knoxville Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 resmen sonuncuyum lan turnuvada ne kadar hayal kırıklığı varsa bende oha nerdeyse oyun sonuncusuyum ahds 459,117. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Red said: abo -75 yazıyor bende 26 transfer yapmışım ahahahah fantazi liginin yıldırım demiröreni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ilk fantasy ligim valla hiç bilmiorum nasıl oldugunu sdfs ama puan olarak iyiyim.- 75 i yiyince sıçıcam tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 LAn şimdi de pavluşenkoyu oynatmıyo pis herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 cech 2 polanski 2 rosicki 0 anyukow 2 pavlucenko 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 -75 yedim -28 puanla sonunculuğ garantiledim oysa bugun pilar ve dzagoev sagolsun 16 puan alıp 45 puana cıkıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 pavluchenko ve rosicky yaktı beni bugün :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 wildcard kullandım, artık akacağım inş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 wildcard ne ya ben göremedim öyle bişey..maçtan önce gekası satıp salpingidis almıştım gekas gol attı..neyse bugünkü maçlarda oynıcak 7 oyuncum var.30-40 puan fln bekliyom bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 lan ya andersen gol yedi meireles sari yedi yalan oldum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 şerefsiz ronaldo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 asdafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bukadar bahtsizlik olmaz ama ya ilk hafta gomesi cikardik mulleri aldik ikinci hafta bendneri cikardik pavlucenkoyu aldik.... normalde gomes bendnerdi benim forvet. ne yaparsam tersi cikiyor inanilmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 allah belasını ya. iş mesai vs yüzünden kaptanı değiştirmedim adamları çıkartamadım. öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 transfer wild card nedir nerde bu bi cevap verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Gomez'i kaptan yaptım 2 çaktı ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 1 günde 38 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ben 23 aldım bugun ama sırf gomezden 20 geliyor asfdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Arkadaş Torresi çıkarttık kadrodan gol attı, Gomez atamaz dedik almadık 2 tane attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 CthuLhu said: transfer wild card nedir nerde bu bi cevap verin bir kereliğine sınırsız transferi açıyor. sınırsızdan kasıt para değil, kazandığın puanlardan harcamaan transfer. kullanmadım henüz nerede olduğunu bilmiyorum ama o sayfada bir yerde işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 transferleri onaylarken kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 wildkartla bende takimi degistirdim yazayim isterseniz aadamlari hemen cikarin kadronuzdan. nasilsa ben takimima aldim diye butun adamlar sicacak. anyukov- van der viel- rosicki- modric- polanski- muller- pavlucenko- samaras bu adamlarida hemen kadronuza alin patlama yapabilirler kadrodan cikardim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ahanda aldim sirokovla zagoevi basiretlerini baladim elendiler bile turnuvadn safhdsfh 10 puandan asagi almayan adamlar 2 puanda kaldi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 dzagoev'e o yüzden bende kızgınım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ronaldoya inanıp kadrodan çıkarmadım kaptan yaptım 20 puan verdi kankam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar