sadman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 internette bu konular hakkında her dilde yazı var site/forum var da palavra hep onlar, Psi-ball diye bişey varmış mesela onu oluşturup orgazm oluyolar falan komik şeyler bunlar Ama bu konularda iyi kötü fikir sahibi olan aklı başında birinden oturup dinlemek isterim nedir ne değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Tesla bu işlerede el attı diye aklımda kalmış ama bilgisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Feamer said: Tesla bu işlerede el attı diye aklımda kalmış ama bilgisi olan Ondan sonra rahmetli oldu kendisi, arkadaş ta soruyu sorana kadar irdeleyen de olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 rahmetli büyük adamdı, kısmende çağ açtı zaten adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Fistan said: şöyle bi video izlemiştim araştırma okumuştum gerçekmiş teorik olarak askerde iyice balatalar yanmış fistoşumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Fistan said: şöyle bi video izlemiştim araştırma okumuştum gerçekmiş teorik olarakgüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Beynimizin %80nini kullanirsak ucabilirmisiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ben %10unu kullanarak uçuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 hatta şu sıralar %5lere inmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Amerikada mı ne bir yerde bir psikoloji okulu gibi bir yer var. Telekinetik güçlerini laboratuar ortamında kanıtlayana 1 milyon dolar veriyor. Daha başvuran olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Nina Kulagina var diye aklımda kalmış, tabi rahmetli olmuş çoktan. Bazı videolar var aratınca belki ilgini çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 işte bunlar baya düzmece yani kadın ıkınarak tuzluğu sağa sola çekiyor falan. milyon tane video var böyle bilimsel bir çalışma da yok bu konu üzerine zaten bilim kabul de etmiyor bunu. ne fizik yasaları ne de bir başka bilimsel açıklama bu konuya açıklık getirebilmiş değil. ama sonuçta bizamanlar insanlık dünyanın düz olduğuna inanıyordu şimdi paralel evrenleri konuşuyolar ışık hızına ulaşmaya kasıyolar falan yani... parapsikologların yaptığı bazı çalışmalar var bu konuda ama onlara inanmak da biraz ahmaklık olur, adamlardaki kafalar bi başka kafalar cincihocavari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 iblis pervanesi mi ne öyle bişey vardı. iğnenin ucuna kağıdı katlayıp koyuyordu, üzerinede bardak kapatıyordu. sonra döndürüyordu kağıdı bardağın dışından. hilesimi vardı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 manyetizma gerçek mi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 telekinesiyi ciddiye almıyorum, cia telekinetik güçler üzerine araştırma yapıyor, gerçekmiş vs deniyor da, bilimsel bir ispatı yapamıyorlar her ne hikmetse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ben yapıyorum telekinezi, inandırmak zorunda da değilim.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 telekinesi ile zayıflama okudum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 http://itblurb.com/wp-content/uploads/2011/10/297939_266296640071681_126322970735716_877425_940109555_n_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar