Loex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 da oynamaya başladım az önce leoric i kestim çok eğlenceli 3 tane shortbow düştü 2 si sarı 1 i mavi 3 level önce aldığım beyaz xbow dan daha kötü hepsi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 anlat panpa dinliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ölücem diye öok korkuyorum8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 besmeleyle başla kesmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Arada tatlı lag giriyor öyle bir şey olduğunda çok eğleniceksin : > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 yol yakınken vazgeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 alt tab'a dikkat et gg olma sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 battle.net forumlarında çok ağlanyan var. server uyarısız gidip karakterini ölü bulursan, gg. blizz geri vermiyor charları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 hardcore = bakalım nasıl öleceksin modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 tek şikayetim achi yüzdemi olumsuz etkilemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 hardcore inferno bitiren oldu mu benden başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 yalan söylüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 yalançı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ya çok saçma bişey oldu az önce öldüm hardcore tam foruma gelip ağlıycaktım karakter yeniden doğdu oyun normale döndü. Bu ne şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 sen hardcore diye softcore acmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Çaktırma ve daha dikkatli devam et : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 30 oldum bende monk ile, normal bitti. nightmare e geçmeden biraz daha level ve gear kasmam lazım ama korkuyorum çok fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 hardcore player = mazoşist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 53 barbarım var, sağ salim 60'ı görür umarım :P. Hell'de örümcekli kısımdayım. Nightmare kolay geçmişti de Hell'de 1-2 kere 10%'un altına düştü hp, üç buçuk attım. Ama oynaması çok daha zevkli :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 helal reis mean it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Hell act 2'de Crumbling Vault diye süreli event var. Son 30 sn kala teleport atıp çıkmaya çalışayım, şimdi çöker ölürüm diye stres yaparken karşıma rare pack çıktı. Peşimi bırakmıyor, teleport yapamadım, son 5 sn kala nasıl stres oldum, kaderde göçük altında alıp ölmek varmış diye düşünüyorum. Neyse süre bitince event failed dedi ama char'ı öldürmedi. Perişan oldum ama ölücek diye :P, çünkü achievement'ı da var, orada "reach before it kills you" yazıyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 kaisersoze said: hardcore player = mazoşist ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 İlk Hardcore karakterim olan Wizard'la Normal'i bitirdim, ama Nightmare'e geçmeye tırsıyorum, ne yalan söyleyeyim. Bir süre daha Normal'i farmlayacağım sanırım önce. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 seigen said: Hell act 2'de Crumbling Vault diye süreli event var. Son 30 sn kala teleport atıp çıkmaya çalışayım, şimdi çöker ölürüm diye stres yaparken karşıma rare pack çıktı. Peşimi bırakmıyor, teleport yapamadım, son 5 sn kala nasıl stres oldum, kaderde göçük altında alıp ölmek varmış diye düşünüyorum. Neyse süre bitince event failed dedi ama char'ı öldürmedi. Perişan oldum ama ölücek diye :P, çünkü achievement'ı da var, orada "reach before it kills you" yazıyor o yüzden. Ahahaha ben orayı hc olmayan karakterle yaparken bile stres olmuştum "of şimdi gereksiz yere ölücem repair parası kaybedicem" diye, hardcoreda düşünemiyorum stresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Valla ben HCyi düşünemiyorum cidden yani Hell adamın kafa kol bacak topladığımız kısımda elite packlere ölmekten gına geldi HC olsa ölmemenin imkanı yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar