fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 arkadaşlar infernoya gelmeyin, tünelin ucu bombok biyere çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 kthxbye said: 39k dps (daha yüksek olursa daha rahat olur) sözün bittiği yerdeymişim ben. doktor açmayın.. dedeler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Astral said: act2 de neden wipefest olduğunu buldum Lacuni Hunter diye bir mob var durmadan ölüyorum onlara ve her yerde var. 600 resistle vurduğu damage a baktım çıplak gittim vurduğu damage a baktım ikisi aynı. armor ressist bu moba çalışmıyor bug var. bunları bende denedim, bu bug mı yoksa bazı mobların yaptığı damage sadece belli bir resisten sonra mı düşüyor bilemedim ama act 2 de bendede çoğu mob çıplak aynı vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Böyle gidiyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 guden said: Astral said: act2 de neden wipefest olduğunu buldum Lacuni Hunter diye bir mob var durmadan ölüyorum onlara ve her yerde var. 600 resistle vurduğu damage a baktım çıplak gittim vurduğu damage a baktım ikisi aynı. armor ressist bu moba çalışmıyor bug var. bunları bende denedim, bu bug mı yoksa bazı mobların yaptığı damage sadece belli bir resisten sonra mı düşüyor bilemedim ama act 2 de bendede çoğu mob çıplak aynı vuruyor armor ignore basiyolardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Inferno Belial da indi. Kalp krizi falan geçireceğim sandım oynarken heyecandan. Uzun zamandır böyle gerilim, böyle heyecan yapmamıştım oyun oynarken, iyi geldi valla. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 pati inferno diablo first kill bende dimi şimdi, where is my medal ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Suark said: abi kolay olsa OYUNU DUMBED DOWN YAPTILAR ÜHÜHHÜHÜ demicek misiniz, l2p =) yok oyun şimdi de dumbed down değil de crimsonland tam act 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Monthius said: Inferno Belial da indi. Kalp krizi falan geçireceğim sandım oynarken heyecandan. Uzun zamandır böyle gerilim, böyle heyecan yapmamıştım oyun oynarken, iyi geldi valla. :P şu fightta makinem kasım kasım kasılıyor ya. yoksa monkla oldukça kolay bi fight aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 o fightta barbarla zıplayınca kamera resetleniyo attackların bı kısmı goremıyosun cok sınır bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 rakanothta tikandim bende cok pis 1 shot cekiyo ne yaptiysam olmadi 35k hp shieldle falan magic armorlu ama yinede banamasin demiyo cok uzun deneme firsatim olmadi 2 ser 3 er parcik purcuk... stat ve skill setup onerisi olan varmi wizard icin rakanoth a + izaul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ben bitirdim sildim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bana ver o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 http://s3.roosterteeth.com/images/interest32814.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Valla 30lvl olup normali bitirdikten sonra direkt hardcore açtım 3-4 karakterim oldu şimdi 20lvl monk ile ilerliyorum. 20lvla kadar sürekli fallen angel farm yaptım düşen itemlar oldu ama tırt en son bir tane silah aldım legend. onla takılıyorum act 2 ye geçtim belial'e 30lvl gibi gitmeyi düşünüyorum geçen sefer kaşındım gittim yattım bu sefer yavaş yavaş sırası geldiğinde keseceğim. hadcore'da çok zorlanıyorum daha infernoyu hayal bile edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 12k dpsle act 1 bitti Dün gece butcher farmlarıyla 30k dpsi buldum. Bugün bilali kesicem nasipse. Açıkçası act 3'ü azmodana kadar skiplemeyi/unlocklamayı düşünüyorum bir arkadaş waypointleri, questleri açmamda yardımcı olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PEyk63UaBI4&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 AHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 O değilde monkla oynarken vampiric bir sinek var nightmare de çıktı karşıma.Act 2 Khasim outpost den çıkınca guardlardan biri peşime takıldı önümede bu sineklerden geldi 3 tane.Sinek bide plague ench.Yere poison pool atıp duruyor.O nasıl bir AIyse artık poolun dışına bir adım çıkmıyor eğer knockback yapacak bi skill yoksa.Ben vuruyorum canı azalıyor bizim guard gidip poolun içine dalıp feedliyor.En son yaklaşık bir saatlik bir uğraş sonunda(mage bi arkadaş vardı onu çağırdım :) kesebildik.Bu vampiricler çok fena.Şimdi helle geçtim.2k dmg 20k health oldu nightmare sonunda.Heralde bi 30k health 4k dmg anca kotarır burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 abi video ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 fakat videodan hemen sonra kalpler kırıldı... zaten çük kadar koridorlar, hpleri cok az da, ibnetorlar cok hızlı stun mtun yaramıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 video hislerimize tercüman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 HAHAHAHAHAHAH VİDEO TRUSTORY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Esh said: fakat videodan hemen sonra kalpler kırıldı... zaten çük kadar koridorlar, hpleri cok az da, ibnetorlar cok hızlı stun mtun yaramıyo. benimki de çok efsane bence http://i.imgur.com/L8RPH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar