Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inferno solo nasıl gidiyor?

Astral

Öne çıkan mesajlar

Astral said:

act2 de neden wipefest olduğunu buldum

Lacuni Hunter diye bir mob var durmadan ölüyorum onlara ve her yerde var.

600 resistle vurduğu damage a baktım
çıplak gittim vurduğu damage a baktım

ikisi aynı.

armor ressist bu moba çalışmıyor bug var.

bunları bende denedim, bu bug mı yoksa bazı mobların yaptığı damage sadece belli bir resisten sonra mı düşüyor bilemedim ama act 2 de bendede çoğu mob çıplak aynı vuruyor
Sosyal ağlarda paylaş

guden said:

Astral said:

act2 de neden wipefest olduğunu buldum

Lacuni Hunter diye bir mob var durmadan ölüyorum onlara ve her yerde var.

600 resistle vurduğu damage a baktım
çıplak gittim vurduğu damage a baktım

ikisi aynı.

armor ressist bu moba çalışmıyor bug var.

bunları bende denedim, bu bug mı yoksa bazı mobların yaptığı damage sadece belli bir resisten sonra mı düşüyor bilemedim ama act 2 de bendede çoğu mob çıplak aynı vuruyor

armor ignore basiyolardir.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 30lvl olup normali bitirdikten sonra direkt hardcore açtım 3-4 karakterim oldu şimdi 20lvl monk ile ilerliyorum. 20lvla kadar sürekli fallen angel farm yaptım düşen itemlar oldu ama tırt en son bir tane silah aldım legend. onla takılıyorum act 2 ye geçtim belial'e 30lvl gibi gitmeyi düşünüyorum geçen sefer kaşındım gittim yattım bu sefer yavaş yavaş sırası geldiğinde keseceğim. hadcore'da çok zorlanıyorum daha infernoyu hayal bile edemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde monkla oynarken vampiric bir sinek var nightmare de çıktı karşıma.Act 2 Khasim outpost den çıkınca guardlardan biri peşime takıldı önümede bu sineklerden geldi 3 tane.Sinek bide plague ench.Yere poison pool atıp duruyor.O nasıl bir AIyse artık poolun dışına bir adım çıkmıyor eğer knockback yapacak bi skill yoksa.Ben vuruyorum canı azalıyor bizim guard gidip poolun içine dalıp feedliyor.En son yaklaşık bir saatlik bir uğraş sonunda(mage bi arkadaş vardı onu çağırdım :) kesebildik.Bu vampiricler çok fena.Şimdi helle geçtim.2k dmg 20k health oldu nightmare sonunda.Heralde bi 30k health 4k dmg anca kotarır burayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...