reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 ban yiyen rage e giren baby leri actigi bi site olsa gerek dshfjdkjshfjksdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tirt Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Ban yiyip rage yapmak ile alakasi yoktur ... Kendi mailinizi kendi IP nizi korumak icin Bildirme yeride yapacagiz sizin sitenizi ip nizi ve mailinizi yazamayacaklar. ASlinda ban yiyip benimle baglantida olan bir kisi var oda ADA satin alan kisi :) siteyi beraber yapmaktayiz kendisine ozel bir bolum yapicagini soyledi bende zevkle beklemekteyim acikcasi... Site adi garip gelebilir ama cok illegal bir durum degil. Amaci test tir sitenizi veya mailinizi bu tarz saldirilara karsi test edebilmeniz icin yapilmis sistemdir. Limitli olacaktir Zamanli testler yapilir. Eger baska guzel test onerileriniz varsa(ciddi) seve seve yapmaya gayret edecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 dostum feys hackikleme eklerseniz bana haber verirseniz sevinirim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 feys hekleme bana da lazım ya bi de grubum kapandı onu nasıl geri alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 face grup çalma %100 garantili çalışıyor: -gruba girin -admine beni admin yaparmısın aga diyin -admin olduktan sonra herkesi gruptan atın grup artık sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipikbirali Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 olum bak git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 ?> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 footer da oole onu nası becermişler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 iyice forumtr'ye benzemeye başladık. çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 olm arkaplan çok güzel lan tam sara nöbeti geçirmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Tebrikler azim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar