Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 baltazar'ı elit gültümüze almayalım, ortalıkta dolansın bu nasıl yapılıo, şu nerede diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 axedice max 5 level ateşlerden kaçamayıp bayar oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Dünyanın en güçlü engineerı olup termik santral kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 oo bi de engineer... god help us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 3 levela çekiyorum öngörümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 eng olma, olursan gelip burada oyunu kötüleme yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Kötü mü mühendis? Savaşçı mı olsam acaba? Ya da bekçi. Bi warrior vidyosu hatırlıyorum tavada ısınan tereyağı gibi kesiyordu warrior milleti. Nerf falan gelicek bişey mi nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 level 1 de direk structured pvpye girip bütün skiller vs açık oynayabiliyosun her class ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Hepsini git tek tek dene diyorsun. O zaman da bütünüyle hakim olamıyor insan classa. Neyse deniycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 oyunu aldım accountu açtım patchi çektim bekliyorum betaya kayıt olma gibisinden birşeyler gerekmiyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 axedice said: Dünyanın en güçlü engineerı olup termik santral kurucam. zeytinyağlı enginar olur senden anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 zırt pırt patch gelio arkadaş. bugun 3 defa clienti açtım. 3 defa 5mb 25mb patch gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 13 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 5gb patch çekiyorum şuanda. Merak ettim acaba benim client mı kafayı yedi yoksa herkes bu boyutta patch mi çekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 oyunu dün indirdim şimdi patch çekiyorum ama 1gb bile değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 oyunu bende dün indirdim 5 mb patch çekti bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Jaan said: axedice said: Dünyanın en güçlü engineerı olup termik santral kurucam. zeytinyağlı enginar olur senden anca :D Vaay uzun buralara uğrar mıydın sen? Gerçi sparkı gördükten sonra senin uzunluğundan şüpheye düştüm lol Ben 2 gün önce indirdim şu anda işteyim. Umarım geldiğimde UPDATE OVER 9GB!!11 şeklinde bi görüntüyle karşılaşmam clientta. Bide logini lütfen diablo3 failında olmasın rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Adamlar inanılmaz derecede üstüne düşüyorlar oyunun, bugün bir problem olursa bile (login vs.) adamlar naapar yapar çözerler (betanın amacı bu sonuçta) ki server kapasitesini direkt iki katına çıkarmışlar, ayrıca overflow serverleri, parti sorununu çözmüşler, iyileştirmeler bunlarla da sınırlı değil.Oyunun şu anki hali bile released birçok oyundan iyi. Bugün guildce (www.guildcoexist.com, vent bilgileri sitede) ventte ve betadayız, birlikte oynamak isteyenleri bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 abi bende launcher crash falan veriyor ama bişey de olmuyor çalışmaya devam ediyor anlamadım tam. bi problem çıkacak ama hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 haftasonu iş güç yok çatır çatır oynucaktım negzel az önce işten arayıp bu gece çalışacağımızı söylediler hep balthazarın işi bunlar tıtıtı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Xenocide said: abi bende launcher crash falan veriyor ama bişey de olmuyor çalışmaya devam ediyor anlamadım tam. bi problem çıkacak ama hayırlısı. O bende de oluyordu, şimdiye kadar sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 marksman said: hep balthazarın işi bunlar tıtıtı.. Ahahaha benim ne suçum var lan :( Bi gariban adamım beta acc bulmuş, bu haftasonu beğenirsem vericem preorderı vericem kırbacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Sürekli patchliyor bu durduramıyoruz. Bugün de 50mb'lik patch yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 İyidir iyi patchlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar