Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ha şu scoundrel in ilk göründüğü görev? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 arkadaşlar AH'a ne tür itemleri koyuyorsunuz? Ben ne koyduysam satılmıyor , boşuna yer işgal ediyor. Biraz tüyo verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Inferno act 4'te farmla kesin satılır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 nordlydian said: arkadaşlar AH'a ne tür itemleri koyuyorsunuz? Ben ne koyduysam satılmıyor , boşuna yer işgal ediyor. Biraz tüyo verirseniz sevinirim. Rare item koy. Fiyatlarını düşük tut. Normalde ederi daha fazladır belki ama hiç satamamaktan veya vendora satmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 İsimle her kalitedeki itemı search etmenin gelmesi lazım acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 item ismiyle nasil arayacaksin ki? 3 spec yerine 5 falan olsa aramada daha iyi olabili ama gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Elimdeki itemın değerini tahmin etmek için aynı itemdan var mı yok mu veya kaça koymuşlar diye bakıcam onun için isim le search istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 elindeki itemin statlarini secip bak iste. ayni statlara sahip farkli isimde bi ton item oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ohooo tek tek gir sonra en yakını hangisi bul aradaki extra bonusları hesapla falan uzun iş. Adı neymiş hmmm tık tık tık hah buldum demek varken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 elindeki itemin ismi cok onemli degil sorun orda. itemlarin statlari tamamen random veriliyor damage i olsun int-dex-str-vita, mana regen, hatred regen. ki bi tanesi 100 int veriyor yaninda str veriyor digeri dex verip yaninda arcane power increase veriyor. en deli oldugum da arkadas ceremonial knife yapmissin ustune witch doctor yazmissin gidip main stati vermiyosun str veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 cift msj püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 valla hep rare item koyuyorum ama yinede gitmiyor mesela 350 damageli bir tane crossbow koydum 110 dex var + %45 critical gem taktım 40k dan koydum yeterki satılsın diye yine yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ben genelde çok kardan ziyade ufak ufak çok sayıda az kar peşindeyim. Yani Itemın değeri vendor 400gold ise ve muadilleri AHde 6000g ise benim fiyatım yaklaşık 3500gold. oluyor ki genelde 1 saate kalmadan satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 nordlydian said: valla hep rare item koyuyorum ama yinede gitmiyor mesela 350 damageli bir tane crossbow koydum 110 dex var + %45 critical gem taktım 40k dan koydum yeterki satılsın diye yine yok. crossbowlar acayip ucuzladı şu sıaralar. 550 dps 110 dex, 80 vita,100int/str + socket li crossbow 10k ya falan satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kungeni izleyen var mi ? saatlerce ugrasti 1 tane item yok sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 act1 farmlıyor onun 2 katı farmladım bi tane item atmadı dsf sdfds geçri hardcore ah bambaska 400dps silah 2m gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 dün 3 butcher run yapıp 40 tane rare dropladım. içlerinden para edecek 2 item düştü. 38'i vendor. para eden de all resist bracer 400k, dmg ve attack speedli str yüzük 250k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 act2 act4 act1 farmlıyorum act3 girmedim henüz itemlar cok aşırı random yani act2 den 752dps one hand dustu rare act1den 650civarı act4ten 400 düşüyor şunu bi dengeleseler geçişler daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 o dps olayı kısmet, act 1'den düşenin statları iyi gelmiştir. yoksa act 2-3-4'den düşebilen silahların base damageları daha çok oluyor genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 abi 4 act icinde bende en iyi droplari 3de gormeye basladim biraz kasio ama dustumu bi heycan oluo 2 gundur 2x 2-h 1000+ dps 1 tane fist 900+ dps 1 tanede xbow 1k+ dps dustu silah olarak en iyi droplari suana kadar 3de gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bana da öyle oldu da act 4 fazla oynamadım zaten, secret levela giriyorum bu aralar aynı şey zaten. act 3'ten bana da baya 1k+ dps silah düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 128k dps olayı gerçek mi bu arada. çok saçma o ayarda bi silah. rmah'ı öldürmek için yeterli. adam infernoda 1 dk'da run yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 SpiderS_DangeR said: http://tr.twitch.tv/kungentv Bu livestream sitesi hangisi? Bende kurayım levellarken izlersiniz elite oyuncu nasıl levellar diye :P Veya en temizi sıfırdan bu şekilde stream nasıl yapıcam bi anlatın bakem :P Bir de neden açmıyor bu sarı itemları ileride daha iyi loot olacak ona yatırım falan mı yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 act 3 / siegebreaker 2. kısım her haritada çıkmıyor chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 daha 1m goldu goremedım ben bu itemler hangı statlara göre para ediyor. mesela lvl 60 140 dex + 70 vit olan item mi para eder yoksa 140 dex + 56 all ress. item mi? daha item mantıgını çözemedim sanırım ben. nice milyonluk itemler vendora çerez oldu.. asdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar