Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hardcore

Loex

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
da oynamaya başladım az önce leoric i kestim çok eğlenceli 3 tane shortbow düştü 2 si sarı 1 i mavi 3 level önce aldığım beyaz xbow dan daha kötü hepsi :/
Mesaj tarihi:
ya çok saçma bişey oldu az önce öldüm hardcore tam foruma gelip ağlıycaktım karakter yeniden doğdu oyun normale döndü.

Bu ne şimdi ?
Mesaj tarihi:
53 barbarım var, sağ salim 60'ı görür umarım :P. Hell'de örümcekli kısımdayım. Nightmare kolay geçmişti de Hell'de 1-2 kere 10%'un altına düştü hp, üç buçuk attım. Ama oynaması çok daha zevkli :P.
Mesaj tarihi:
Hell act 2'de Crumbling Vault diye süreli event var. Son 30 sn kala teleport atıp çıkmaya çalışayım, şimdi çöker ölürüm diye stres yaparken karşıma rare pack çıktı. Peşimi bırakmıyor, teleport yapamadım, son 5 sn kala nasıl stres oldum, kaderde göçük altında alıp ölmek varmış diye düşünüyorum.

Neyse süre bitince event failed dedi ama char'ı öldürmedi. Perişan oldum ama ölücek diye :P, çünkü achievement'ı da var, orada "reach before it kills you" yazıyor o yüzden.
Mesaj tarihi:
İlk Hardcore karakterim olan Wizard'la Normal'i bitirdim, ama Nightmare'e geçmeye tırsıyorum, ne yalan söyleyeyim. Bir süre daha Normal'i farmlayacağım sanırım önce. :D
Mesaj tarihi:
seigen said:

Hell act 2'de Crumbling Vault diye süreli event var. Son 30 sn kala teleport atıp çıkmaya çalışayım, şimdi çöker ölürüm diye stres yaparken karşıma rare pack çıktı. Peşimi bırakmıyor, teleport yapamadım, son 5 sn kala nasıl stres oldum, kaderde göçük altında alıp ölmek varmış diye düşünüyorum.

Neyse süre bitince event failed dedi ama char'ı öldürmedi. Perişan oldum ama ölücek diye :P, çünkü achievement'ı da var, orada "reach before it kills you" yazıyor o yüzden.

Ahahaha ben orayı hc olmayan karakterle yaparken bile stres olmuştum "of şimdi gereksiz yere ölücem repair parası kaybedicem" diye, hardcoreda düşünemiyorum stresi.
Mesaj tarihi:
Valla ben HCyi düşünemiyorum cidden yani Hell adamın kafa kol bacak topladığımız kısımda elite packlere ölmekten gına geldi HC olsa ölmemenin imkanı yok gibi.
  • Yeni Oluştur...