GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 1 tane radiant stara para verim evlat acısı gibi koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Dworgian said: başta bir "para kırarız" hevesiyle aldık resmen oyunu :D Kıramadıysanız hata siz de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yahu bu pvp olayına nasıl dalıyoruz bulamadım ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Gangren said: Dworgian said: başta bir "para kırarız" hevesiyle aldık resmen oyunu :D Kıramadıysanız hata siz de :p aynen. en hızlı progress e abanıp rmah da yer alanlar olamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Public matchmakingden bakacaksın eğer kapışacak kimse yoksa Genelde MP9 ve MP10 brawling için oluordu. Her acte ait şehirde brawling npc'si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ben giriyorum araziye niye boş len burası diyordum, sağolasın gangren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 goldbären said: demonik esansın düşme oranları artsın başka bişey istemem. 500 küsür tane oldu bende daha bakmadım nerde kullanılır diye :P nasıl degerlendircez bunları .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Dworgian said: Gangren said: Dworgian said: başta bir "para kırarız" hevesiyle aldık resmen oyunu :D Kıramadıysanız hata siz de :p aynen. en hızlı progress e abanıp rmah da yer alanlar olamadık ben bir 500 euro civarı kaldırdım o dönem ama o kadar tabi ondan sonra ara verdim ,takip edemedim falan ,şimdi mp'ye göre roll olayı da gelirse hepten yalanım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 maşalla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ve coklu item craft da geliyor, ah de item bakarken ustunuzdeki ile karsilastirma da. Aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BursaGB Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Online Oyunlarda Hız Ve Güvenin Tek Adresi BursaGB Diablo III , Diablo , Diablo III Gold , Blizzard , BursaGB Knight Online, Silkroad ve Metin2 Wolfteam gibi populer oyunlar basta olmak uzere online oyunlarda ticari faaliyetlerini devam ettirmek veya gelistirmek icin destege ihtiyac duyan oyunculara sundugu gercek para ile oyun parasi satin alabilme imkani ile, zevklerinin daha da artmasina, gunluk yasamin stresini daha rahat bir sekilde atmalarina olanak tanimaktadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Yine güzel bir patch hatta , A maximum of eight buffs and debuffs will now be displayed on the UI şu bile çok basit olsa da güzel birşey. Bu arada roller monster level'a göre olacak gibi birşey görmedim sanırım bu patchte gelmeyecek ? Bide PTR to release ne kadar sürüyor genelde? Ne zamana gelir bu patch tahmini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 1 ay falan oluyor ya PTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Amulet craft edipde iyi bi sey cıkaran varmı .. 2-3 milyonluk yaptım bügün düzgün bi sey cıkmadı,boşuna para harcıyomuşum gibi geldi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 2-3 milyon cok cüzi bir miktar. Ben simdiye kadar yaklasik 12m harcadim chest icin adam gibi bisey cikmadi. Ki 12 bile az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 10 milyonluk bi amuletmi alsam o paraya şansımımı denesem karar veremedim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Ben crafta uzun süredir bulaşmıyorum ,kumar direk ,ee bende o kadar şans olsa dropta yüzüm güler zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 nasıl olsa cıkmıyo bi sey,bi de gold vercez üstüne yine cıkmıycak diyosun heh,benim drop lar iyi ya kumara hiç bulaşmıyım en iyisi .. bi amuletim zayıf kaldı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 valla tabi şans meselesi ama kumar olduğu bir gerçek ,risk almak istiyorsan harca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 86 paragonum şu anda ve 100 paragon bile başlı başına emek ,zaman istiyor valla diye düşünürken şunu gördüm zzz... http://us.battle.net/d3/en/profile/GlowSticks-1830/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Abi sen de bota birak senin de olsun, dert degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 doğru diyorsun bot tabi ,ayan beyan herif ortada blizzard dokunmuyor tabi bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 arada dokunuyor da adam zaten botlayarak para yapıyor e yine geliyor sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 areat kraterlerin xp bonusunu yarı yarıya ksımışlar şu maddeyle: Tormented Stingers and Stygian Crawlers have had their experience reduced by 75% örümcek sürülerinde level 59da bile bir bar dolduruyoduk. kaldırmış kalleşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar