Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Auction House (Genel)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

Oyunun %90 i ahmis ya. Oynayasim gelmiyor

oyle abi bi derece diabloya adar kestiysen rahat act 3 farmliyabiliyosan gerisi ah yani elinde 5m ile rahat ah farmlayip ticaret yapabilirsin.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

ben dün 130k ya falan 1d12h itemlar ala ala üstümü dizdim
4k dps vardı şimdi 10k dps oldu sadece 130k ya. 8k hp vardı 16k oldu falan / hell'de

15 bin golda 9k dps yapilabiliyor. ekstradan 1k ya infernoya gecene kadar 115k daha vermeye gerek yok bence.
Mesaj tarihi:
15 snye önce %7 life ve +30 AR ve %6 frenzy veren bir lamentationu ev arkadaşım çağırdı diye 250kdan alma sansını kacırdım... Ohaa dedim elim buyouta gitti. O anda yan odadan seslendiler. Efendim dedim. Satıldı....

Banyo yapmak şart oldu.
Mesaj tarihi:
Flassh said:

Flassh said:

abi ahta itemim satılmış ama yine ne gelen var ne giden?

ah düzeldikten sonra bu sorunla karşılasan oldu mu benden başka. hala gelen giden yok

gold ahde 3-4 eşya kayıp üstüne satışta olan eşyama bid vardı sonra expired oldu ne para ne item geldi neyse düzelir heralde.
Mesaj tarihi:
Bir haftadir dogru durust calismiyor AH. Yeni lvl60 oldum oyun boyunca 1.5 milyon gold toplamisim. Itemlara bakiyorum 20-30 milyon. Ucuz itemlarin ustumdeki lvl 54-51 itemlardan ahim sahim farki yok.
En sevmedigim seyse lvl30 dan beri bana ustumdekinden iyi herhangi bir sey dusmedi. Herseyi AH'den aliyorsum. Arada hani bi -iki item duser bir beklentin olur ama SIFIR.
Anlamsiz gold farm ve lvl60 enflasyonuyla bogusuyorum su anda.
Mesaj tarihi:
Hangi enflasyon ya, oyun çıktığından beri fiyatlar sürekli düşüyor, 800 dps silahlar 5-10 milyona satılırken, şimdi 1k silah düşürüyorum 100k ya falan ancak satılır. AH de fiyatlar resmen eridi gitti.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...