Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://www.humblebundle.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Dostum çok hızlısın, tam açmaya gelmiştim :D. Çok başarılı bundle olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 psychonauts vardı o ya ona üzüldüm nasıl bi mezarcıysam dasghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 oha epik bundle olmuş. bastionu indirimden alamadım diye üzülüyordum zaten, çok iyi oldu . min 6.51 dolar istiyormuş bastion için, 7.5 verdim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sanal kartla falan alamıyoruz galiba kredi kartı istiyor paypal vs >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 paypalla çalışıyor olması lazım sanalkartların olmadı google checkout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 e hani 1 $ bile versen alabiliyordun bu bundleları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bi tek bastion için ekstra para istiyolar onun dışındaki oyunların tümüne 1$ yetiyomuş Silphatos said: paypalla çalışıyor olması lazım sanalkartların olmadı google checkout paypal denedim de olmadı, bi de google deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 normalde 52$ oyunlar bastion dahilde %85 indirim olmuş gibi 7$ a alınıyor. oynayacaklar için güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 limbo ve bastion var, gerisini komple alacam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Saeros said: bi tek bastion için ekstra para istiyolar onun dışındaki oyunların tümüne 1$ yetiyomuş Silphatos said: paypalla çalışıyor olması lazım sanalkartların olmadı google checkout paypal denedim de olmadı, bi de google deniyim Sanal kart mesela Garanti Bankası'ysa telefondan arayıp paypal'da kullanmak istiyorum diyince, uluslarası bilmem ne yapmamız lazım diyor. Sonra onu yapıp paypal'a ekleyebiliyorsun. Başka bankada da aynıdır diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 alamayana, yetemeyene ve steame koyayım drmfreeciyim ben diyene hediye edebilirim mailini pmden yollarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 seigen said: Sanal kart mesela Garanti Bankası'ysa telefondan arayıp paypal'da kullanmak istiyorum diyince, uluslarası bilmem ne yapmamız lazım diyor. Sonra onu yapıp paypal'a ekleyebiliyorsun. Başka bankada da aynıdır diye tahmin ediyorum. haa yarın hallediym ben o zaman bunu teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ee şimdi parayı verdik mail adresinide verdik paypal mail yolladı "aga paranı cektik biz" diye ama baska bişey yok henüz, ne kadar bekliyicez? edit: utandım kendimden, şu mesajı yazdıktan sonra göndermişler 2 dakka sabredemedim, ne biçim biri oldum lan ben...sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 gelir elbet, ben ilk açıldığında aldım anında geldi link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Bende aldım, bi 10-15 dakika bekledim ama hala gelmedi. Şimdi mail attım adamlara bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 1 dolardan fazla verdiyseniz steam key alıp hepsini oraya ekleyebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paypal'sız direk kredi kartıyla ödeme opsiyonu yok mu bunların. Hesap açmakla uğraşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 google zmıbırtıysıyla direk kredi akrtı geçebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 googlela aldım parayı çekti ama yok hala mail :( ödeme başarılı diyo ama oyun yok NERDE OYUNLAR?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 15 dakikada geldi benimki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 yok hala bülent başgan :( 11 dk olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 silphatos alsın bizede daıtsın ya 1 dolar için paypalla urasmaya useniyorum banada alsana bi tane lan berk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 valla boncuk silphatostan alıcağına 4-5 tane kendin alıp trade yapıalabilir beat the avg dan bastion olmasa bile swords and sworcery trade edilebilinesi olan bi oyun.(bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 abi urasmaya useniyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar