mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 hala gg ah di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 aye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Oyunun %90 i ahmis ya. Oynayasim gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 gear aldım eski gearımı sattım şu an üstümde item yok hepsi stashte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ahmedinejad said: Oyunun %90 i ahmis ya. Oynayasim gelmiyor oyle abi bi derece diabloya adar kestiysen rahat act 3 farmliyabiliyosan gerisi ah yani elinde 5m ile rahat ah farmlayip ticaret yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Fistan said: ben dün 130k ya falan 1d12h itemlar ala ala üstümü dizdim 4k dps vardı şimdi 10k dps oldu sadece 130k ya. 8k hp vardı 16k oldu falan / hell'de 15 bin golda 9k dps yapilabiliyor. ekstradan 1k ya infernoya gecene kadar 115k daha vermeye gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yapılır da o kadar ah'de vakit geçirmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Dün AH çökmeden bir armor'a 250k bid'lemiştim. Bende kalmış. Armor 10M falan ediyor, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ya madem dava flm var iyi güzelde neden US ah rmah açıkta euda ikiside kapalı? Hizmeti sürdürebilirler bir karar çıkana kadar yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 eu açık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 sabahtan beri açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 tamam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 abi ahta itemim satılmış ama yine ne gelen var ne giden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 oha item koyamıyorum. Error 31073 diye uyarı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 yine saçmalıyor galiba ya ucuza bi kaç bişey bidleyim bari asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 15 snye önce %7 life ve +30 AR ve %6 frenzy veren bir lamentationu ev arkadaşım çağırdı diye 250kdan alma sansını kacırdım... Ohaa dedim elim buyouta gitti. O anda yan odadan seslendiler. Efendim dedim. Satıldı.... Banyo yapmak şart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Flassh said: abi ahta itemim satılmış ama yine ne gelen var ne giden? ah düzeldikten sonra bu sorunla karşılasan oldu mu benden başka. hala gelen giden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Benim 30m falan civarı kayıp item + para olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Offline oldu AH ya düzeltiyorlar ya tam yattara olacak birazdan AH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Flassh said: Flassh said: abi ahta itemim satılmış ama yine ne gelen var ne giden? ah düzeldikten sonra bu sorunla karşılasan oldu mu benden başka. hala gelen giden yok gold ahde 3-4 eşya kayıp üstüne satışta olan eşyama bid vardı sonra expired oldu ne para ne item geldi neyse düzelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 gitti gene ah 4-5 bidim var ucuzdan yarına kadar gelmezse iyidir asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 eh baydi ama bu ah downtime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Bir haftadir dogru durust calismiyor AH. Yeni lvl60 oldum oyun boyunca 1.5 milyon gold toplamisim. Itemlara bakiyorum 20-30 milyon. Ucuz itemlarin ustumdeki lvl 54-51 itemlardan ahim sahim farki yok. En sevmedigim seyse lvl30 dan beri bana ustumdekinden iyi herhangi bir sey dusmedi. Herseyi AH'den aliyorsum. Arada hani bi -iki item duser bir beklentin olur ama SIFIR. Anlamsiz gold farm ve lvl60 enflasyonuyla bogusuyorum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Hangi enflasyon ya, oyun çıktığından beri fiyatlar sürekli düşüyor, 800 dps silahlar 5-10 milyona satılırken, şimdi 1k silah düşürüyorum 100k ya falan ancak satılır. AH de fiyatlar resmen eridi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 5 gün önce 950 dps li uyduruk silahı 4m a aldım bugün daha iyileri 1m.ağlamak istiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar