Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Doğru aslında olabilir, ama birilerinin progress yapıyor olması bizim progressimizi etkilemiyor.

Hatta ne kadar Act 3-4 farmlayan olursa, item fiyatları da o kadar düşecektir. Ben destekliyorum babalarının paralarını yemelerini =P
Mesaj tarihi:
Müzikler gene çok çok iyi. Ben zaten görmedim Blizzard'ın kötü müzik yaptığını bir oyuna.

Atmosfer tartışılır heralde. Ama ben Diablo 1 > All diye düşünüyorum. Bütün videolar muhteşem ama. Çok başarılı detaylar var atmosferi destekleyen. Ve diğer oyunlara oranla çok daha fazla var bu oyunda. Ama bir Gharbad the Weak yok hiçbir yerde.
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

ya herşeyi geçtim de, şu followerlar artık defansif olsun be abi. enchantress yüzünden kaçan treasure goblinin haddi hesabı yok allah belasını versin, etrafını temizlemeden dalıyo direkt.

ne yazmayi denediysem agir kufure donusuyor. alintilamak yeterli simdilik.
Mesaj tarihi:
patch çıktı, downloader patch'i indirdi, fakat şimdi oyuna girince login yaptırmıyor, patch kuracam diye. daha sonra downloader'da da game is up to date diyor. 20 kez denedim çözüm yok. kırdım la kırdım mı ?

oyun içinde version 1.0.2.9749
Mesaj tarihi:
gariptir, us serverına bağlanabiliyorum, eu'ya bağlanamıyorum. sebebi downloader'la falan kurmuş olmam olabilir mi ?

çünkü bana patch indirtmemesi gerekiyodu ve indirtti.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...