değerini bilelim.
Remus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 -lol da adam gibi oynmaka icin bi 20-30 Euro basican yada en az 100 saat farm yapican -dota beleş :)
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 aynen adaletten bahsediyor lol oynayanlar ama oyun başı kimse eşit değil.
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 nasıl eşit değil ? lvl 1 deyken karşına level 30 adam gelmiyor bütün rakiplerin +-5 geliyor
Öne çıkan mesajlar